自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

happygirl25 發表於 18-3-12 00:11
建議打服講,一定比番你

唔駛打客服,你肯落返舖,麥記一定會俾返你,但一來一回又係時間,就算佢肯自己送返俾你,又係要等。。。食麥記,就係因為要快,無時間嘛。

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

LokYauYau 發表於 18-3-12 00:14
3件?! 離譜

有時爭1件半件都算,蝕小小$,但爭6件食唔飽先嬲

我嗰次係好嬲 ,真係換衫落樓行番去換

大宅

LokYauYau 發表於 18-3-12 00:18
唔駛打客服,你肯落返舖,麥記一定會俾返你,但一來一回又係時間,就算佢肯自己送返俾你,又係要等。。。 ...

我會要求下次就我時間先去拿,甘就吾洗因為佢既錯浪費我時間

大宅

回覆樓主:

shake shake薯條冇俾調味粉同紙袋
豬柳蛋漢堡唔見咗塊蛋
明明盒面都貼咗紙寫住特製走醬板燒雞腿包,但打開睇竟然無走醬
錯漏百出!以後連包住嘅包都要打開嚟檢查有冇錯

伯爵府

回覆樓主

打返落分店,佢會送上尼。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我例必check...

真係睇少次就果次比錯...比漏...

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

上次我難得買外賣,有好多個餐,我真係逐樣檢查好先走架,一陣漏左樣真係冇仇報

有次去phd買外賣又係漏左個雞翼,即刻打去叫佢送返比我

象牙宮

same here

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

為咗 3 個人有得食薯條.我會買一個餐, 再加一個細著條.
試過一次漏咗. 唔想返落去.
所以 3 個人要爭住食. 睇到都覺得自己到蠢.
自此之後, 必 check, 我唔想再爭食細著條.

寶石宮

2023年兔年勳章

EstrellaDamm 發表於 18-3-11 16:16
要check。試過開心樂園餐冇咗玩具。

玩具次次都要提 有啲懷疑職員收起自用

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

無辨法, d職員多數係後生仔, 通常都未訓醒咁既樣

珍珠宮

Valais 發表於 18-3-12 09:25
為咗 3 個人有得食薯條.我會買一個餐, 再加一個細著條.
試過一次漏咗. 唔想返落去.
所以 3 個人要爭住食. ...

係....少左份,分唔勻,食唔飽,先至煩

男爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

我都會次次check, 因為真係成日漏...
其實我有D懷疑, 外賣成日出錯, 係咪D員工特登, 博大家都忙唔會落返去換就hea d或者刻意比少D...
因堂食雖然都試過有錯但個頻率比起外賣出錯係低好多....

首頁

尾頁

跳至