夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

豬C9 發表於 18-11-1 12:57
我係女人都唔明喎。初生bb可以唔喊架?我囡果時日又喊夜又喊。造個愛講梗10分鐘到,就算真係嘈醒bb都係喊10 ...

你係呀媽可以由得呀b喊唔理佢架?咁可能呀b可能喊慣又細細聲無人理佢10分鐘都無所謂

我個b喊係勁大聲,一耐(幾分鐘)唔理佢就發曬脾氣,喊到就黎斷氣,口水係咁瀆到咳咳咳,成塊面都紅曬,眼淚一面都係,仲要喊到成頭汗頭髮都濕埋,我呀b 一出世就勁巨肺,都唔知點解

去健康院見人地d bb 喊到蚊滋咁細聲,勁溫柔喊得,唔理佢都唔覺嘈,勁羨慕

男爵府

venf 發表於 18-11-1 12:41
佢都係話老夫老妻囉, 我地先3X歲咋, 點算老, 我仲好有需要架.
依家唯有搵多啲朋友解悶, 唔想好似以前咁, ...

其實女人去了某年紀都好有需要,所以我不嬲覺得如果大家仲有愛,就大家維持落去,唔好為性而傷感情,因真係好唔值得。我老公除了話老夫老妻外,仲會話不如搵d 專長去鑽研下,唔好成日掛住玩
其實大家關係好唔好都不應圍住一個人生活,所以我都成日約朋友出嚟食飯,傾計。我見fb 好多朋友行山,可惜佢哋多數平日先行,我要返工,唔太方便成日join 埋一齊去。

翡翠宮

Nancy20090615 發表於 18-11-1 12:47
哇, 咩叫做黎無用浪費時間? 你老公都幾慘.

比我吾做算數
如果我老公咁態度我去叫鴨

距離感增加愈行愈遠,到時吾好怨

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

小manman 發表於 18-11-1 13:05

到你老公唔再需要你,佢去外求的時候,你唔好問點解~

咁都要外求都無辦法,唔中意都配合仲可以點?

不過做齊所有野男人都會出去滾,根本無關係,要滾就算做齊佢都可以滾,只係有個大條道理既藉口。

咁所有男人未有女朋友/老婆咪個個星期都要叫雞? 大肚又點算呢? 仲有要出差呢?

把持唔住只因本身就係不忠不尊重婚姻,無性只係藉口,不過呢個世代都好普遍。要搵總會有理由

男爵府

venf 發表於 18-11-1 12:42
男人需要多啲, 可以日日想, 女人我諗唔會咁密嘛

呢d 無分男女,只不過有時女人可以內斂,少表達出嚟。

翡翠宮

Tyasnm 發表於 18-11-1 13:08
我是資深C9

咁可能你過左呢段湊初生b既時光

我身邊好多媽媽一有左就無限期罷工,佢地真係幸福

翡翠宮

mini1204 發表於 18-11-1 13:18
比我吾做算數
如果我老公咁態度我去叫鴨

你唔係已經外求啦咩

翡翠宮

littlefunpig 發表於 18-11-1 13:18
咁都要外求都無辦法,唔中意都配合仲可以點?

不過做齊所有野男人都會出去滾,根本無關係,要滾就算做齊 ...

你覺得你咁諗會好開心既,咪繼續囉!!

你話男人對婚姻不忠總會搵到理由,相對地我覺得你都係度合理化自己~

基本上,我個人覺得婚姻裏面,性都佔幾重要的一環,唔同另一半做,呢樣野我覺得係唔合理的~

男爵府

littlefunpig 發表於 18-11-1 13:23
咁可能你過左呢段湊初生b既時光

我身邊好多媽媽一有左就無限期罷工,佢地真係幸福
就係我們是過來人先知性是重要原素。
奇怪你覺得唔做是幸福?
你先生不會令你覺得很舒服,幸福?
另外BB不能太遷就,習慣左就改不到,
其實人類是很聰明的,會適應環境。

翡翠宮

Tyasnm 發表於 18-11-1 13:32
奇怪你覺得唔做是幸福?

同意~

我見到佢話唔使做好幸福,我睇到眼都突

翡翠宮

小manman 發表於 18-11-1 13:25

你話男人對婚姻不忠總會搵到理由,相對地我覺得你都係度合理化自 ...

翡翠宮

Tyasnm 發表於 18-11-1 13:32
奇怪你覺得唔做是幸福?

係呀,上個post講左啦唔重覆手

瑪瑙宮

littlefunpig 發表於 18-11-1 13:01
我夠慘啦,唔想做都要配合下
做黎做咩,做成日已經夠攰,有時間我寧願一個人攤下碌下電話打下機好過
...

明,佢只係精子同銀紙機器。

翡翠宮

小manman 發表於 18-11-1 13:36
同意~

我見到佢話唔使做好幸福,我睇到眼都突

翡翠宮

Nancy20090615 發表於 18-11-1 13:43
明,佢只係精子同銀紙機器。

男爵府

littlefunpig 發表於 18-11-1 13:37
其實呢我身邊好多媽媽一有左就停工啦,無限期停,我不知幾羨慕,有個咁忍得又錫個囡既老公,我無停過工直 ...
那難怪你,沒有被愛的感覺,真的不想做!

翡翠宮

小manman 發表於 18-11-1 13:25

你話男人對婚姻不忠總會搵到理由,相對地我覺得你都係度合理化自 ...

想問下你係咪大肚都正常開正開到生呀?係咪生完月都未坐完就即刻開工呢?
係我都萬2分敬佩你,咁錫你老公之餘,你同胎兒身體承受力非一般的強

翡翠宮

littlefunpig 發表於 18-11-1 13:43
人地既媽媽、爸爸,一有左就小心翼翼,停工生怕會動到胎氣而小產,一不小心小生命就走了,而唔會呢個時候 ...

你睇人好,人睇你好~

或者係人地老公對佢地無興趣,唔同佢地做~

翡翠宮

Tyasnm 發表於 18-11-1 13:46
那難怪你,沒有被愛的感覺,真的不想做!

完全無視我講既野,算

我都唔想同你講野

翡翠宮

小manman 發表於 18-11-1 13:48
你睇人好,人睇你好~

或者係人地老公對佢地無興趣,唔同佢地做~

傻啦,男人有幾可會唔想,人地唔係生理上唔想,係錫個bb 錫個太太而唔想,你明個分別?

首頁

尾頁

跳至