時政擂台

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

alicemic 發表於 19-8-2 14:57
又話傳統上冰球係一對一打既? 第三張相係圍毆喎! 你叫指責大陸果啲道德人士情何以堪?
...

呢個世界賤人何其多,要指責曬先可以指責深圳隊?
有人賤,深圳隊賤就不是一回事。
你若盛開, 蝴蝶便來!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

超級特務 發表於 19-8-2 15:21
呢個世界賤人何其多,要指責曬先可以指責深圳隊?
有人賤,深圳隊賤就不是一回事。
...

認同你講世界賤人何其多呀! 但未了解清楚就衝出嚟指責,仲話外國唔係咁果啲好樣衰囉!

伯爵府

超級特務 發表於 19-8-2 15:19
好快有人衝出來:呢項運動一向係咁,外國人咪又打。
總之搵d墊底,就顯得深圳隊打人好平常
佢地其 ...

唉……要問佢地先知,次次講親呢d野呢,就揾d外國野黎講!都接受唔到現實既……

子爵府

白糖糕 發表於 19-8-2 15:17
記唔記得打巴士司機
真係差d唔記得。其實班城管執法都係下下對小販個頭打、踢,好重手。

大陸真係好興用打架來認叻,細個每次見原本正正常常既表親,圍起上來互吹用什麼質地用皮帶打、踢人有幾遠,我都笑唔出。唔明有幾威⋯⋯

伯爵府

高秀平 發表於 19-8-2 06:48
【香港冰球隊被內地隊毆打 港教練:骯髒、無體育精神】
香港少年冰球隊教練早前在instagram上載了三條港隊 ...

不知所為, 輸吾起就咪出黎獻醜, 完全冇體育精神

水晶宮

超級特務 發表於 19-8-2 15:19
好快有人衝出來:呢項運動一向係咁,外國人咪又打。
總之搵d墊底,就顯得深圳隊打人好平常
佢地其 ...

講開香港人,暴徒打警察咬甩埋手指,呢方面真係搵唔到其他地方嘅人墊低

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

ddkaka 發表於 19-8-2 15:30
講開香港人,暴徒打警察咬甩埋手指,呢方面真係搵唔到其他地方嘅人墊低
...

喺國內梗係冇幾可睇到示威,難免震驚。
世界各地民主國家經常發生,美國佔領華爾街,法國黃背心運動。。。。
我不支持暴力行為,想話我扮中立,隨便。
你若盛開, 蝴蝶便來!

子爵府

白糖糕 發表於 19-8-2 15:17
記唔記得打巴士司機

係咪令到全車人死晒果單

伯爵府

puitan 發表於 19-8-2 16:10
係咪令到全車人死晒果單

成架衝左落河

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

子爵府

回覆 pinky-peach 的帖子

there is a first page before second page.
China swimmer was against by the autralian swimmer at first , Austallian gets number 2 and he also ask number 3 not to take picture with china swimmer at price given time. However number 3 refuse number 2 ,he said he works so hard to get the price.
china swimmer was unfriendly treated by australian swimmer at first but suen ,the chinese swimmer is too stupid to yell back in front of the media. That is a set up and a pig has stpidly get in to trap.

補充內容 (19-8-2 16:49):
l agree that chinese swimmer is rude and stupid

伯爵府

牛年勳章

ddkaka 發表於 19-8-2 15:30
...

咁要睇多d國際新聞,HK 係今年先暴力左
講遊行,hk人算好好

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至