自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 如意吉禪 的帖子

一兩個鐘就要答?冇工返都未必覆得咁快啦, 好chur囉

珍珠宮

平時工作或照顧小朋友的都已身心俱疲,仲有應付呢啲唔識體諒人嘅朋友,我唔會配合她們的約會方式,如果遷就唔到,唔出咪唔出,理得佢地咁多。

琥珀宮

如意吉禪 發表於 19-8-29 10:37
有時只係問咗一兩個鐘就要人即刻覆 , 我返緊工,如果有時間見到都會覆,但係有啲照顧bb嘅可能 ...

你唔覆,佢咬你食咩!

你自己睇到,想幾時覆咪幾時覆law。你朋友只係心急咗d姐,佢問多句又唔係鬧人,你洗唔洗講到佢做錯咩事咁

珍珠宮

出唔出席都要回應下。有人肯做搞手要感恩啊

子爵府

Ononluk 發表於 19-8-29 19:47
出唔出席都要回應下。有人肯做搞手要感恩啊

如果有表態去定唔去就足夠啦,唔好唔出聲就得啦,因為搞手有時都要book枱,贊成時間就到先去啦

大宅

唉,問又煩唔問又煩!
玩完放相又問點解唔預埋佢!
下次玩前問又唔應機!
因此我十分討厭唔應機的朋友!
其實時間係好寶貴,唔去的話人地可能改地點玩其他,好像約看電影咁,要買飛架!約食飯如果有小小孩又要選好一點,如果冇小小孩會易選好多law!

大宅

seaman1982 發表於 19-8-29 11:40
點名問都唔煩。
最煩係你答完佢唔去。
就問你做咩唔去。

咁你答嗰d係原因定藉口先?
佢以為你想去,但係因為你所講嘅原因所以去唔到,先至幫你解決問題。
如果你係唔想去,咁就話唔想去,佢咪唔會幫你解決你個藉口,令到你想講粗口囉!
url=http://www.TickerFactory.com/]
[img][http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20100203/dt/12/k/e75b/preg.png[/img]
[/url]

首頁

尾頁

跳至