時政擂台

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆樓主:

以前一直唔明中東啲國家,做乜自己人打黎打去

點知今日係香港發生

啲死蠢黃絲帶話憎大陸人,憎中國,但打香港人,咁係咩玩法?

伯爵府

joey1001_1001 發表於 19-10-2 00:50
同感,原來香港隱藏左一班生番而我地一路都唔知,電視播佢地搗亂360時話我地玩完啦可以走啦,破壞香港只係 ...

終於明白咩叫富不過三代,香港被呢一代廢人敗哂

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Natalie625 發表於 19-10-2 01:32
係,仲有班人形容暴徒係可愛小孩

咁又無! 不過句句點解要咁對年青人!嘔囉!
做果個非人所為!! 認同果班都係!
放下自在

男爵府

Adidass 發表於 19-10-2 06:35
以前一直唔明中東啲國家,做乜自己人打黎打去

點知今日係香港發生

因為佢哋個個門口狗,見佢哋個個戴曬口罩蒙面就知喇,細膽到呢,驚死俾人秋後算帳!班曱甴連深圳口岸都唔唔敢接近㗎

子爵府

我都係瞓唔到

大宅

Kathy1018 發表於 19-10-2 06:22
點解佢哋唔順便入銀行打埋劫,橫掂佢哋而家大曬嘛

遲早架啦

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

子爵府

cattz288 發表於 19-10-2 01:08
仲有班家長覺得無問題果下shocking

日後暴徒在家用同樣方法對付父母便現眼報了!
世上唔好的父母,遠超好父母。

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

CM0804 發表於 19-10-2 02:58
佢都痴孖根架.......個個搵鐵通打“牛”警察,佢地攞汽油彈/漒水就得既,警察保護自己人生安全開槍又話暴力.......企定定係度比你打好無

水晶宮

回覆樓主:

最惨係有人覺得曱甴出黎大肆破壞係被逼!!!
乜有人逼你地出黎放火,打人,打爛食肆玻璃呀!! 難為有人信佢地真心待香港

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

萍pig 發表於 19-10-2 07:32
日後暴徒在家用同樣方法對付父母便現眼報了!
世上唔好的父母,遠超好父母。
...

真係好鬼嬲
放下自在

珍珠宮

回覆樓主:

嬲到4點醒咗

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

大力大力 發表於 19-10-2 04:49
始作俑者是泛民及黃屍,是曱甴的創造者~

絕對認同。仲有班不中立記者,對班暴徒行為不譴責反過來只譴責警方,這只有幫長班暴徒氣燄並推向危險之地。
大比 比比 bb 係2月13日出咗世, 體重有3.97kg :-P :-P 2月19日-3.935kg 7月27日-(出咗1隻牙仔下R1)&轉身:扒->平 8月13日-8.360kg](身長67cm; 頭圍43.3cm)(出咗2隻牙仔下R1,L1)&轉身:爬爬-有時縮起個肚 11月27日-8.560kg(上3, 下3)拍手, give me five

子爵府

totoro 發表於 19-10-2 07:45
絕對認同。仲有班不中立記者,對班暴徒行為不譴責反過來只譴責警方,這只有幫長班暴徒氣燄並推向危險之地 ...

3點幾都未瞓著!!!!!

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我由最初冇乜意見,慢慢睇到佢地咁破壞法開始憎佢地,憎佢地點解要破壞係度住左咁耐既香港,每次都越黎越大鑊。雖然有警察做臥底去捉你地,但我都係啱,速龍小隊一出我就好興奮.....因為你地會四散,雞手鴨腳滾地葫蘆咁比人捉,真係~~~~~爽

你地幾時先醒,宜家唔係打緊機,今日著完暴徒衫為所欲為咁去破壞,第二日訓醒覺就若無其事咁搭港鐵做返正常人去返工返學......又話要罷搭,咁有骨氣有本事就唔好搭

公爵府

嬲到瞓唔著!無語問蒼天!

男爵府

回覆樓主:

吾好灰心,相信明天會更好

『然而我告訴你們,就是所羅門極榮華的時候,他所穿戴的,還不如這花一朵呢!』
馬太福音六章29節

男爵府

Jameskey 發表於 19-10-2 02:20
啲人仲懶高尚咁走出來話警方過度暴力,班暴徒放晒火燒民居啦,邊個過份啲丫?幾十個暴徒揸住長棍追打幾個警 ...

係羅,仲憑咩話警方開槍,警察係生命受到威協,班賤人幾甘狼死。下下想攞人命,真係唔好再講佢地係小朋友,仲細 。支持嚴正執法。

珍珠宮

Anson133 發表於 19-10-2 00:55
佢哋只當是一個game,唔會理後果!香港教育有問題(emoji)

但父母嘅問題更大
究竟點解小朋友會參加呢啲活動,作為父母做咗咩

男爵府

Anson133 發表於 19-10-2 00:29
今日香港,何以為家

天佑香港

首頁

尾頁

跳至