時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章

到咗警察主動聯絡你嘅時候,你同佢哋講咪得囉,喺Facebook澄清有鬼用咩。

大宅

namnamnamlolo 發表於 19-10-11 07:44
告佢啦
個個老屈警察
咪好唔得閒!

讚成警察反告佢誹謗,咁大個人,要為自己說過的話負責,不要噏得就噏!!
我要強力DDT...

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

sukicloud 發表於 19-10-11 07:50
笑左,一日都未過

所以話班黄屍同曱甴,全部都係有精神病~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

mrshoho 發表於 19-10-11 09:32
到咗警察主動聯絡你嘅時候,你同佢哋講咪得囉,喺Facebook澄清有鬼用咩。

警察應該要捉佢,告佢誹謗~

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

大話黃絲
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

信佢一成,雙目失明

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

呢隻曱甴妹,應該年新屋領都未去过~

買基金真係好傷

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

我覺得呢位小姐要登報澄清,佢講時就直播,大部份香港人看住,澄清就在自己fb/ig澄清?

大宅

師奶黃 發表於 19-10-11 07:59
個劇情變得咁快,我追唔切喎
X2

大宅

erumic 發表於 19-10-11 09:11
仲有新名詞「性暴力」,冇傷痕都話暴力係咩定義?

佢地d 文宣都幾犀利,咩都要同暴力扯上關係
我要強力DDT...

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 師奶黃 的帖子

係囉,追唔切

男爵府

大宅

erumic 發表於 19-10-11 09:11
仲有新名詞「性暴力」,冇傷痕都話暴力係咩定義?

係囉,佢不停話受“性暴力”,暴力就暴力,性侵就性侵,講緊咩啊?佢話“警察要你行就行”無人權,大佬啊,你估喺你屋企咩?你返中小學時,老師都係叫你行就行啦,咁叻譴責哂全港中小學丫,監倉更無人權啊,依家先識驚,打人時又唔見你話無人權。
話被雞姦嗰個,仲好笑,我斷估被雞姦應該有傷口無咁快會好返,佢立即報警或要求去醫院做檢查已經可直接告施暴者,人贓並獲,勁過七警案,點解唔做?

水晶宮

其實班人已衰左好多次,
根住..就淡化.......................

但仍然好多人盲信..
個d 文宣作到幾鬼大,

男爵府

黃屍暴徒真係老作唔使本,警察真係要揾佢協助調查下,個個走出黎口講幾句屈警察唔使負責呀

複式洋房

連登仔的豬隊友

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

無腦,玩大左,就扮唔關事。

子爵府

MsBusy 發表於 19-10-11 07:29
唔知係咪警方話要查,玩大咗,半夜出嚟澄清,警方係咪可以告佢誹謗?
即係無真正受害人出嚟喎,又係死無對證 ...

可惜我office d 黄人信到十足十一

男爵府

真係老作唔使本, 噏得就噏

水晶宮

其實佢代表其他人發聲, 睇到呢句,
覺得佢好天真,好傻,

笨人出口.

首頁

尾頁

跳至