跳至

首頁
34567...40

尾頁

大宅

其實你住邊條街,方吾方便講?

你媽咪點解吾買樓既?不過我無諗過西營盤會仲貴姐!

原帖由 060905 於 09-6-8 15:58 發表
係呀, 呢區可能唔憂做, d agent真係幾寸下架, 有時幫我媽咪搵樓都好勞氣!我媽咪又要就我搬得近, 我條街d樓又貴….

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

係呀
我以家35week
行到我屎屎下

我同世紀21同佳景有幾個agent關係好好
所以又冇對我點
其中一個星期日同我講
以家係d業主唔肯減呀
佢地都好難做得成生意
不過.....佢地都串串地呀...哈哈
又唔係白鴒眼既
係d c9係咁既態度.......

大宅

crystal

原來你就來生呀?恭喜晒呀!

摛日我係地產舖都聽到個agent講電話話無咩客啦,又話咩都掃晒,我係西環都揾左幾間,世紀柏聯,x基,x基呢間吾水講,吾會再揾佢幫!

原帖由 crystalpui 於 09-6-8 16:08 發表
係呀
我以家35week
行到我屎屎下

所以又冇對我點
其中一個星期日同我講
以家係d業主唔肯減呀
佢地都好難做得成生意
又唔係白鴒眼既
係d c9係 ...

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 膽小媽媽 於 09-6-8 16:11 發表
crystal

原來你就來生呀?恭喜晒呀!

摛日我係地產舖都聽到個agent講電話話無咩客啦,又話咩都掃晒,我係西環都揾左幾間,世紀柏聯,x基,x基呢間吾水講,吾會再揾佢幫!

...

萬x呢間
講起....
之前有層樓放租
佢地帶人上去睇(佢話同其他地產合作,唔係佢地客)
唔知點攪
開左我個煮食爐
攪到我個單位"流"煤氣
俾消防爆門..........
雖然佢賠左1千蚊俾我
但我驚左幾耐呀
整返個閘又整左3千幾
另又俾大廈收左我500蚊....真係....唉

男爵府

我住第三街。基本上第二街以上既街都偏貴架啦…. 好聽d叫西下半山麻, 不過我一d都覺高尚囉!

點解我阿媽唔買樓呀, 因為我老豆囉, 無啦啦學人做生意, 按左層樓, 跟住生意失敗, 連樓都無, 咪要租樓住…. 我細妹今年先a level, 所以我俾唔少錢外家架…. 最衰我唔本事, 唔係都想買樓俾媽咪住呀!
原帖由 膽小媽媽 於 09-6-8 15:59 發表
其實你住邊條街,方吾方便講?

你媽咪點解吾買樓既?不過我無諗過西營盤會仲貴姐!

別墅

wah~~
3 房.. 好正呀!!
我都想
不過 support 唔起~~
support 到既我都想呀!!!
hee~~

原帖由 060905 於 09-6-8 15:22 發表
咁梗係要計清條數啦, 供樓要供咁長, 最緊要唔好搞到自己好辛苦, 另外小朋友大, 你仲要預佢學課外野, 所以鬆動d好d。

係呀, 個女痴我, 所以就日日湊返去, 個仔無咁痴我, 都係一個星期見2-3日咋!
...

男爵府

哈哈哈, 行得多, 生多快d, 我都係成日行上行落, bb唔算好辛苦!
原帖由 crystalpui 於 09-6-8 16:08 發表
係呀
我以家35week
行到我屎屎下

所以又冇對我點
其中一個星期日同我講
以家係d業主唔肯減呀
佢地都好難做得成生意
又唔係白鴒眼既
係d c9係 ...

大宅

嘩!你吾好咁講,差過你既人大把,例如我,我連養自己果家都未掂!我摛日去過高街福x地產,個agent好直架,我鐘意,哈哈,我同佢講無百五萬,我瞓住橋底先!哈哈!
原帖由 060905 於 09-6-8 16:24 發表
我住第三街。基本上第二街以上既街都偏貴架啦…. 好聽d叫西下半山麻, 不過我一d都覺高尚囉!

點解我阿媽唔買樓呀, 因為我老豆囉, 無啦啦學人做生意, 按左層樓, 跟住生意失敗, 連樓都無, 咪要租樓住…. 我 ...

大宅

喂!我以前揾過呢間揾樓,個agent係咁push我買,間屋有白蟻x,佢話無問題!

原帖由 crystalpui 於 09-6-8 16:23 發表

萬x呢間
講起....
之前有層樓放租
佢地帶人上去睇(佢話同其他地產合作,唔係佢地客)
唔知點攪
開左我個煮食爐
攪到我個單位"流"煤氣
俾消防爆門..........
雖然佢賠左1千蚊俾我
但我驚左幾耐呀
整返個閘又整左3千幾 ...

大宅

知你吾辛苦啦,所以3年抱兩囉!哈哈(講笑)

原帖由 060905 於 09-6-8 16:26 發表
哈哈哈, 行得多, 生多快d架, 我都係成日行上行落, 生bb唔算好辛苦!

男爵府

係咪福滿地產, 我好耐無搵佢, 乜佢而家咁大個鼻架!呢幾條街應該有150萬既盤, 不過係好大年紀+好細。
原帖由 膽小媽媽 於 09-6-8 16:30 發表
嘩!你吾好咁講,差過你既人大把,例如我,我連養自己果家都未掂!我摛日去過高街福x地產,個agent好直架,我鐘意,哈哈,我同佢講無百五萬,我瞓住橋底先!哈哈!
...

男爵府

, 都好無良啫, 呢間有盤都要諗諗先。
原帖由 膽小媽媽 於 09-6-8 16:32 發表
喂!我以前揾過呢間揾樓,個agent係咁push我買,間屋有白蟻x,佢話無問題!

男爵府

係架, 真係唔算辛苦架!一個唔洗12個鐘, 另外個果仲勁前後8粒鐘。
原帖由 膽小媽媽 於 09-6-8 16:32 發表
知你吾辛苦啦,所以3年抱兩囉!哈哈(講笑)

大宅

嘩!曬得你,你做咩返工好似我咁得閒?

哈哈!

其實福x果個都係直姐,又未去到串,吾夠堅尼地城果d勁!哈哈!佢話17x有個3xx呎,不過3x年樓!

原帖由 060905 於 09-6-8 16:53 發表
係架, 真係唔算辛苦架!一個唔洗12個鐘, 另外個果仲勁前後8粒鐘。

大宅

嘩你就好
珊珊痛左我24個中, 仲要未計推入產房後催生個7個中

原帖由 060905 於 09-6-8 16:53 發表

大宅

咁我認下叻先,我痛連生14個鐘!嘻嘻!

原帖由 珊珊媽媽 於 09-6-8 16:56 發表
嘩你就好

男爵府

哈哈哈, 因為阿姐放假, 平時抑壓得耐, 所以今日無黃管勁傾計, 平時偷雞就得。

Um…. 我係痛+11個鐘呀!
原帖由 膽小媽媽 於 09-6-8 16:55 發表
嘩!曬得你,你做咩返工好似我咁得閒?

哈哈!

其實福x果個都係直姐,又未去到串,吾夠堅尼地城果d勁!哈哈!佢話17x有個3xx呎,不過3x年樓!

...

男爵府

盈盈聽到我後日要催生, 佢鍚我, 個晚就仆到咁出黎。第2胎好多人都話舒服d, 咁我第1個都咁快手, 2個更係仲快啦!
原帖由 珊珊媽媽 於 09-6-8 16:56 發表
嘩你就好

大宅

我平時好少上bk架,咁岩自己開呢個forum有你地吹下水,如果吾係我好多時都無上來,平時傾msn多!

原帖由 060905 於 09-6-8 17:05 發表
哈哈哈, 因為阿姐放假, 平時抑壓得耐, 所以今日無黃管勁傾計, 平時偷雞就得。

Um…. 我係痛+生11個鐘呀!

男爵府

我無得傾msn, 係偷雞上黎傾下計, 今日無黃管, 又傾開咪傾reply囉!
原帖由 膽小媽媽 於 09-6-8 17:06 發表
我平時好少上bk架,咁岩自己開呢個forum有你地吹下水,如果吾係我好多時都無上來,平時傾msn多!

首頁
34567...40

尾頁

跳至