自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

fundfund 發表於 21-10-16 16:35
你信佢真係有老公?
我直頭覺得佢老公係幻想出嚟

咁個bb邊度嚟?

公爵府

醒目開學勳章

cindy618 發表於 21-10-16 20:29
咁個bb邊度嚟?

bb 爸爸唔代表係佢老公喎!
同佢結婚嗰個先係佢老公,到底佢有冇結到婚都冇人知

男爵府

記得之前有jm post咗楊嘅泳裝廣告相,又正紅又桃紅,又係好娘

男爵府

其實楊未入行之前係好靚,係連女性見到都覺佢靚,係陽光女孩果款。可惜佢唔知點解會淪落如此,其實好可憐。

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

peru 發表於 21-10-16 15:02
我都記得...某藝員講過佢 LEE 方面..

乜佢係咁既人嚟架

見過佢真人同徐子衫係舖頭門口拍野,唔覺佢靚女,身型好細粒,子衫就真係標準靚女。

子爵府

我覺得佢幾甜, 佢初初出道時張臉仲有D 肉, 幾靚架! 又有身材.

而家瘦到顴骨凸晒出來, 有個大凹陷在面窩咁.

其實以佢條件, 佢嫁個小富有點才華男士, 一D 都唔難喎!

張嘉儀(2007 港姐冠軍) , 有好多人都覺得佢樣....唔太OK

而家都幸福. 有自己家庭有子女.

佢太任性先搞到咁.

伯爵府

為錢

子爵府

stagea 發表於 21-10-16 21:34
乜佢係咁既人嚟架

見過佢真人同徐子衫係舖頭門口拍野,唔覺佢靚女,身型好細粒,子衫就真係 ...

真架! 我記得之前在YOUTUBE 片林保怡都講過佢.( 個清談訪問標題就唔記得, 也只是輕輕帶過楊是咁樣的人)

佢唔會請番人食野....食人地就好地地架.

侯爵府

peru 發表於 21-10-16 21:46
真架! 我記得之前在YOUTUBE 片林保怡都講過佢.( 個清談訪問標題就唔記得, 也只是輕輕帶過楊是咁樣的人)

...
林保怡果段片我都睇過。好似當時秦沛都在場。

仲有娱記都寫過因為C K姐太唔識做人,所以T BB服裝間D人成日俾D核突衫C K姐著(C K姐又無名牌贊助,所以以前鏡頭外多數著有贊助的米奇老鼠公仔衫)

子爵府

海之風 發表於 21-10-16 21:56
林保怡果段片我都睇過。好似當時秦沛都在場。

仲有娱記都寫過因為C K姐太唔識做人,所以T BB服裝間D人成日 ...

你都有睇過呀 !

咁佢咪肉酸囉! 我記得有娛記問過佢關於埋堆問題, 樂小姐生日會之類(暗喻佢唔識做人)

講真, 我地打D 普通工嘅. 有時做做下都想搵個藉口歇一歇..食下野,飲下奶茶再黎過...

好啦! 今日我請...如果有同事被客/上司激親..都會, 好! 阿X 請飲茶/ 食隻大雞比, 憤為食量....食呀 ! 唔係咩大恩大德.

即好似苦中一點甜, 捱下捱下收工.

佢果D 工, 更加要啦! 又唔曉請番人...

唔係話計住我每請10 次你請番1次....而係適當時候出下錢, 大家苦中一點甜, 大家都好過D

大宅

回覆樓主:

從來唔覺得佢靚唔明點解會贏港姐冠軍, 個樣係好小家碧玉嗰啲唔夠大方得體

不過佢身材好,好多老嘅男人好鍾意呢種

複式洋房

回覆樓主:

為錢

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

peru 發表於 21-10-16 21:46

...

既然係真既的話,佢真係唔識做人了。唔怪得豪仔老豆咁講佢,加上又貪吳X有錢,好記得個時佢講大話,話無BB

完全明白佢點解而家會咁了,對佢無好感,真係好正常。

琥珀宮

fundfund 發表於 21-10-16 16:35
你信佢真係有老公?
我直頭覺得佢老公係幻想出嚟

x 2

珍珠宮

十五樓師奶 發表於 21-10-16 13:34
https://www.orientalsunday.hk/最新娛聞/楊思琦-手遊-代言-古裝-聶小倩-plt2-467909/

照計佢應該係富婆,吾明點解咩job都接

男爵府

熊妹妹 發表於 21-10-16 13:37
唔覺得佢靚,但身材好

係呀,我係女仔都覺得佢身材好,應大得大,不過娛樂圈都係講觀眾緣,做錯一次好難返轉頭

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Oh…搞成咁

子爵府

佢唔自愛

公爵府

牛年勳章 夏天玩到顛

唔講以為佢演繹緊潘金蓮

首頁

尾頁

跳至