自由講場

跳至

首頁
34567...12

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 22-3-29 23:02
勁我已經到頂吾心急

因為頭幾名可以送工具/陽光
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 22-3-29 23:03
有個朋友仔好衰㗎,每晚12點就黎偷嘢㗎啦

所以要快過佢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kennylove 發表於 22-3-29 23:01
我都開唔到。昨日明明都玩緊。

有冇改過野?

男爵府

weiwaiwei 發表於 22-3-29 21:16
我玩完1890,宜家玩緊雲上精英賽,等緊新關卡開

我都等緊新關

男爵府

weiwaiwei 發表於 22-3-29 22:55
咁你試下直接search 活力中心,都可以入到去

唔該晒你呀,試過不過都係玩唔到,我剷左個app再裝都唔得。

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

crystal媽咪 發表於 22-3-29 23:03
因為頭幾名可以送工具/陽光

陽光你去種樹啦

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 22-3-29 23:10
陽光你去種樹啦

有呀

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Vin仔媽 發表於 22-3-29 23:04
所以要快過佢

佢有時0:02就黎,我比佢偷咗13次啦

雲母殿

smile888 發表於 22-3-29 23:09
唔該晒你呀,試過不過都係玩唔到,我剷左個app再裝都唔得。

你本身有冇實名驗證架?試吓改下地址睇吓得唔得

雲母殿

crystal媽咪 發表於 22-3-29 23:11
有呀

有冇收過生果呀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

cccpo 發表於 22-3-29 23:07
我都等緊新關

多數星期四有

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 22-3-29 23:11
佢有時0:02就黎,我比佢偷咗13次啦

好過份

男爵府

kennylove 發表於 22-3-29 23:01
我都開唔到。昨日明明都玩緊。

佢係咪話(認証方式非身份証)?我剷左再裝都玩唔到。如果你再玩得返求你話我知,唔該。

男爵府

Vin仔媽 發表於 22-3-29 23:00
我最憎係水滴,煩到c。遲吓會有蜜蜂同朱古力,又係煩....

一樣,最憎水滴,蜜蜂同朱古力,仲有汽水都好煩,我最鍾意貓貓食魚嗰啲關

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 22-3-29 23:12
有冇收過生果呀

真貨?冇
個acc不是我的

寶石宮

cccpo 發表於 22-3-29 23:13
一樣,最憎水滴,蜜蜂同朱古力,仲有汽水都好煩,我最鍾意貓貓食魚嗰啲關
...

係呀,汔水又係煩。我鍾意包包同影相

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 親子王國15週年勳章

我都玩唔到

寶石宮

crystal媽咪 發表於 22-3-29 23:13
真貨?冇
個acc不是我的

我試過種完收真嘅水果,後來好似唔可以換水果,所以就換紅包,買嘢可以用

雲母殿

Vin仔媽 發表於 22-3-29 23:13
好過份

嗰個朋友仔仲朝朝早我未起身就黎採我陽光

寶石宮

Vin仔媽 發表於 22-3-29 23:16
我試過種完收真嘅水果,後來好似唔可以換水果,所以就換紅包,買嘢可以用
...

acc唔係我,不敢亂換野

首頁
34567...12

尾頁

跳至