自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2,我自己好睇一個人嘅笑容靚與否,而牙齒靚唔靚都好影響一個人嘅自信同笑容。雖然唔關我事,但當我見到一名著到身光頸靚嘅人成口參差不齊嘅黃牙,就好惋惜,點解唔拎啲錢去搞搞佢棚牙

子爵府

選1
2好長時間先攪到
3斑未必攪得好,如有尢就會攪左先,會野開

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

1可以戴con
3可以化妝
牙冇得呃

大宅

回覆樓主:

男爵府

揀2:牙。D牙整齊少好多牙患。唔洗用咁多錢搞,只要keep得好就或世冇問題。
1:過一段時間就問題又會出返嚟,而家可以用隱形眼鏡都可以。
3:要常常比$保養,唔會整完一次就永久

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

迷韓者 發表於 22-4-19 12:57
我會揀1,因為我好想唔戴眼鏡都睇得清楚d野

Me too

男爵府

shirley784 發表於 22-4-19 12:53
如果只有一筆錢夠以下其中一樣 , 你會搞邊樣

象牙宮

shirley784 發表於 22-4-19 12:53
如果只有一筆錢夠以下其中一樣 , 你會搞邊樣

找实惠一筆錢夠 1 or 2 or 同時進行一部分。

1) 矯視 , 原本深近視要戴眼鏡

2) 箍牙 , 好多爆牙

內地整不知多少?

3) 醫美 處理 1. 尤, 2. 斑 , 3.

防晒, 中醫調理 + 其它。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至