自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

mickeyeva 發表於 24-2-20 15:29
嘩.....好吸引, 等你問埋阿仔跟團幾錢一個人!

咁多自助餐又酒店,1000都抵

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

bing-jing 發表於 24-2-20 13:10
其實山姆咁多嘢買,得一樣我最鍾意

請問是什麼?
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

YuYuMother 發表於 24-2-20 15:09
請問買咗嘅野旅遊車有冇地方放?車底行李位?我估join得嘅團友唔多唔少都會買啲

...

之前有提醒最好帶旅行箱,旅行箱放車底行李位
唵嘛呢叭咪吽      

超級版主

idlbarbie 發表於 24-2-20 18:26
唔該

阿仔話團費4百幾,加埋兩日導遊費都唔駛$600

熙fi媽媽    發表於 24-2-20 18:59

唵嘛呢叭咪吽      

複式洋房

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wong2323 發表於 24-2-20 18:54
之前有提醒最好帶旅行箱,旅行箱放車底行李位

謝謝你

象牙宮

劫褲濟朋 發表於 24-2-20 14:00
最憎呢d 軟性廣告
扮晒野
仲要唔比 bk上架費
呢個係版主。

超級版主

mickeyeva 發表於 24-2-20 15:29
嘩.....好吸引, 等你問埋阿仔跟團幾錢一個人!

阿仔話團費一個人4百幾,加埋兩日導遊費都唔駛$600

mickeyeva    發表於 24-2-21 08:45
唵嘛呢叭咪吽      

大宅

mercurycc 發表於 24-2-20 19:33
呢個係版主。

版主唔會賣廣告?
你見佢無回應就知咩事

子爵府

牛年勳章

劫褲濟朋 發表於 24-2-20 14:02
一個普通用家點會連拖板都走去影?
真係當我地傻

就係普通用家先會影,樓主影酒店有呢種拖板=溫提唔使執轉換插頭去

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

睇到都開心
因我諗緊…..將來阿女出來工作,帶我去玩,我都會好開心

珊瑚宮

回覆樓主:

又一單儍人發現案

超級版主

tkop 發表於 24-2-20 16:21
抵唔抵

阿仔畀錢,唔駛我畀錢,梗係抵啦
唵嘛呢叭咪吽      

男爵府

2024年龍年勳章

bing-jing 發表於 24-2-20 20:09
又一單儍人發現案

十大膠人之首!

子爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章

要唔要俾小費?小費要俾幾多?

珍珠宮

睛靈勳章

cy101 發表於 24-2-20 11:16
上2星期,臥底旅行團都有跟團去山姆,一人佛跳牆!

似一樣
景點好悶,酒店一般,東莞根本冇嘢玩,唔會跟呢啲團

複式洋房

miminzuku 發表於 24-2-20 21:57
要唔要俾小費?小費要俾幾多?

大陸團,通常小費$70-$80一日!

珍珠宮

wong2323 發表於 24-2-20 19:39
阿仔話團費一個人4百幾,加埋兩日導遊費都唔駛$600

好平

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

jollyma 發表於 24-2-20 22:16
似一樣
景點好悶,酒店一般,東莞根本冇嘢玩,唔會跟呢啲團

妹頭阿正玩個個三日兩夜!

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

當團費每人600港幣
回贈返130人仔入山姆會籍
即係每人四百幾蚊
包一宿兩buffet
抵過臥底團食縮水佛跳牆

自己book直巴即日來回