自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

TBB 認為3位咁勁,可以自組Loong3

男爵府

在大陸係禁播嘅

東亞“去雄計劃”,美國布下東南亞陰謀

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

算吧啦, 如果變晒樂華咁tbb咪蝕

港3算啦, 好彩有限定時間, 如果金東彬唔係古生啲人, 應該入到團

睇下第二季又有乜人反,應該tbb冇乜人啦, 新果班發夢好似唔太掂

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章

忽然諗起:

輸咗人哋鄧你唔底 vs 贏咗人哋話你唔值

伯爵府

2024年龍年勳章

TMC3012 發表於 24-3-12 15:33
算吧啦, 如果變晒樂華咁tbb咪蝕

港3算啦, 好彩有限定時間, 如果金東彬唔係古生啲人, 應該入 ...

好可惜不是限定,曾志偉在早兩日訪問時講的

大宅

WChan 發表於 24-3-12 12:05
所以TVB 次次都係咁, 太多黑箱作業, 原本造到個勢, ARCHIE 比個第九佢都算數(又唔知點解係要攪到佢第三, ...

佢除咗唱歌叫做ok外,樣唔得,跳舞真頭嚇親人,其實參賽攞個知名道就好收手,夾硬俾佢排咁前,正常都冇人信個賽果冇做假

大宅

30051273 發表於 24-3-12 10:49
Loong9 我覺得香港那3個真係要讓位⋯⋯但無奈無得返轉頭,個團名又難聽…….

另外覺得用課金選秀方法好差 ...

完全認同。點解大陸之前禁這種選秀節目完全正確。你有錢課金就可以買出道位,即係無能力嘅只要係有錢人就得啦,而有能力嘅卻沒有金錢助力就永不能成功。就算幾努力都無用,真係教壞年青人

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

cicicimandy 發表於 24-3-12 16:12
佢除咗唱歌叫做ok外,樣唔得,跳舞真頭嚇親人,其實參賽攞個知名道就好收手,夾硬俾佢排咁前,正常都冇人 ...

做到咁明顯,咪捧佢變左害佢,佢又唔係真係好出色,叫做唱到下歌,又未去到高水準,攪到咁只係覺得失禮

伯爵府

pc2012 發表於 24-3-12 00:31
金東彬都唔錯呀,行出嚟都幾吸引,實力都唔錯,而且又識講少少普通話⋯

而且作為亞洲男團,好應該有個韓 ...

成團當晚我已出post質疑,金東彬決賽當晚唱跳出色,外型亮眼,一比較同隊Archie和文佐匡失色太多,你講得好啱既然係亞洲團,點少得韓國人,有好多大陸練習生都去過韓國受訓

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

凌陵綾 發表於 24-3-12 12:56
應該有高手剪片嗰陣將佢P走
嗰日出結果,睇微博見有人話,麻煩幾個醜人出活動自覺靠邊站,方便P走 :wahaha ...
咁攪笑
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

chingche 發表於 24-3-12 14:29
TBB 認為3位咁勁,可以自組Loong3
好提議, 一定好紅
[img=500,400][/img]

男爵府

WChan 發表於 24-3-12 16:16
做到咁明顯,咪捧佢變左害佢,佢又唔係真係好出色,叫做唱到下歌,又未去到高水準,攪到咁只係覺得失禮
...

同意,只想唱歌應該做歌手,偶像組合最重要係外型同舞蹈,因為一眼睇到避唔到,唱歌差可以唱少兩句,或咪嘴同修音,何況佢唱歌又唔係好到驚為天人,阿池想做男團,不如叫埋側田一齊組隊twins

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

pc2012 發表於 24-3-12 15:43

唔係化, 不過齊人先講啦

珍珠宮

Adiezz 發表於 24-3-12 11:25
文唔夠實力單飛,好難紅,入男團靠黐住1、2個受歡迎既仔keep住人氣,之後再單飛會易好多

好似mirror咁好 ...

佢算吧啦,佢黐唔到幾多

珍珠宮

WChan 發表於 24-3-12 12:05
所以TVB 次次都係咁, 太多黑箱作業, 原本造到個勢, ARCHIE 比個第九佢都算數(又唔知點解係要攪到佢第三, ...

同意,Archie其實好勉強,明白tvb係攪手之一,想擺幾個自己想捧嘅人落去無可厚非,但第9咪算囉,第3真係何得何能,攪到而家犯眾憎,本末倒置
但係果個文乜乜,好心啦,一啲觀眾緣都冇,佢入到18名已經匪異所思,仲要俾佢入埋團,真係黐孖筋

珍珠宮

凌陵綾 發表於 24-3-12 12:56
應該有高手剪片嗰陣將佢P走
嗰日出結果,睇微博見有人話,麻煩幾個醜人出活動自覺靠邊站,方便P走 :wahaha ...

要啦,P走果張圖即刻順眼好多

子爵府

Tbb真係唔曉造歌手㗎,坤哥、胡鴻鈞變咗乜?佢地都係自己成日上網幫自己宣傳。
依家就算成班超星無約、現成比tbb揀,咪簽返黎做臨記,都係算罷啦,留比啲有錢仔玩爛佢算。

超星黎香港,無宣布行程等粉絲追星,無簽名會無見面會,又無公開賣飛。唉,香港觀眾何其不幸,永續五六十歲的小生

複式洋房

完全冇

洋房

回覆樓主:

個個選秀節目都有黑幕啦

公爵府

2024年龍年勳章

pc2012 發表於 24-3-12 15:43
唔限定某啲都自然糊

呢團龍九應該冇乜團粉吧

首頁