自由報料

跳至

首頁
34567...9

尾頁

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

尋日都去買咗件背心俾阿b, 因為無帶阿b去, 就問老闆一歲應該著咩碼, 老闆話唔係用歲數去睇買咩碼, 係用磅數去決定, 我b 23lb, 買咗4號, 用埋teresa個vip no., $120, 好扺~
本來想買褸仔, 但唔見有, 淨係見連身款, 香港著又好似太誇, 所以買咗背心~

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

細路仔衫買大少少(我師奶嘛),8碼鬆鬆地,如果6碼,又怕出年就唔啱著.

原帖由 雪~bb 於 09-11-19 20:25 發表

你個仔著8碼???
咁大隻...勁mouth:
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

珍珠宮

畀面勳章

各位:

你地有冇問過佢地weekend幾點收舖呀? 我都要去買番年背心比呀仔同自己, 但係要weekend黃昏至得閒去. 我怕摸門釘咋!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 Teresa 於 09-11-20 23:31 發表
各位:

你地有冇問過佢地weekend幾點收舖呀? 我都要去買番年背心比呀仔同自己, 但係要weekend黃昏至得閒去. 我怕摸門釘咋!

咭片:星期六收 6:00pm/ sunday 休息

大宅

請問有無媽媽可以 post 個營業時間出來? 我想星期一早上去買呀, 謝謝!
老公 + 仔仔 = 我一生的成就

男爵府

由今個星期開始, 佢地星期日都會開架! 但營業時間, 我就唔知喇!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 cat.siu 於 09-11-21 00:39 發表
請問有無媽媽可以 post 個營業時間出來? 我想星期一早上去買呀, 謝謝!

咭片:星期一至六 10:00-6:00pm sunday off

不如打電話問清楚: 23930492/23903572

大宅

原帖由 Teresa 於 09-11-20 23:31 發表
各位:

我剛剛打左電話去, 星期日營業時間
10:00am 至 7:30pm

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

原帖由 eeb 於 09-11-20 18:52 發表
細路仔衫買大少少(我師奶嘛),8碼鬆鬆地,如果6碼,又怕出年就唔啱著.

嘿~我本來都想買4碼的,不過都係買左6碼,相信出年都應該仲啱著..
今日上去見到好多人呀~所以淨買左件背心,其他都無睇...
排我前面比錢的都係用Teresa既VIP no.,呵~原來咁多人用....

珍珠宮

畀面勳章

非常不滿既一件事.....

我自己今日去左龍濤, 用自己既VIP No., 老闆問我有冇收到coupon買新出o個款外套, 我話收唔到, 佢問我係咪搬過屋冇改地址. 一check之下, 發現佢地電腦記錄中, 竟然唔係我自己既地址 - 係一個九龍黃埔花園既地址!!!!!!!!!!!!

老闆見到,
改地址既日期係2009年11月17日, 而呢日我冇去過買野. 好明顯係有BK mami冒充係我而改地址d leaflet/coupon寄比佢!!!!!

好彩老闆記得我住邊區, 同埋我show埋身份證證明我係卡主. 我已經同老闆講左o係我record度加記認, 要改personal data先要確認其他資料.

強烈呼籲:
請各位BK mami自重!!! 我唔介意你地用我既VIP No. 繼續買野, 不過只係於買野拎discount,
唔係將我既資料"據為己有"!!!!
就算係其他shops既VIP No., 有mami
概概"借出"號碼比大家都唔好得寸進尺冒充他人兼私下改埋人地既個人資料. 做得人父母就要以身作則, 如何他朝有人用左你個credit card資料上網買野, 咁你有咩感受? 自己其身不正, 點教你d仔女?

水晶宮

Very cheap!!!!!!!!

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

原來件背心羽絨咁正架?我囝囝學校件校褸就係用呢間的羽絨背心加防水防風風褸,我見佢好薄仲唔知佢係寶嚟添,天氣凍得滯我仲轉著自己的羽絨,睇嚟下次唔使著自己件羽絨,照著校褸就得。
請問件背心摺細後件褸會有袋入住or有野扣住唔會散開?

原帖由 Teresa 於 09-11-17 12:07 發表

http://lh3.ggpht.com/_ ...

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

原帖由 Teresa 於 09-11-21 22:40 發表
非常不滿既一件事.....

我自己今日去左龍濤, 用自己既VIP No., 老闆問我有冇收到coupon買新出o個款外套, 我話收唔到, 佢問我係咪搬過屋冇改地址. 一check之下, 發現佢地電腦記錄中, 竟然唔係我自己既地址 - 係一個 ...

咁狼死資料都改埋

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

原帖由 eeb 於 09-11-20 18:52 發表

你仔仔面家幾磅?
ivo仲係27磅28磅咁上吓咋
4號仲有鬆...

大宅

畀面勳章

多謝報料
買咗比囡囡,覺得好好呢!

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

半年前填開學張健康表時15kg,之後一直無磅過。

可能ivo身型似妳,高高瘦瘦,恨c人

原帖由 雪~bb 於 09-11-22 16:34 發表

你仔仔面家幾磅?
ivo仲係27磅28磅咁上吓咋
4號仲有鬆...
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

大宅

好媽媽勳章

D 羽絨有無鴨味 ?

伯爵府

醒目開學勳章

估唔到有人咁狼.... 洗唔洗咁貪心丫:;pppp:
好彩teresa大方, 我都諗住呢個星期去買件比阿仔.

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

條友都好狼,咁都俾佢諗到,佢應該唔係第一次去,所以佢知道買咗嘢會有分,到某一個分數會有coupon,可唔可叫老闆check吓同一個地址有冇另一張卡登記咗
我都要去check吓會唔會俾人改咗地址先

子爵府

畀面勳章

原帖由 Lovely媽咪 於 09-11-17 10:00 發表
我都係係太子個度買俾仔仔著,好輕同暖,好似今日我都係俾佢當校褸著返學(低過15度就可以著),因為件校褸好重同埋唔暖.
係太子地鐡D出口,向內街行(見到百x火鍋)就係,要上樓.
如買得多($800-1000),可即時叫佢開會員証就 ...

請問有冇9-10歲小童長身羽絨褸賣??
請問有冇深藍色??
價錢多少??

太子果間,咩時開門??
thx

首頁
34567...9

尾頁

跳至