想生BB

跳至

首頁
34567...19

尾頁

子爵府

原帖由 yhmyhm 於 10-12-11 18:40 發表
我都有呢d感覺..但我都懷疑自己諗多左..因為琴日用紅D check過..等淺線咋..有jm話淺線即表示有機會將會m到..所以我諗我果d可能都係谷m既表現..唉..

點解我用紅d check都冇淺線ga?我呢排成日形住自己好似就黎谷m咁...好大壓力呀~

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

求救呀!!!~~~各位可否幫下我???
今次好奇怪,明明過左排卵期,點解會咁快由冇色變越來越深紅?

上次經期:17 / 11 / 2010 (我每月都好準28days)

危險期 :27/11 至 4/12

排卵期(大約):28/11 ~ 30/11

做左測試 :

6/12 : Day 20 - 剛剛過左排卵期淺色都好正常

8/12: Day 22 - 比前兩天深左????

10/12: Day 24 - 仲要再深D????

11/12: Day 25 - 超明顯深左!!!

咁我即係排卵有問題,定係我兔Baby有望???

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 Anna_cctc 於 10-12-12 22:32 發表

上次經期:17 / 11 / 2010 (我每月都好準28days)危險期 :27/11 至 4/12排卵期(大約):28/11 ~ 30/11
做左測試 :6/12 : Day 20 - ...

你可以用棒棒check下,
祝bingo

複式洋房

唔好俾咁大壓力自己啦..我今個月開始睇化左..haha..因已經等左半年, 個個cycle都勁緊張, 但最終都係空歡起一場~ 若萬一今個月m小姐真係黎搵我地, 咁我地下個月一齊努力過啦!!

原帖由 vivianbabywai 於 10-12-12 15:55 發表

點解我用紅d check都冇淺線ga?我呢排成日形住自己好似就黎谷m咁...好大壓力呀~

大宅

原帖由 jennynini 於 10-12-12 23:04 發表

你可以用棒棒check下,
祝bingo

咁快???? CHECK到架咩???
我今日DAY26咋喎 過多兩日先知有冇黎月經....
我好緊張>.<"
今日去男家食飯,老爺奶奶叫我生個兔B >.<....

複式洋房

咁樣真係好似bingo喎..不如你用綠d or 其它驗孕棒再check清楚d..等你好消息呀!

原帖由 Anna_cctc 於 10-12-12 22:32 發表

上次經期:17 / 11 / 2010 (我每月都好準28days)危險期 :27/11 至 4/12排卵期(大約):28/11 ~ 30/11
做左測試 :6/12 : Day 20 - ...

大宅

咁又係....
不過我近排真係人都癲,又無啦啦發夢見到巨型鳳凰,呀媽又發夢見到我生左個仔,今晚老爺奶奶又吹我生兔B...
勁大壓力>.<.......如果今個月冇都幾灰....

原帖由 yhmyhm 於 10-12-12 23:12 發表
唔好俾咁大壓力自己啦..我今個月開始睇化左..haha..因已經等左半年, 個個cycle都勁緊張, 但最終都係空歡起一場~ 若萬一今個月m小姐真係黎搵我地, 咁我地下個月一齊努力過啦!!

...

大宅

我好膽心...又好驚冇...>.<...咁又真係空歡喜囉...一.一:::
我再過多幾日先CHECK!!! 睇下M小姐有冇黎先!

原帖由 yhmyhm 於 10-12-12 23:13 發表
咁樣真係好似bingo喎..不如你用綠d or 其它驗孕棒再check清楚d..等你好消息呀!

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 Anna_cctc 於 10-12-12 23:12 發表

咁快???? CHECK到架咩???
我今日DAY26咋喎 過多兩日先知有冇黎月經....
我好緊張>.

如果中,有淺線架啦~~

我今個cycle做iui,今日係放丁後第10日,
今朝用準快2有淺線。。。。

大宅

OK, 咁我明日試下用綠d check下先! ^^"
謝謝您!

原帖由 jennynini 於 10-12-13 00:24 發表

如果中,有淺線架啦~~

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 Anna_cctc 於 10-12-13 00:33 發表
OK, 咁我明日試下用綠d check下先! ^^"
謝謝您!

等你好消息~~

大宅

我今晚真係訓唔到,直到早上4:38am起左身諗住去廚房沖杯熱朱古力奶飲,點知好暈同想嘔,跟住我大叫我老公,之後我在化梳休息左一陣間就忍唔住走入廁所check綠d,點知.....大家睇下: 綠d有條淺線,咁我係咪即係有左兔B??????????

大宅

我4點38分check左綠d有淺線後(圖第一支),更加訓唔著.....
於是,在5點約15分時用多支新既綠d + 紅d再check!!!!!!(圖第2&3支)
點知.....紅d仲紅過之前個幾日,而綠d真係出現淺線!!!!!
唔得!!!! 等萬寧開舖我就衝過去買支驗孕棒CHECK下先
兔B....兔B.....兔B.....兔B.....兔B....
唔通我之前個鳳凰夢係真??? 希望真係中啦!!!!!!

大宅

我都唔知咩價錢,你可以打去check check先。

原帖由 vivianbabywai 於 10-12-10 19:32 發表

咁我想問仁安check既話貴唔貴呀?

大宅

都係喎,點都要等唔來m後再check先知﹗

原帖由 jennynini 於 10-12-10 19:35 發表

我好多時m前都有呢d特徵架,
所以一日check唔到有線,
我都唔會信自己中獎

子爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章

原帖由 Anna_cctc 於 10-12-13 06:43 發表
我4點38分check左綠d有淺線後(圖第一支),更加訓唔著.....
於是,在5點約15分時用多支新既綠d + 紅d再check!!!!!!(圖第2&3支)
點知.....紅d仲紅過之前個幾日,而綠d真係出現淺線!!!!!
唔得!!!! 等萬寧開舖我就衝過去買支驗 ...

加油呀..我都WISH你係中呀..

大宅

真係似bingo,嘩,你要瞓先得喎,唔好整壞個身體,relax,過多幾日買支捧捧再check。
祝bingo ^^

原帖由 Anna_cctc 於 10-12-13 06:43 發表

大宅

祝你bingo ^^

原帖由 jennynini 於 10-12-13 00:24 發表

如果中,有淺線架啦~~

子爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章

原帖由 smallyan430 於 10-12-13 10:33 發表
都係喎,點都要等唔來m後再check先知﹗

我都會..

我覺得我而家太緊張..開始有假懷孕既情況....

大家要加油..我希望你地可以有RABBIT BABY

複式洋房

你真係似bingo左喎~~ 快d搵棒棒驗啦~
恭喜~~~ 有咩特徵咁呢~
希望我都好似你咁.. e+就bingo左啦~

二人世界... 也可以天長地久~~

首頁
34567...19

尾頁

跳至