影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

呢套劇鄭嘉穎真係做得好好

伯爵府

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

鄭嘉穎

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

翻身之作, 好好笑.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

侯爵府

我都要黎讚吓先

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

咁又唔使打去一身, 如我何干不過連我唔LIKE 的LAW霸都有突破, Miss Cool做阿 Sir都可以脫胎換骨, 點解TBB俾咁多機會阿囧囧都係唔識做戲, 雖然她俾以前好少少, 但真係有好多進步空間, 連索腿天后和梁司奶, 都可突出個角色! 點解她重原地踏步, 唔至我一個唔讚同囧囧的演技, 真好囧樣!

ada_790712 發表於 11-6-18 08:52
樓主既然咁憎胡杏兒的的話不如去打佢一身啦!

男爵府

2018復活節勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

自從肥田喜事個角色好討厭之後,一直覺得胡杏兒得一個演繹方法,佢講嘢嘅表情喺怒火街頭,魚躍在花見,烈火3,等等都一樣

李燦森同林子善反而比好大驚喜我,我鐘意d編劇搵演員做同本身形象差好遠嘅角色,例如飛女正傳搵李家鼎做讀書人,最後做埋律師添

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:鄭嘉穎終於有部代表作了——怒火街頭(除了囧囧)。

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:鄭嘉穎終於有部代表作了——怒火街頭(除了囧囧)。

我以前唔like鄭嘉穎,今次真係不得不讚佢演出!

侯爵府

醒目開學勳章

呢套劑真係幾好睇呀, 個個人物都好睇, 故事又好睇. 勁讚

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

晚晚都追

首頁

尾頁

跳至