自由講場

跳至

首頁
34567...12

尾頁

別墅

回覆:cindyheng 的帖子

I want this link alsothanks

男爵府

好媽媽勳章

我都想要條 link !! 謝謝

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

雪~bb 發表於 11-9-3 10:34
我就整到滑晒望住成堆帶唔知想點
咁又會整吓第d野加吓第樣野
就係咁,當整完一種整咗好多嘅時候,就唔知點好,於是又想睇吓有冇第樣嘢玩。我要同個女去街啦,遲D再傾, 88。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:心引起即上淘寶訂貨整左夾(已再加相片)

子爵府

環保接龍勳章

CAn you PM me the link please! Many thanks in advance!

珍珠宮

好媽媽勳章

你D夾款,唔洗整啦~我響淘寶訂現貨只係0.7-1.5人仔1隻~~我仲訂左幾次啦~~

大宅

畀面勳章

可唔可以俾埋條link我呀

子爵府

畀面勳章 大廚勳章

好靚呀!!!!!!!仲以為係買架tim~!!!!!!! 勁~~!!!!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

pls send me ,thx~

男爵府

好令

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

個賣家ok嗎? 可俾link嗎?

goofyszesze  賣家好好人。  發表於 11-9-4 13:11

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

maggielau0705 發表於 11-9-3 11:06
你D夾款,唔洗整啦~我響淘寶訂現貨只係0.7-1.5人仔1隻~~我仲訂左幾次啦~~
我諗鍾意做手工藝唔係計個錢,而且呢D款係入門款,要整更複雜嘅都首先學識呢D先。或者你見到差不多嘅款係因為D賣家賣絲帶,又賣現貨,只要有不同款絲帶就可以有變化。
我上次喺ebay上買晒所有要整夾嘅工具同材料,其中包括一D紐扣同配襯嘅花仔,
成本每隻夾仔係HK$0.2 - $0.3。或者續隻夾計係相差好少,但如果整幾十隻就慳好多,
而且整得到個成功感加埋囡囡鍾意,呢D先係無價。

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

大宅

回覆:goofyszesze 的帖子

我都想要條link呀.可以腥俾我嘛.thx.

大宅

Can u pm the link to me? Thx

大宅

BK Milk勳章

Very beautiful

禁止訪問

侯爵府

2018復活節勳章

Please send me the link . Thanks

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

令呀

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

2024年龍年勳章 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

首頁
34567...12

尾頁

跳至