自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

真係想講聲sorry- -依件事發生之後,我仲要係朋友講幾次先知,陳小姐係乜水,師父緊張徒弟係o岩,但都要照道理講呢,同埋發生左依件事我覺得真係好多抽水王~~王晶同阿gill都係~即係咁囉~我覺得如果你比人咸濕~一係你第一時間出聲,唔好等其他人出聲~你又加把口,只會令我覺得係博見報~

珍珠宮

the girl is so cheap

大宅

BonBonLin 發表於 11-11-25 12:01
老實講, 兩個男嘅係衰架la... 但係個女嘅都唔係好到去邊
陳生就出左名架la, 唔使講... ,我真係唔知邊個陳嘉 ...
同意!! 兩男絕對衰加賤, 抵死....

但飲大左既人, 唔係突然之間飲醉架嘛, 一定已經有一段時間講野亂亂地動作誇誇地之類....
佢係冇飲酒既一定睇得出對方飲大左, 就應該要借d依避開坐開or call助手去接佢啦...

如果個女仔係咁單純既話, 佢師傅同經理人就應該要付好大責任啦, 咁樣俾佢一個女仔冇助手陪住, 同成班男人出去食飯去玩, 係男人都係咸架啦, 有件易上手既響側邊的話, 點會唔借醉抽水, 仲要係娛樂圈, 阿師傅同經理人都失職得好離譜者...

個女仔如果唔係玩得放玩得癲, 人地抽水未必會抽得咁飛禽大咬啩, 話晒街外睇晒入面場面.....

子爵府

hwy616 發表於 11-11-25 10:52
個師父真係好攪笑坦白講陳浩文入行佢個徒弟受害人都仲係讀緊小學, 咪攪爛gag啦佢個徙弟我 ...
未讀小學wor, 1993年應該岩岩黎左地球幾個月詐!

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

:;pppp::;pppp::;pppp:

男爵府

好媽媽勳章

我識馬騮都吾識個女仔

男爵府

回覆:mastina 的帖子

清醒d,唔好再本末倒置,呢個陳生嘅行為已經唔係第一次,如果今次再唔懲戒,只怕也後更多受害者,佢唔理老嫩,最緊要就手:nothing

大宅

我夠膽講,喺香港想問呀冼cfu 你邊位既人應該比唔識陳浩民既多好多:;pppp::;pppp::;pppp:

伯爵府

本來我都信陳小姐既, 但睇完佢師傅既說話之後就......

出得黎玩,唔say no就當你制啦,仲坐係度比人摷兩個鐘,睇d相陳小姐仲係度笑tim

侯爵府

醒目開學勳章

same, 我都唔識個女人個係邊個!!

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 親子達人勳章 親子王國15週年勳章

羅生門....
講多無謂

禁止訪問

伯爵府

真咸濕 VS 假純情

子爵府

畀面勳章

又到考試周!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

雞仔餅 發表於 11-11-25 10:36
洗師傅係乜水,我唔知
如果冇咸濕陳抽佢逃弟水,應該冇乜人知佢係乜師傅 ...

me2

複式洋房

X3

伯爵府

冼師傅 is he famous too?
請盡量唔好點評我,因為我通常用手機版,睇唔到ga!!!

伯爵府

開心吸收勳章 環保接龍勳章

不過, 經過今次事件, 就真係好多香港人都識阿陳小姐了, 至少連我都會望下個封面, 睇下個女仔個樣, 然後再諗:"點解個武林高手可以被人抽水抽得咁離譜都仲唔出手打低個色狼?" (哎呀, 我睇金庸睇到入晒腦添)

琥珀宮

畀面勳章

回覆:本來我都信陳小姐既, 但睇完佢師傅既說話之後就......

好心呢個咩師父出少句聲啦,老粗即係老粗,陳小姐俾佢累c

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我淨係知佢一出黎就借林峰出位先, 咁你話HK識林峰既人多定識陳小姐既人多LA. 佢自己都係借人上位啦, 講咩姐 :;pppp:

仲有呀, 亞馬騮陳都唔駛係HK搵食, 借你出咩位姐?? 貪佢唔多出名好呀 ??

首頁

尾頁

跳至