自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

樓主要加油

我阿叔舊年係政府度做手術然後電, 由發現至做治療, 都係幾個月, 排得算快

唔好太担心小朋友成績, 要搞好自己身體先

為你一家祈禱
「政治乃眾人之事」-- 國父孫中山先生

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

樓主,其實你可唔可以講你係咩癌症? 因為,呢度多會員,可能有d親身經驗可以同你分享,點都好過咩都唔知,只有擔心.
我自己本身都係癌症康復者,我可以告訴你政府醫學癌症最有經驗,因為佢地有醫生,主診醫生,仲有顧問醫生同你跟,之後,又一直會同你覆診,呢D錢唔係細數目.
至於排期,你私家confirmed左,就拎報告去政府排期,呢度一定唔會耐,因為你已經confirmed,會好快見醫生,安排你照其他野,呢D可以拎政府refer,出去私家照,PET ,MRI..有折扣,番晒REPORT政府就俾床位,電療化療..呢d同私家時間唔會差好多咋,至於用藥都係一樣.,相差無幾.
如果要動手術,就真係去私家做左先,然後返政府做化,電療.

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

5知你情況, 不過正苦都5係甘差,況且呢類病洗費好大,可以睇私家問左咩情況, 再去正苦度醫
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

珍珠宮

環保接龍勳章

回覆:小雄維尼 的帖子

爸爸去年發現淋巴癌,在私家醫院照正電子,治療和手術都在公立

人生本是苦

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至