自由講場

跳至

首頁
34567...23

尾頁

子爵府

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

iczzzz 發表於 12-6-22 23:33
佢係有心計,不過我信c6冇嘢,當佢係兄弟!最僧佢話喊!c6最驚女人喊!

...
佢話佢會喊姐..咁你C6唔出去點知佢係咪真係喊姐...
即係佢出 / 唔出去都唔知佢係咪喊....
咁洗乜出去!!!

男爵府

引用:你先生仆咗出去先係最大問題! +

原帖由 cat_ma 於 12-06-22 發表
你先生仆咗出去先係最大問題!
佢原本都冇諗住出去,只不過係個女仔send埋啲咁嘅message黎佢先出去,出去前係咁同我講對唔住,話今次好齊人,好難得喎!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+靚靚熊太太+於+12-06-22+發表

原帖由 iczzzz 於 12-06-22 發表
個女仔好爽果類,c6話當佢係兄弟!最僧!
呢d女人先恐怖,唔應該放個老公出去,叫c6即番啦

侯爵府

都係小心啲好

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:c6剛剛睇完個whatsapp仆咗出去!

我覺得做單純做朋友唔會咁樣同一個有家室嘅人講嘢,我老公d女性朋友都唔會咁樣講,同埋你老公定力唔夠,我覺得一個有家室嘅男人為咗個女人撲出去,一定係佢嘅女同事地位非凡先會咁。一係兩個默認曖昧關係或者個女人想做第三者引你老公落答,一係就係情深意重識咗十年以上或者由細玩到大嘅真心朋友。不過,我估你老公前者多,後者做到咁同講出口有咁嘅要求係好少!

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 靚靚熊太太 於 12-06-22 發表

性格好爽同以兄弟相稱只係個女仔的技倆,等個男人無咁防犯姐,如果真係男人婆個隻就唔會咁小事對住個男人哭喇,擺明扮哂野,仲有,如果性格真係好爽個隻就唔會計較你老公陪唔陪佢過生日,反正佢都有5個男性朋友同佢慶祝,點解一定要你老公出去姐你老公係佢心目中係最重要

伯爵府

回覆 回覆:iczzzz的帖子

爽就唔會係咁喇,你聽你c6講架?你見過果個女人未?

大b駿逸細b駿晞

男爵府

引用:你c6同嗰個女仔都好過份,+過哂火位囉!+點解

原帖由 LittleMss 於 12-06-22 發表
你c6同嗰個女仔都好過份, 過哂火位囉! 點解你c6可以咁架? 你無阻止佢? 正常就算個女仔以死威脅, 都係幫佢報 ...
我有阻㗎!不過唔強硬!我話你捨得掉低我同個女嘅咪去囉,點知真係去

fishes    發表於 12-6-24 06:01
kitty    發表於 12-6-23 10:42
alicialee1210    發表於 12-6-23 08:02

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

rosemimi22 發表於 12-6-22 23:01
嘩!個女仔使唔使講到咁誇張咁嚴重??我喺多疑的人,我會覺得個女仔別有用心.... ...

X 10
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

iczzzz 發表於 12-6-22 23:35
好爽就唔會喊啦!佢大約幾歲?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+cat_ma+於+12-06-22+發表你先

佢原本都冇諗住出去,只不過係個女仔send埋啲咁嘅message黎佢先出去,出去前係咁同我講對唔住,話今次好齊 ...
你C6都有問題,樓主睇緊d

子爵府

樓主,你老公返嚟未?

比著我, 實玩返佢轉頭, whatsapp 返個死佬, 我對你好失望, 覺得你變咗, 諗住你
出完trip 返嚟陪下我兩母女, 點知係自己一廂情願, 我好傷心, 忍唔住喊, 原來我既地位都及不上你呢位生日既朋友

清月    發表於 12-6-26 00:51
kitty    發表於 12-6-23 10:42
alicialee1210    發表於 12-6-23 08:02
sarahyukhob    發表於 12-6-23 01:08
k_lego    發表於 12-6-22 23:48
rubyplk    發表於 12-6-22 23:47

禁止訪問

引用:C6有個女仔fd生日,一班人去唱k,c6唔去,

子爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋

個女仔擺到明要爭到妳c6心中一個位置,那怕只係少少的位置!c6被兩句說話就失手出去,就此證明c6對個女仔嘅重視,已超出一搬好友,樓主要萬分小心呢個女仔呀!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

不擇手段

侯爵府

HiPP勳章(2) 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

樓主小心!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+LittleMss+於+12-06-22+發表

我有阻㗎!不過唔強硬!我話你捨得掉低我同個女嘅咪去囉,點知真係去

...
你whatsapp c6 話你居然掉低老婆同個女,話你自己喊緊,叫佢即返來。唔好接佢電話!

男爵府

引用:Quote:原帖由+rosemimi22+於+12-06-22+發表

原帖由 Cody 於 12-06-22 發表
你講得無錯,呢啲情節都發生過係我c6同舊情人身上
吓?咁大鑊?

男爵府

引用:個女仔有問題就一定!但你老公夜晚晚仆出去

原帖由 chairhair 於 12-06-22 發表
個女仔有問題就一定!但你老公夜晚晚仆出去?你吾覺都有奇怪嗎?
我覺得c6係唔想得失啲朋友

清月  你思想太單純啦  發表於 12-6-26 00:52

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

首頁
34567...23

尾頁

跳至