使用意見

跳至

首頁
34567...9

尾頁

複式洋房

http://www.baby-kingdom.com/foru ... ghlight=&page=2

http://www.baby-kingdom.com/foru ... ead&tid=5000244

佢係二手市場有賣個人化插畫及插畫賀咭(內容看不到了),最後推post時間,分別是
4月21日及6月6日,今天是7月7日,如她所言屬實,即是她一個月前已停止賣畫,但係
佢點解係依個月內,都唔del二手post呢?

我諗佢要白紙黑字,寫封信俾bk,承諾以後唔賣插畫及重開戶口後,會del晒所有二手post,咁樣開番account都仲有d機囉

公爵府

引用:+http://www.baby-kingdom.com/forum.php?m

原帖由 sdee 於 12-07-07 發表
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4729248&extra=&highlight=&page=2

http://ww ...
點解係二手度賣野要block ac?

民房

回覆:管理員可否開番阿草係BKaccount?

I support her. At least she should be warned and not immediately blocked without knowing why!!

複式洋房

ivycowcow 發表於 12-7-7 19:15
點解係二手度賣野要block ac?
唔知道

佢話搵到新工,唔使再賣畫,但佢又無刪二手post,
咁究竟佢賣定唔賣呢??

公爵府

引用:Quote:ivycowcow+發表於+12-7-7+19:15+點解

原帖由 sdee 於 12-07-07 發表
唔知道

冇del post 就要block?

複式洋房

ivycowcow 發表於 12-7-7 20:03
冇del post 就要block?
唔知道

個人意見係比喻一位冷氣師傅,成日係forum,幫手解答奇難雜症,
但佢同時又係二手賣冷氣包安裝,咁就係一個銀,兩面睇,有人覺得
佢好好人,幫到會員,但亦有人會認為佢唔係賣野,又點會咁好幫人
咁做只係另類宣傳

大宅

開番未呀???!!!!

大宅

this is just pathetic, is her account open yet?
can someone just do something!! where's the 管理員???!!!

大宅

回覆 berabbit 的帖子

Pls unlock her account

複式洋房

一個咁有心同大家分享母乳經驗嘅會員,大家都感受到草媽媽嘅真誠,我哋好多會員都係佢 fans,請管理員搞清楚後開番佢 ac 等更多媽媽有機會分享到佢嘅正能量啦!

大宅

支持

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

SUPPORT 草!!!!!

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆 sdee 的帖子

呢位新JM睇嚟都好小心眼喎~

水晶宮

BK猜猜猜慶中秋

回覆+sdee+的帖子 呢位新JM睇嚟都好小心眼

原帖由 WunieCon 於 12-07-07 發表
回覆 sdee 的帖子

呢位新JM睇嚟都好小心眼喎~
就算佢係小心眼都好,事實草係違規!不如留代BK管理員跟草處理,而且已經告知超版通知管理員處理這件事情,希望之前草係母乳版嘅漫畫可以放返出嚟啦!

禁止訪問

大宅

Support!!

公爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

支持同埋比次機會阿草啦!
連母乳漫畫都BLOCK左,好可惜!佢既漫畫真係幫到好多新手餵奶媽呢!

大宅

sdee 發表於 12-7-7 19:25
唔知道

唔賣

大宅

sdee 發表於 12-7-7 20:21
唔知道

個人意見係比喻一位冷氣師傅,成日係forum,幫手解答奇難雜症,

你唔認識佢, 你咁諗好正常

我地好難要別人用同樣價值觀同相同角度去諗野,

等於有機心的人又怎能明白無私奉獻的心情??

戲如人生    發表於 12-7-12 02:25

公爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bubumiemie 發表於 12-7-7 23:59
你唔認識佢, 你咁諗好正常

我地好難要別人用同樣價值觀同相同角度去諗野,

首頁
34567...9

尾頁

跳至