自由講場

跳至

首頁
34567...16

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

講得好 支持
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 尤嘉妮 的帖子

你講得岩呀!

我覺得日後個男既一定唔好過,
女家什至老婆都會比好多面色佢睇,
真係慘。

alicialee1210    發表於 12-8-2 12:07

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 尤嘉妮 的帖子

你講得岩呀!

真係慘。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

講得好 支持

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

回覆 尤嘉妮 的帖子

你講得岩呀!

真係慘。

珍珠宮

你講得岩呀!

真係慘。

珍珠宮

你講得岩呀!

真係慘。

珍珠宮

回覆 尤嘉妮 的帖子

你講得岩呀!

真係慘。

珍珠宮

回覆 尤嘉妮 的帖子

你講得岩呀!

真係慘。

珍珠宮

回覆 尤嘉妮 的帖子

你講得岩呀!

真係慘。

子爵府

BK Milk勳章

回覆:我咁樣對個準新娘講,我有無錯?請指教

咁委屈就唔好嫁喇,為個求婚怨一世。

alicialee1210    發表於 12-8-2 12:07

公爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

你提下佢係為乜同個男仔結婚, 係因為個男仔好定因為錢, 成碼呢個男仔係一個有計劃既人

alicialee1210    發表於 12-8-2 12:08

男爵府

如果我係果個男仔.....聽到新娘依番說話,我會即時退婚。

alicialee1210    發表於 12-8-2 12:08

珍珠宮

你講得岩呀!

真係慘。

水晶宮

又重覆,撞鬼

男爵府

如果我係果個男仔.....聽到新娘依番說話,我會即時退婚。

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

其實雙方家底唔同,結左婚都有好多問題.

子爵府

引用:如果介意無求婚,咁就唔好迫婚啦!!!

原帖由 diong 於 12-08-02 發表
如果介意無求婚,咁就唔好迫婚啦!!!
認同呀!迫完婚又要嫌人無求婚,真係多鬼餘

水晶宮

你岩 wor
support you

珍珠宮

你講得岩呀!

真係慘。

首頁
34567...16

尾頁

跳至