懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:求救!!我唔知點安慰老婆,個女沒滿月,証實心漏!

加油!!別輸!!祝福你們一家平安

大宅

加油!希望bb早日好返!

子爵府

BK Milk勳章

BB加油!

男爵府

唔好甘灰心。祝福你個BB

別墅

Thx for everybody, now my daughter still have to go Queen mary every month to keep checking on her condition. She is now five month and weight 12 pound
I hope she get more weight and her heart can be better ...
Anyway, i am cool, thx all sister and brother
簡單生活,知足常樂。

男爵府

引用:+本帖最後由+fatsau+於+13-1-4+12:16+編輯+

原帖由 fatsau 於 13-01-04 發表

回覆 小mama 的帖子
照結構時都會知啦!

別墅

May God bless your family! add oil!

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Thx+for+everybody,+now+my+daughter+still

原帖由 fatsau 於 13-05-18 發表
Thx for everybody, now my daughter still have to go Queen mary every month to keep checking on her c ...
good to hear that~~ add oil ~

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

複式洋房

回覆:fatsau 的帖子

加油...比多點支持你太太...

複式洋房

不要太擔心,我自己都有心漏,都係好遲先知,我3歲先做手術,我起初怕仔仔都有,但醫院話照結構睇唔到,之後做左手術好番,你地要加油,bb會冇事

大宅

加油呀爸爸, BB同媽咪都需要你支持, 祝福你BB!

大宅

我本身都係有心漏, 有2個洞。

我18歲先check 到, 20歲做手術補咗1個。

因為個洞有5蚊咁大, 微創做唔到, 要開胸做手術。 但另外一個冇做。

我依家有仔仔4歲, 陀一個18weeks 啦。

唔使擔心, 加油呀!

複式洋房

唔使太擔心,我聽陪月講,早產兒有心漏喺好常見嘅,慢慢會好返。佢個客個bb有心漏,出院回家後唔可以喊得太犀利,否則會抖唔到氣,塊面都黑曬。所以就要不停咁抱,廿四小時,朝頭早有媽媽抱,夜晚由工人抱,但佢仲捱過咗,所以唔使擔心。

侯爵府

Support!!!

別墅

I wish we could get through all this, really tired to feed her and get her to sleep
簡單生活,知足常樂。

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:I+wish+we+could+get+through+all+this,+re

首頁

尾頁

跳至