跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: 好姊妹密密斟

唔好俾相呃左, 佢只有20磅, 同埋8個月大開始唔俾其他人抱 [quote]
karmanshirin 寫道:
Joanne,

好呀, 我都想好似你咁做長老呀 , 仲有呀自從之前同esther開個topic傾左兩日無傾之後都好耐無睇你囡囡既相, 佢好可愛呀, 肥du du咁 幾時有機會見吓面等ee抱抱管家先

男爵府

bcbc,

你終於出現喇 好掛住你呀 , 係呀, 佢琴日都貪食新抱仔d嘢呀.....我以後都會買多d嘢比佢地share喇...

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

次次講完佢轉頭又唔記得又犯 -- 個個B都係咁
muimuichu 寫道:
Karman,

平時熙熙扭計我會鬧佢,跟住佢例牌扁晒咀係到喊,and then就開始打人,佢好搞笑邊個係佢身邊就打邊個,明明唔關個個人事佢都照打,我就通常唔理佢由得佢喊,跟住同佢講 “咁做唔0岩,要叫佢黎鍚返我”佢通常都會即時走返黎鍚我,但有時硬頸唔肯的話,叫多兩次都肯.當佢鍚返我時,我會再話佢知佢做錯d乜,

不過次次講完佢轉頭又唔記得又犯

男爵府

joanne,

係呀.....佢真人唔肥咩......咁真係比d相扼晒喎, 做咩佢唔比人抱既 佢怕陌生人呀

大宅

想入黎好耐架啦,今朝多野做丫麻
依家入左黎咪唔使你心掛掛囉
你呢幾日咪好free囉, 正呀

真可惡,仲以為佢乖返添,居然仲敢偷食加講大話 不過shirin係佢手,又唔可以對佢太差 :evil:
bcbc,

你終於出現喇 好掛住你呀 , 係呀, 佢琴日都貪食新抱仔d嘢呀.....我以後都會買多d嘢比佢地share喇...

大宅

joanne,
睇相又唔止20磅喎

男爵府

bcbc,

係呀, 加上見上次Shirin入院後到依家都肥返好多, 姐係話佢都唔係食佢好多嘢食掛 不過當然都有再同佢講點都唔可以食bb既food, 如果佢要食我買比佢囉, 最攪笑比你嘈日日釘實佢, 佢有咩唔岩即刻報告比我知

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

大家要比心機呀!
日日斟,密密斟,you 斟 i 斟

joannelai930 寫道:
要保持落去成日密密斟喎 [quote]
mui,

wei wei, 你開既topic真係幾好, 你睇我幾聽話, 真係密密傾呀
[/quote]

琥珀宮

佢高左但係冇重度, 都唔知D肉去左邊, 佢8個月開始認生寶啦, 人地抱佢佢就喊架啦, 有時連爸爸抱都唔得架, 所以我手瓜起展啦
joanne,

係呀.....佢真人唔肥咩......咁真係比d相扼晒喎, 做咩佢唔比人抱既 佢怕陌生人呀

男爵府

joanne & bcbc,

係呀, 睇相一d都唔似唔止20磅

琥珀宮

人地話佢骨輕喎
bcbc 寫道:
joanne,
睇相又唔止20磅喎

琥珀宮

斟好啦, 唔好JUMP[quote]
muimuichu 寫道:
大家要比心機呀!
日日斟,密密斟,you 斟 i 斟

大宅

joanne,

Daphne also 20lb, but 8 tung look fatter than her a lot

男爵府

joanne,

wakakaka...........我手瓜都起晒展啦, 工人琴日同我講覺得shirin可能依家有25磅

男爵府

好)))))))))))))) you 斟 I 斟

大宅

我諗我既手瓜係最....最....最大舊架勒 :-( :-(

星期日bosco磅......連衫褲鞋襪片片一齊磅, 有27.4磅呀
joanne,

wakakaka...........我手瓜都起晒展啦, 工人琴日同我講覺得shirin可能依家有25磅

男爵府

唔係掛, 骨輕 真係一d都唔似喎 仲肥du du tim

joannelai930 寫道:
人地話佢骨輕喎[quote]
bcbc 寫道:
joanne,
睇相又唔止20磅喎
[/quote]

男爵府

bcbc,

Shirin咁聚手, 好彩佢男友都唔弱姐

琥珀宮

可能佢頭大, 係錯覺, 佢唔肯食野
sophia靚媽 寫道:
joanne,

Daphne also 20lb, but 8 tung look fatter than her a lot

琥珀宮

唔制, 你要UPDATE 你張大頭相嘛 [quote]
bcbc 寫道:
我諗我既手瓜係最....最....最大舊架勒 :-( :-(

星期日bosco磅......連衫褲鞋襪片片一齊磅, 有27.4磅呀 ]

首頁

尾頁

跳至