跳至

首頁
34567...30

尾頁

大宅

Re: 新界區媽媽請進啦.

去晒邊呀 ?-( ?-(
冇人既
家姐~妹妹

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係度,係度,乜事?

大宅

有機會去你樹玩下先.
見你post左張下水禮相.真係開心架jek.
kayingivy 寫道:
係度,係度,乜事?
家姐~妹妹

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

Login name --- baby name--birth----

1)kayingivy~boy~king san~02/01~sheung shui
2)yanyuenbb...girl....Pia.....02/01.....Tai Po
3)wynnekitty~girl~yannes~03/01~Fanling
4)Timbee ~boy~皓駿(Andrew)~03/01~Tai Po
5) joba----boy---卓峰----04/01----西貢(近馬鞍山)
6)jwysz-----gir--tracy---5/1---葵涌
7)uranus_ki~~girl~~彤彤~~6/1~~馬鞍山
8)Joeylee~girl~楠楠~07/01~天水圍
9)koala小寶寶...girl...wayne....7/1...kwai chung
10)linfranki~gir~Naomi~~9/1---Fanling
11)qk347~~girl~~洛瑤~~11/1~~屯門
12)zozo2005~~ girl~~恩蕎~~11/1~屯門
12) yuenmui-----囡囡---海澄(暫定)----12/1----深井
13)cherrywwc~girl~頌恩~16/1~馬鞍山
14)yamada999~girl~芷晴~18/1~馬鞍山
15)BEBE913~girl~芷翹~18/1~屯門
16)unicornson~boy~伏之~19/1~屯門
17)yokylo~~girl~~潣晴~~20/1~~元朗
18)moyochan~boy~天諾~22/1~sheung shui
19)prudy~girl~卓瑤~22/1~馬鞍山
20)e_elhying~boy~柏軒~23/1~馬鞍山
21)Timothy0123-----boy---天佑-----23/01----屯門
22)keroppilam~girl~琬婷~29/1屯門
23) xoboy1125~~boy~~小燊(Johnson)~~30/1~~沙田
24)Mandy0203~~girl~~清韻~~31/1~
25) kat0318~~boy~~子亮~~28/12~~Fanling

伯爵府

個泳池係yahoo度買,199都真係好抵,起碼可以俾仔試

大宅

kayingivy & kat
fanling & 上水媽媽
家姐~妹妹

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

hello wynnekitty

你係咪都去7月1日個半歲party? 我好似係其他topic見過你, 同埋係咪0701baby.net你都有上過去?
如果係就到時見喇.

我重特登轉左阿仔張相, 大家到時可以相認....

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

kayingivy

咁你係用水喉水同佢玩? 佢怕唔怕凍呀?

[quote]
個泳池係yahoo度買,199都真係好抵,起碼可以俾仔試

大宅

kat0318 ,

係呀..我會去架.我有上0701baby.net.
你坐no.?
大家都係fanling 人.

wynne
家姐~妹妹

伯爵府

初初都有少少驚,但因為我想遲d帶佢去泳池,同露台冇熱水供應,所以只好俾水喉水,我同佢一齊落水,抱住佢拍

複式洋房

我都係新界區架...粉嶺

伯爵府

我住上水架,你係咪全職媽呀?

複式洋房

我唔係全職媽媽...我都想呀, 現在返緊工都成日掛住阿b呀!! :-(

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

wynnekitty

我坐no.5, 我見到你個名, 好似坐另外一張.....

wynnekitty 寫道:
kat0318 ,

係呀..我會去架.我有上0701baby.net.
你坐no.?
大家都係fanling 人.

wynne

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

但係你個環境都已經好正. 自己又唔會晒黑, 阿b又可以玩水涼快d.
我都想呀....
[quote]
初初都有少少驚,但因為我想遲d帶佢去泳池,同露台冇熱水供應,所以只好俾水喉水,我同佢一齊落水,抱住佢拍

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

但係你個環境都已經好正. 自己又唔會晒黑, 阿b又可以玩水涼快d.
我都想呀....
[quote]

伯爵府

係呀,玩

大宅

wellcome mandypat
家姐~妹妹

複式洋房

Hi Wynnekitty,
Nice to meet you! 大家都係粉嶺人

Hi linfranki,
我阿b同你阿b一樣都係9號架 而且都係粉嶺人

1)kayingivy~boy~king san~02/01~sheung shui
2)yanyuenbb...girl....Pia.....02/01.....Tai Po
3)wynnekitty~girl~yannes~03/01~Fanling
4)Timbee ~boy~皓駿(Andrew)~03/01~Tai Po
5) joba----boy---卓峰----04/01----西貢(近馬鞍山)
6)jwysz-----gir--tracy---5/1---葵涌
7)uranus_ki~~girl~~彤彤~~6/1~~馬鞍山
8)Joeylee~girl~楠楠~07/01~天水圍
9)koala小寶寶...girl...wayne....7/1...kwai chung
10)linfranki~gir~Naomi~~9/1---Fanling
11)mandypat~~Matthew~9/1---Fanling
12)qk347~~girl~~洛瑤~~11/1~~屯門
13)zozo2005~~ girl~~恩蕎~~11/1~屯門
14) yuenmui-----囡囡---海澄(暫定)----12/1----深井
15)cherrywwc~girl~頌恩~16/1~馬鞍山
16)yamada999~girl~芷晴~18/1~馬鞍山
17)BEBE913~girl~芷翹~18/1~屯門
18)unicornson~boy~伏之~19/1~屯門
19)yokylo~~girl~~潣晴~~20/1~~元朗
20)moyochan~boy~天諾~22/1~sheung shui
21)prudy~girl~卓瑤~22/1~馬鞍山
22)e_elhying~boy~柏軒~23/1~馬鞍山
23)Timothy0123-----boy---天佑-----23/01----屯門
24)keroppilam~girl~琬婷~29/1屯門
25) xoboy1125~~boy~~小燊(Johnson)~~30/1~~沙田
26)Mandy0203~~girl~~清韻~~31/1~
27) kat0318~~boy~~子亮~~28/12~~Fanling

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

我都係粉嶺人呀!!!

[quote]
Mandypat 寫道:
Hi Wynnekitty,
Nice to meet you! 大家都係粉嶺人

Hi linfranki,
我阿b同你阿b一樣都係9號架 而且都係粉嶺人

首頁
34567...30