自由講場

跳至

首頁
34567...11

尾頁

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

牛精仔 發表於 13-12-1 21:10
乜BK有會長架?我蒲左咁耐都冇留意
我先幾個月比人炒左

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+Ashley_ash+於+13-12-01+發表

原帖由 carmen111 於 13-12-01 發表
你隻眼發晒光
卡卡臨瞓見到個有爭議帖

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

bowling2004 發表於 13-12-1 21:11
呢個?好小事咋喎!
小倩不嬲都好好, 唔會串人!!!!!

水晶宮

柏架山莊 發表於 13-12-1 22:51
卡卡臨瞓見到個有爭議帖
山莊~~~

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:牛精仔+發表於+13-12-1+21:10+乜BK有

原帖由 rubyplk 於 13-12-01 發表
我先幾個月比人炒左
會長做咩架?幫手拉横額?你為咩比人炒?比人投訴冇禮貌?

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

回覆:是會長又如何, 一點禮貌都沒有, 我唔再上bk了

綜合各會員意見,和我感覺大致相同,樓主所指的会長小倩未致於是樓主所謂"一點禮貌都沒有",只可以說是有話直了些,真係無必要開話題公告。另一方面看,小倩真係好熱心幫会員解決問題,係值得讚賞的会長。

Wincy0729    發表於 13-12-2 09:59

水晶宮

牛精仔 發表於 13-12-1 22:53
會長做咩架?幫手拉横額?你為咩比人炒?比人投訴冇禮貌?
睇下D POST有無人UP錯野, 封下POST, 不過最後都係比餅主決定,
因為成日唔記得入"會長之家"回應下, 未比人炒囉
因為王國有咩新規矩, 睇完都要出聲.

珍珠宮

好媽媽勳章

正所謂言者冇心聽者有意,一場誤會啫。

不過我又覺得樓主關心下自己like個blogger 冇咩問題?又唔使講到人地撩黎問嘅

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:牛精仔+發表於+13-12-1+21:10+乜BK有

我先幾個月比人炒左
你係咪好似過左期無確認?

水晶宮

翡翠宮

減齡達人勳章

因為咁就唔再上bk?? 咁你以後咩網都唔洗上了

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:牛精仔+發表於+13-12-1+22:53+會長做

睇下D POST有無人UP錯野, 封下POST, 不過最後都係比餅主決定,
因為成日唔記得入"會長之家"回應下, 未比人 ...
炒左之後係咪爽好多?

伯爵府

引用:Quote:原帖由+wong12+於+13-12-01+發表如題

原帖由 小倩 於 13-12-01 發表
你如要指責我,可指明道姓

我只不過講事實~
唔好放係心,可能佢覺得你打份工,要提供星級服務

水晶宮

ZZdaphne 發表於 13-12-1 22:58
你係咪好似過左期無確認?

唔係, 我無回2~3個更新既POST
出左1次警告架啦, 之後遲左少少就衰左

水晶宮

牛精仔 發表於 13-12-1 23:00
炒左之後係咪爽好多?
講野會直腸直肚

翡翠宮

減齡達人勳章

引用:Quote:原帖由+JunichiOkada+於+13-12-01+發

原帖由 柏架山莊 於 13-12-01 發表
好的意見。孟婆針杯茶過樓主。

不過我係BK日子雖短,見很多時話唔再上BK的,或遲或早都上番,反而更多的唔 ...
情況好似啲大陸人冇幼稚園收佢地啲仔女,就聲言唔再嚟香港讀書,但我諗最後咪又係…… 同呢度某啲會員好似

子爵府

引用:Quote:原帖由+bowling2004+於+13-12-01+發

原帖由 jackie-chu 於 13-12-01 發表
我都覺得有D冇禮貌喎,可能冇咗D尾音啦!
打字好難有尾音囉

伯爵府

唔好插我,我覺得兩個都有問題,樓主上唔上BK系佢個人自願,冇須䦕post講,而叧一位所謂㑹長,人家只系話某blogger好耐冇update, 又可必咁Defensive 呢?綱上世界可必咁認真呢,啱傾咪傾多兩咀,唔啱傾咪𨍭台囉

琥珀宮

引用:Quote:牛精仔+發表於+13-12-1+23:00+炒左之

講野會直腸直肚
做長毛梗爽過豬肉成特別面對刁民,冇人工收仲要水蛇春五星級解話,EQ低少少分分鐘爆血管

侯爵府

拎1分緊要D

首頁
34567...11

尾頁

跳至