自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:八掛一下各位jm結婚當日轉左幾多個look呢

太誇張

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

諗諗下我個日 total :7
出門:褂
教堂:婚紗
酒樓:5 look
(mu MUA陪我顛到10pm!)

如果可以,我仲想再加!個日勁high!咁多年後仍然覺得難忘!!

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

早上出門、下午行教堂
敬茶、進場、敬酒、送客

6 個

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

子爵府

我換3套已經覺得攰

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 nelnie 的帖子

5套,但已包婚紗同褂,夜晚只係3套,都可以令到我無飯食

大宅

我全日連褂5個look我已經覺得忙到嘔完全無停過咁。。攰到hihi
我真係好想知佢點轉10個look

大宅

引用:換十次衫,根本連客人都招呼唔到,自我陶醉

原帖由 sherryyeung 於 13-12-06 發表
換十次衫,根本連客人都招呼唔到,自我陶醉表現,失左請飲既意義。
Agree!!

寶石宮

好忙。。。

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

十套衫㸃換呀 我只係著左三套,其實仲有但實在太累,同化妆師講我唔換啦!

伯爵府

連褂五個look,十套太誇張吧

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

裙掛同婚紗加三套晚裝

翡翠宮

引用:上次去飲我表哥個餐,我表嫂轉10個妝+十套

原帖由 rebeca1347 於 13-12-06 發表
上次去飲我表哥個餐,我表嫂轉10個妝+十套裙,其實個時我已經覺得好跨張,後尾表哥同我講原來佢個日一共轉 ...
我覺得佢似係玩自己多d喎

我諗佢全日淨係不停換衫轉妝,連邊個賓客黎左無黎,佢都唔會知囉!!

其實如果係靚既,根本唔使多,最緊要令人留下印象,但反而佢轉得太多,每個look只出一陣間,好似走馬看花咁,同埋會令賓客覺得好似成日唔見左個新娘咁~

翡翠宮

我自己就一套裙褂,一套婚紗,兩套晚裝~

但已經覺得好忙囉,坐低唔夠一陣又比人叫左起身,真係好累,好難想像樓主表嫂換咗多套衫~

珊瑚宮

2024年龍年勳章

褂+迎賓+婚紗+敬茶+送客,共5套,仲有時間食野

10套衫其實佢換完後可以俾人見到幾耐呢?

侯爵府

因為冇擺酒

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我全日3個都頂5順,個時5mth

首頁

尾頁

跳至