自由講場

跳至

首頁
45678...13

尾頁

公爵府

回覆:你好嗎 的帖子

別人的事不需表態

男爵府

回覆:唔好意思,我撐栢芝

其實佢地一齊唔一齊都唔關我事囉!

禁止訪問

回覆:你好嗎 的帖子

大宅

撐什麽, 人地家事!

大宅

栢芝鋒菲事件唔評論,純粹唔贊同樓主「一個女人嫁得個男人一定好鍾意佢」呢句,女人嫁男人唔一定因為好鍾意個男人,有唔少女人係為錢、為身份證、為其他野嫁人。

大宅

支持栢芝

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

伯爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

各自各精彩

大宅

雖然有時栢芝令佢兩個仔做逃學威龍,但佢真係去到邊都帶住兩個仔係身邊,重要自己湊,飛嚟飛去,問心帶住兩個咁細嘅細路坐飛機,就算坐頭等都辛苦啦,而我就無咩點見過霆鋒自己帶兩個仔出街囉。而婷婷呢個姑仔又成日放毒箭出嚟話栢芝,我係栢芝都唔比個仔見佢同拉姑!

iamlonelypig  agree婷婷勁衰  發表於 14-9-21 10:47

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

引用:我鍾意柏芝多過王菲

原帖由 vv518vv 於 14-09-20 發表
我鍾意柏芝多過王菲
Me too

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 你好嗎 於 14-09-20 發表一時

原帖由 華美 於 14-09-20 發表
自己老公原來從未忘記舊情人,好傷囉。
仲要係戀母狂

大宅

引用:雖然有時栢芝令佢兩個仔做逃學威龍,但佢真

原帖由 radish 於 14-09-20 發表
雖然有時栢芝令佢兩個仔做逃學威龍,但佢真係去到邊都帶住兩個仔係身邊,重要自己湊,飛嚟飛去,問心帶住兩 ...
栢芝真係好叻

男爵府

回覆:ce_jupiter 的帖子

仲係栢芝成日比人評擊,點解佢同男仕約會又比人指指點點, 但男方就可以周圍溝女呀!

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

引用:感覺上栢芝唔差,一個女人湊兩個仔,一d都

原帖由 大pat豬媽 於 14-09-20 發表
感覺上栢芝唔差,一個女人湊兩個仔,一d都唔容易架!係報紙雜誌記者寫衰佢啫!
咁多年黎,邊有記者寫衰過0 ...
咪係囉,4日假都唔比一日倍吓啲小朋友。真係想像唔到佢有幾顧家

大宅

我覺得柏芝癲係因為同霆鋒分左手受唔到刺激所致,佢實在太愛佢愛到癲!而霆鋒俾我既感覺係當柏芝係水泡,佢眼見王菲都嫁人生女,又有個女人一直咁愛佢咪同柏芝結婚囉!
柏芝曾經講過話霆鋒成日掛住打機唔理d仔,其實我好信佢係d咁既人!

ce_jupiter  一直都同情栢芝   發表於 14-9-20 22:49

大宅

引用:仲係栢芝成日比人評擊,點解佢同男仕約會又

原帖由 Yammiewu 於 14-09-20 發表
仲係栢芝成日比人評擊,點解佢同男仕約會又比人指指點點, 但男方就可以周圍溝女呀!

...
同意

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

radish 發表於 14-9-20 17:00
Me too! 我都撐栢芝,覺得佢嫁比霆鋒係最錯,霆鋒口口聲聲話愛栢芝,但我一d都唔覺,結婚後咪只見栢芝成日 ...
完全同意! 我都撐柏芝!
佢當紅時嫁比霆鋒,又年輕,生兩個仔。見親啲相都係佢/抱住拖啲仔,帶喺身邊,真心覺得佢好愛佢地。
至於霆鋒,我唔覺得佢有幾錫柏芝。拉姑喺"志雲飯局"都講過,話霆鋒由朝到黑打機,栢芝大緊肚,唔好只係用背脊"得"住個老婆,要多關心佢。感覺佢對柏芝好冷漠咁。有時甚至覺得,霆鋒同佢結婚係當佢係某人替身咁。

唉,衷心希望柏芝好好帶大兩個寶貝,搵到自己嘅幸福。

laalalla  agree  發表於 14-9-22 11:34
小儀BB  Agree  發表於 14-9-20 22:53

侯爵府

畀面勳章

引用:一時又話人搶男友,一時又提閃卡,又話佢唔

原帖由 你好嗎 於 14-09-20 發表
一時又話人搶男友,一時又提閃卡,又話佢唔係好媽媽。大家又知幾多?
我只知一個女人嫁得個男人一定好鍾意 ...
栢芝係好媽媽!年少輕狂人誰無過!好多女人拋低仔女走左去,但栢芝無。講真佢絕對可以把二個仔俾前夫,自己再出去玩!希望栢芝可以放下,開心生活。

mychungyi  Agree  發表於 14-9-21 00:16
baby_lover  agree  發表於 14-9-20 23:08
Nice to meet you!

子爵府

佢地都離左婚啦,人總要搵另一半既,兜兜轉轉原來果個先係你同你過一生一世既人。咁都冇壞呀。過去就過去左,係時候重新開始。pg都應該搵反個好男人。其實睇得出pg真係個好媽媽,去到邊都帶住對仔,仲為左佢地減少登台接job,真係好媽媽!希望佢快啲放下同搵個對佢好既男人,唔會再受到傷害!

大宅

支持栢芝!佢係一個好媽媽!

首頁
45678...13

尾頁

跳至