自由講場

跳至

首頁
45678...10

尾頁

珍珠宮

引用:唔佔領,或一早散場,乜事都無,依家怪邊個

原帖由 好老婆 於 14-10-03 發表
唔佔領,或一早散場,乜事都無,依家怪邊個呀?
咪係囉,一早如果只係佔返金鐘咪好囉。
係又佔唔係又佔,根本旺角佔嗰d好多都係古惑仔,乘機同警方對抗

複式洋房

回覆:lovelykitty 的帖子

你屋企俾人拆果時,拆既人都唔好有損傷

男爵府

引用:Quote:原帖由 MRNT 於 14-10-04 發表咪就係

原帖由 lazylake 於 14-10-04 發表
即係以後警察攪唔掂可以搵黑社會,咩道理?唔係應該解決根源嘅問題?

...
根本問題係你地應該去圍政府總部,去圍迪士尼,唔好走去圍d小商戶,阻人搵食,搞到神憎鬼厭。

公爵府

回覆 JunichiOkada 的帖子

為呢D人感到悲哀!香港民主已死

寶石宮

回覆:好啦..唔駛等政府..都有人清你地場.

又一黑心人

珍珠宮

Smallraindrop 發表於 14-10-4 02:16
平時見你正正常常,原來你是披著羊皮狼………今天我看清楚你…
我都係,真失望

子爵府

有班拎住藍絲帶既師奶收錢果時被人偷拍放左上網,唔知大家有無睇過,其實同佢地嘈係無意思,佢地有啲收左錢,有啲短視,有啲惡毒既,有啲見人趴街就會歡呼既,有啲自己仔女無去佔領但同學仔去左既
佢地過左呢件事之後就會如常開post插政府亂捐錢俾大陸呀,放煙花浪費錢呀,又加租呀,自由行響街點樣打佢地尖呀,個蝗蟲同學仔點蝦佢地仔女,警察起薪點又加呀等等
講到尾,你認真就輸了,點解啲人唔響自己fb歡呼而響度咀咒人?因為唔想被識得既人知佢地係一個毒如蛇蠍既人

mywl  所以好多新國民   發表於 14-10-4 11:55

珍珠宮

引用:有班拎住藍絲帶既師奶收錢果時被人偷拍放左

原帖由 catlover1026 於 14-10-04 發表
有班拎住藍絲帶既師奶收錢果時被人偷拍放左上網,唔知大家有無睇過,其實同佢地嘈係無意思,佢地有啲收左錢 ...
唔支持政府,唔等如要支持搞亂個社會咖!

男爵府

引用:Quote:原帖由 lazylake 於 14-10-04 發表即

原帖由 MRNT 於 14-10-04 發表
根本問題係你地應該去圍政府總部,去圍迪士尼,唔好走去圍d小商戶,阻人搵食,搞到神憎鬼厭。

...
咁點解佢地有屋企唔返,真係諗住攪亂香港嘅口號出嚟?咁又咩原因?

男爵府

引用:Quote:原帖由 MRNT 於 14-10-04 發表根本問

原帖由 lazylake 於 14-10-04 發表
咁點解佢地有屋企唔返,真係諗住攪亂香港嘅口號出嚟?咁又咩原因?
我無話你既訴求唔啱,只係話你地既方法有問題,如果你地選擇一d冇咁擾民既方法去爭取,應該會得到更多既認同。

prettybabe  無压力比政府咪一樣無   發表於 14-10-4 12:03

禁止訪問

引用:點解呢度啲人咁冷血,難道你們不是有孩子的

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+lazylake+於+14-10-04+發表即

男爵府

引用:Quote:原帖由 lazylake 於 14-10-04 發表咁

我無話你既訴求唔啱,只係話你地既方法有問題,如果你地選擇一d冇咁擾民既方法去爭取,應該會得到更多既認 ...
我講原因,都唔講對錯,找出根本問題

男爵府

引用:Quote:原帖由 lazylake 於 14-10-04 發表咁

我無話你既訴求唔啱,只係話你地既方法有問題,如果你地選擇一d冇咁擾民既方法去爭取,應該會得到更多既認 ...
我講原因,都唔講對錯,找出根本問題

禁止訪問

引用:坦白講個心好涼....噙日仲有人o係呢機冷仁

子爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 春季勳章 BK猜猜猜慶中秋

珍珠宮

引用:樓主支持黑社會清場,又一腦殘 +

原帖由 oguh 於 14-10-04 發表
樓主支持黑社會清場,又一腦殘
你邊隻眼睇到我支持黑社會清場呀?我出post時,未有報導係黑社會,我都以為係旺角街坊

大宅

開頭都同情佔中人士,覺得警察吾應該甘樣對待佢地,經過甘多曰,開始令人反感,我希望可以快D清場,不要影響市民的生活

珍珠宮

引用:開頭都同情佔中人士,覺得警察吾應該甘樣對

原帖由 小魔怪023 於 14-10-04 發表
開頭都同情佔中人士,覺得警察吾應該甘樣對待佢地,經過甘多曰,開始令人反感,我希望可以快D清場,不要影 ...

首頁
45678...10

尾頁

跳至