自由講場

跳至

首頁
45678...26

尾頁

公爵府

引用:Quote:原帖由+mok239+於+14-11-02+發表眼角

原帖由 fatping 於 14-11-02 發表
你講到好得人驚, 我都4x, 暫時皮膚都緊緻, 身形高瘦, 表面仍未搵到老態既特徵,我起公司既同事朋友群係2 ...
Same here

子爵府

引用:我反而皮膚好左..個人精神左..個個估唔到我

原帖由 家家公主 於 14-11-02 發表
我反而皮膚好左..個人精神左..個個估唔到我咁大年紀..個個都估細10年.. ...
請分享點做

珍珠宮

2018復活節勳章

引用:我未夠40歲但都覺!!感覺生完之後唔同晒,

原帖由 fatchu@home 於 14-11-02 發表
我未夠40歲但都覺!!感覺生完之後唔同晒,肥晒不在話下,皮膚又冇咁好,可能時間都比晒亞仔所以唔得閒搞自 ...
Me too
雖然我生完體重都尚算過得去,但皮膚丶毛孔同神彩都同未生之前差好遠

珍珠宮

引用:睇番三十幾的照片, 都叫仲係皮光肉滑. 一到

原帖由 Yibu 於 14-11-02 發表
睇番三十幾的照片, 都叫仲係皮光肉滑. 一到40左右, 唉, 就好明顯唔再靚 (曾經靚過)...

宜家去旅行, 都直頭 ...
我最近發覺眼皮 d 皮膚開始巢
同埋 d 皮膚其實努力搽 cream 都無乜大作用

禁止訪問

男爵府

回覆:Yibu 的帖子

唔覺,我覺得30歲打後已經老左好多

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 Glamouri 的帖子

無點特別...
一早只係清水洗面..之後神仙水...再REPAIR CREAM...
晚上馬油泡沫洗面...搽CREAM...

平時多飲水..少食肉...多菜...食多D旦白質既食物...

若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:覺唔覺40歲後, 衰老得好快? >...<

極之同意

公爵府

回覆:appleyuen 的帖子

^_^正

珍珠宮

回覆:覺唔覺40歲後, 衰老得好快

我三十中照鏡都吾想啦 ....

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

女人真係要keep.屋企依家有導出導入機.家用rf機.格日做facial.搽面都用d靚d.

暫時皮膚仲有人讚.不過仲耍keep fit.肥.女人大忌.比人感覺老+ccc9.

公爵府

畀面勳章

引用:睇番三十幾的照片, 都叫仲係皮光肉滑. 一到

原帖由 Yibu 於 14-11-02 發表
睇番三十幾的照片, 都叫仲係皮光肉滑. 一到40左右, 唉, 就好明顯唔再靚 (曾經靚過)...

宜家去旅行, 都直頭 ...
我30頭都已經覺得老得好快

公爵府

畀面勳章

引用:女人真係要keep.屋企依家有導出導入機.家用

原帖由 kit2004 於 14-11-02 發表
女人真係要keep.屋企依家有導出導入機.家用rf機.格日做facial.搽面都用d靚d.

暫時皮膚仲有人讚.不過仲耍ke ...
認同,但我好為食

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:原帖由 Chocoholick 於 14-11-02 發

原帖由 KT0603 於 14-11-02 發表
我當年最難過的是三十大關,心情好似世界末日。之後幾年先老來得子,狀態更一去不返。
我 ...
我覺得我30之後先開始靚,以前冇咩打扮,宜家會執下個碌,加上十年如一日中童身形,變化不太大。不過過多幾年就話唔埋啦,隨遇而安,要接受唔同階段變化,最緊要身體健康。

你若盛開, 蝴蝶便來!

子爵府

2024年龍年勳章

最惨開始老花又多白髮,1個月要染1次髮好煩,有時間唯有做多D運動keep fit啦!

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:我40邁向41,因為冇生過小朋友,keep得尚可

原帖由 Wild_Lady 於 14-11-02 發表
我40邁向41,因為冇生過小朋友,keep得尚可。

人人都會老,唔好太介意,越在意老得越快。
你都係大我幾年,我個硬件呃到人,好多人唔信我有兩件,因為中童身材關係。但內在軟件開始走下坡,冇以前咁好活力。人要接受每個階段變化,既來之則安之,身體健康最重要。

你若盛開, 蝴蝶便來!

禁止訪問

引用:我最正係三十頭,四十頭仲好ok,45後明顯轉

禁止訪問

引用:女人真係要keep.屋企依家有導出導入機.家用

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:無左果種神彩,我意思後生有一種不一樣神彩

原帖由 kck811 於 14-11-02 發表
無左果種神彩,我意思後生有一種不一樣神彩。
呢樣真

水晶宮

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 熱血勳章 畀面勳章 有「營」勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章

點止老得快,肥得仲快

首頁
45678...26

尾頁

跳至