夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hashtag旅遊勳章

引用:你老婆好明顯係因為心死,特登唔理小朋友同

原帖由 rayrayus 於 14-11-17 發表
你老婆好明顯係因為心死,特登唔理小朋友同你鬥氣啦。你assume 覺得佢做阿媽就老奉要繼續照顧小朋友,咁係 ...
咪係,咁樓主老婆夠可以assume你做得人老公就唔會打佢同有小三啦。未見過人做錯事仲咁聲大大

水晶宮

BK Milk勳章

引用:既然大家都忍唔到了大家,何苦要死纏呢?放

原帖由 w.y.BB 於 14-11-10 發表
既然大家都忍唔到了大家,何苦要死纏呢?放過她吧

無改變
分開係遲早既事

男爵府

BK Milk勳章

有時睇好多POST, 好唔明, 點解男人可以打女人...到個女人死心, 你就話個女人講說話難聽, 引致你打佢...

大佬呀, 點講打人都係唔啱呀...你試下我老公打我, 我離左婚9年喇.

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆:自己之前做錯左 但一直想補救。

你郁過手幾次
如果我係你太太 係你第一次動手我已經閃左

動手打女人的 不是男人

如果你想補救
好好養育你小朋友
希望你用實際行動打動你太太
令佢回心轉意

大宅

我媽好細過時已經教我,一定唔可以嫁打女人既男人

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+Wcchung+於+14-11-10+發表你

子爵府

你唔好覺得唔岩聽就話其他會員一家唔知一家事,又話人地唔了解你果啲廢話喇,大家出得聲都係討論緊你講既野
真心講你真係好賤格,點解可以打一個人?仲要係同你生個小朋友既髮妻?
你老婆脾氣差又點?你當時離婚囉,呢啲係揾小三理由?定你覺得係報復?唔好話咩無上床喇,打個車輪拖手都唔岩,死咸濕佬,自己咸濕狗公先係揾小三既理由!仲要賴落老婆度,你人黎架?
係未小三玩完使曬你啲錢唔肯同你上床你先死返大婆度?
衷心希望你老婆搵到真心愛錫佢既男人
打人係刑事,而你響網上話自己出過幾次手傷害他人,已經報得警架喇

子爵府

引用:Quote:原帖由+Wcchung+於+14-11-10+發表知

原帖由 pigpeppapig 於 14-11-13 發表
係咪一定要搞到頭家咁?

你問你自己囉,有小三,仲打老婆,當日你唔問下你自己,而家嚟問個老婆,超自私超 ...
佢既思維真係嚇死人

別墅

回覆:catlover1026 的帖子

呢個人同周x恆係同一個等級。

水晶宮

引用:自己反醒點樣做一個男人,做人老公,點解要

原帖由 samson2948 於 14-11-10 發表
自己反醒點樣做一個男人,做人老公,點解要打老婆,點解要搵小三,其他都唔好諗,就算佢唔返妳你身邊都是你 ...
Totally agree...你反省下啦!

伯爵府

引用:我係2個月前左右做左一樣好錯好錯既事識左

原帖由 Wcchung 於 14-11-10 發表
我係2個月前左右做左一樣好錯好錯既事識左個女仔 對我太太講左d好傷害佢既說話令到家變,大家一定會話我外 ...
你出手打之前無諗後果咩?
細仔幾大?太太會吾會有產後情緒問題?

大宅

回覆 babyhoi 的帖子

講得好

男爵府

樓主不如整理下自己情緒先諗好唔好搵返老婆啦。
你愛佢,但因為佢脾氣臭,搞到你有外遇;咁你好愛佢,但會打佢,之後會後悔。

如果你講既都係事實,咁我覺得你情緒好唔穩定。一個情緒咁唔穩定既人,唔覺得同佢一齊有幾幸福。

公爵府

覺得一出手就冇得救囖,覺得離婚就肯定既喇,不過最好傾好小朋友的撫養問題

首頁

尾頁

跳至