興趣嗜好

跳至

首頁
45678...15

尾頁

大宅

回覆:沉悶,講下真人真事鬼故(深夜慎入)

留毛

翡翠宮

引用:後生時真係乜都唔驚,試过7月14上和合石

原帖由 little1025 於 15-02-06 發表
後生時真係乜都唔驚,試过7月14上和合石
嘩,你心口掛住個勇字呀

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

好驚

翡翠宮

引用:最恐怖嘅事剛剛發生左頭先打打下計故,突然

原帖由 Charlotte_mom 於 15-02-06 發表
最恐怖嘅事剛剛發生左頭先打打下計故,突然面前有舊白色野,同覺得有野lam我:ho ...
狗狗嚇你,你竟然嚇我地

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢個係我阿姨既經歷, 果陣我阿姨住係近而家葵盛邨果邊, 前身叫"新區"既地方~

果陣佢間房係有一排長方形既冷行窗, 阿姨大肚初期, 經常瞓唔好, 同聽到好多人聲係冷行窗傳入黎, 不過係聽唔明果D 人聲講緊乜~~

如是者, 成個星期都係咁~D 長輩話係D 想爭投胎落阿姨個肚度~之後阿姨個奶奶比左道符阿姨袋住之後, 就無再聽度呢D 聲喇~~

禁止訪問

大宅

引用:最恐怖嘅事剛剛發生左頭先打打下計故,突然

原帖由 Charlotte_mom 於 15-02-06 發表
最恐怖嘅事剛剛發生左頭先打打下計故,突然面前有舊白色野,同覺得有野lam我:ho ...

男爵府

我親身經歷前年我同男友同埋一大班同事收工(12點)出旺角打邊爐,當時得番我地一枱。。食食下我見到門口有個紮計既啊婆系出面行來行去,系甘望坐我地。其實個心當時好吾舒服心諗當時已經零晨2點仲有老人家?
食完我地就一齊向先達個邊行去答車,而當時我同男朋友行系同事堆中間(姐系前後左右都有人)!!! 突然男友跌左火機我一另轉頭個啊婆竟然系企正我後面!!!!!?!!!
我驚到大叫!!!佢仲向我同男的中間行過!!!!我問男友\'佢做咩跟住我地?\'男友就話行啦米理~~~
而同事們望住我好似見吾到個啊婆甘無事發生。。
後尾個啊婆繼續向前行,行到分叉位我地行右佢行左,我回頭一望個婆婆不斷向我揮手

黃家小新抱    發表於 15-2-6 14:47
sui019    發表於 15-2-6 12:54
50246419    發表於 15-2-6 12:33

珍珠宮

男爵府

引用:我親身經歷前年我同男友同埋一大班同事收工

原帖由 steplyy 於 15-02-06 發表
我親身經歷前年我同男友同埋一大班同事收工(12點)出旺角打邊爐,當時得番我地一枱。。食食下我見到門口有個 ...
嘩,呢個好得人驚!同你揮手,心都寒啊

男爵府

vivi_C 發表於 15-2-6 11:04
嘩,呢個好得人驚!同你揮手,心都寒啊

但個晚我仲好勇甘自己番屋企, 由上車, 落車, 答lift, 行走廊都驚會又見到個啊婆

一朵雲    發表於 15-2-6 13:07

大宅

引用:我係其他討論區見到人分享 :事主(男)同佢家

原帖由 Lorican 於 15-02-06 發表
我係其他討論區見到人分享 :事主(男)同佢家姐 & 姨甥仔去睇演唱會,咁之後就送佢兩母子返屋企,個小朋友係 ...

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

steplyy 發表於 15-2-6 10:59
我親身經歷前年我同男友同埋一大班同事收工(12點)出旺角打邊爐,當時得番我地一枱。。食食下我見到門口有個 ...

最驚揮手嗰D

男爵府

toffeechoco 發表於 15-2-6 11:10
最驚揮手嗰D

系囉仲要同我揮住手甘行 行得好慢... 依加諗番好寒

男爵府

引用:Quote:vivi_C+發表於+15-2-6+11:04+嘩,呢

原帖由 steplyy 於 15-02-06 發表
但個晚我仲好勇甘自己番屋企, 由上車, 落車, 答lift, 行走廊都驚會又見到個啊婆 ...
千萬不要回頭望,有聲更加唔好望

大宅

引用:呢個係我朋友細佬經歷既。真係超得人驚有一

原帖由 小小葉 於 15-02-06 發表
呢個係我朋友細佬經歷既。真係超得人驚
有一次佢細佬放學返屋企,屋企得媽咪係到。果時差唔多6點左 ...
好恐怖啊

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

xodebby 發表於 15-2-6 10:48
呢個係我阿姨既經歷, 果陣我阿姨住係近而家葵盛邨果邊, 前身叫"新區"既地方~

果陣佢間房係有一排長方形既 ...

葵盛,好似幾多怪事,
我試過聽 幾個唔同的人,……講遇到怪異事見……仲要互不相識,……事情各異互不關連,。
唯一相同的大家也是住……葵盛邨,。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Lorican 發表於 15-2-6 00:21
我係其他討論區見到人分享 :事主(男)同佢家姐 & 姨甥仔去睇演唱會,咁之後就送佢兩母子返屋企,個小朋友係 ...

侯爵府

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我地黎囉Babe

公民黨班9今日食左9糧未呀?

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:呢個算係我親身經歷!不過我冇親眼見,但是

原帖由 小豬Pigpig 於 15-02-05 發表
呢個算係我親身經歷!不過我冇親眼見,但是在我身後出現、話說好細個嗰陣.成班fd好鐘意唔返屋企!周圍坐吹 ...

首頁
45678...15

尾頁

跳至