夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:我想問大家意見,你地覺得我應該堅持定係即

原帖由 ccd2138 於 15-02-17 發表
我想問大家意見,你地覺得我應該堅持定係即刻離場
既然你老婆一D無想過返轉頭,係我乾脆離開算,對住一個背叛自己的人,比死更難受。

男爵府

回覆:點算,老婆有第三者😭😭😭

樓主,就當你挽救到段婚姻,點都會心度有條刺。
唔爭撫養權,你放心小朋友俾另一個男人照顧?媽媽會對小朋友好,我無懷疑,但你可以肯定太太新男友會對你個小朋友好嗎?

男爵府

引用:好奇點解你同老婆既感情基礎好似咁薄?而你

原帖由 IDS 於 15-02-18 發表
好奇點解你同老婆既感情基礎好似咁薄?而你講到唔會爭個囝,又好似唔係太緊張個囝?
一個結左婚既女人唔會 ...
認同你講法,一定係家庭基礎出現問題個女人先會向外求,例如財政或感情,女人一但缺乏某樣就會向外求,當見識多左好多野都會變,所以都唔怪得個女人,人各有志,變左心既女人你想重修舊好都幾難,除非佢出面個個傷盡佢心佢就會知道邊個好,否則你都係為自己打算下

大宅

佢好快會後悔。。。一個正經,有能力嘅男人點會認真對待在酒吧識嘅女仔,極有可能貪新鮮。你老婆。。。太天真,大部分人都講,如果佢遇到好男人係佢好彩,機率等同中頭獎。純本人愚見,不喜勿插

複式洋房

婚姻真係俾拍拖巿複雜好多(加上有埋小朋友)

大宅

畀面勳章

其實你駛咩為佢無屋住而擔憂?個姦夫搶得人妻,知道佢環境,就應該係生活上照顧佢地啦,而你老婆講得離婚,即係諗好日後條路點行啦,咁姦夫應該知佢有個仔掛...除非你老婆無講.....

別墅

作為一個媽媽同太太,都咁冇定力,佢開始同個客聯絡都已經係錯,重要同人地開始,依家佢寧願放棄家庭而主動要離婚,你認為佢重係好媽媽,好太太嗎?

大宅

引用:Quote:原帖由 索爆媽咪 於 15-02-17 發表既

原帖由 ccd2138 於 15-02-17 發表
係咪呀………但係我好唔忍心,好唔舒得個仔
就算佢返轉頭,你一世也有條刺,佢亦冇面再同你一齐。仲有冇同你上床?冇就玩完了。

禁止訪問

男爵府

回覆:crt1234 的帖子

我覺得跟個後母未必唔好, 返而bb 跟個女人pub 識的「後父」 真係好無陰公, 樓主加油撐住, 爭返撫養權,lee 種女人貪新忘舊唔洗恨, 俾她知道追求新鮮刺激需要幾大代價。 細水長流的感情就係不及錢和物質咁新鮮, 唔洗傷心, 女人變心唔會返轉頭, 等她受夠傷就明白什麼是愛。 最緊要保住自己親生bb

男爵府

引用:婚姻真係俾拍拖巿複雜好多(加上有埋小朋友)

原帖由 ccd2138 於 15-04-02 發表
婚姻真係俾拍拖巿複雜好多(加上有埋小朋友)
所以你更加要為小朋友堅強! 他已有個不知所謂的阿媽, 分分鍾俾個男人得手玩膩就 到時候她又受傷又自殺, 你又玩自殺, 可憐個小朋友, 長大幾大陰影!! 唉, 你估人生淨係得Lee D 情情塔塔咩? 好多野要去面對。 我都受過傷, 靠自己一手養育小孩。 個個都話去死, 孤兒會開心嗎?

首頁

尾頁

跳至