自由講場

跳至

首頁
45678...10

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我對手都軟,手背又滑又無筋。由細到大都俾

原帖由 Charlotte_mom 於 15-04-03 發表
我對手都軟,手背又滑又無筋。由細到大都俾人話富婆手,點解我仲係捱緊騾仔

...
但妳有幸做咗版主啦

一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

男爵府

回覆:女性手掌柔軟代表好命水嗎?

相書有話係風塵掌

男爵府

我手掌超軟,比睇相佬話一世都唔洗用勞力搵錢(同時也代表唔捱得)。除左大學畢業頭幾年有做全職之外,一直都按自己興趣做下freelance,生活算係好滿意了

男爵府

引用:有冇jm手掌軟呀?

原帖由 ritalau012 於 15-04-03 發表
有冇jm手掌軟呀?
聽聞女人 掌軟如棉,閒且有錢。

子爵府

我小時都聽亞嫲講過,女人手軟得黎要肉厚手指圓潤至係富貴命,如果似雞腳咁冇肉又長又幼就係辛苦命,如果加軟骨的更係容易落入風麈,睇過D古裝小說,形容D名妓或奸妃就多數寫佢地身體軟如冇骨,善於迷惑男人。

侯爵府

引用:男OR女手掌軟都系好命.

原帖由 美之選468 於 15-04-03 發表
男OR女手掌軟都系好命.
應該。。。唔係囉

侯爵府

引用:柔軟應該吾先點做,粗糙就成日做野做到手粗

原帖由 肥肥寶 於 15-04-03 發表
柔軟應該吾先點做,粗糙就成日做野做到手粗晒,咁柔軟代表好命好合理者

...
唔係架。 幫我抹屋個阿姐對手又軟又滑都有啲肉架。但佢超堪荷架

尼古丁    發表於 15-4-4 17:39

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章

我記得有次和仔仔的同學仔(男仔~當年大約5至6歲),我地約埋一齊去玩,而當時係街上同學仔媽咪要行開一陣,所以我會拖埋這位同學仔,(始終幾歲人仔一定要拖嘛!) 我只係拖咗佢一陣,點知佢同我講.....我隻手好軟, 佢話佢亞媽隻手好硬

我都聽人講手仔軟係好命, 但我手軟加埋肉薄....所以我家下都係要涯

假如有來生....我唔希望係我的生命裡...再遇到你! 當時愛上你是我一生的錯

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆:ritalau012 的帖子

我都軟ka但我唔富貴wor

大宅

摸落去要厚身多肉架

男爵府

侯爵府

引用:曾經有位學睇相既朋友講,手軟及厚/多肉先

原帖由 Valais 於 15-04-04 發表
曾經有位學睇相既朋友講,手軟及厚/多肉先代表好。手軟代表唔辛苦,厚/多肉代表有錢。

朋友話我對手都叫厚 ...
完全同意!
食幾多,著幾多,真係整定的,積極做好每一天,只求全家平安,身體健康,唔洗憂柴憂米,有安樂茶飯食,此願足以

水晶宮

引用:Quote:原帖由 Valais 於 15-04-04 發表曾經

原帖由 dragon813 於 15-04-04 發表
完全同意!
食幾多,著幾多,真係整定的,積極做好每一天,只求全家平安,身體健康,唔洗憂柴憂米,有安樂 ...
Agree

大宅

我隻手好柔軟,後生時去澳門有個盲人摸骨話我隻手好好,我的前老闆娘也講過我的手好軟第時會好好。我二十幾歲婚後無耐就做ftm,有樓有車有兩個囝,有兩個工人,一年最少去6次旅行。(結婚前老公並不富有沒有物業,生意平平。)

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

掌硬代表要做野但唔等於冇好命bor
我握過某上市公司個女cfo (三十幾歲咋) 都係硬掌 唔通佢唔好命水咩

禁止訪問

珍珠宮

我對手好厚肉, 我婆婆成日話我好命水~
剛剛度過, 就咁打側睇, 最厚肉(即手指公對落位置)有成4.5CM厚~~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

別墅

回覆 Winnie_1210 的帖子

手指公可以屈90度姐糸點

首頁
45678...10

尾頁

跳至