夫婦情感

跳至

首頁
45678...9

尾頁

男爵府

2015PY 發表於 15-4-11 18:49
c6話“我而家揾到真愛,冇諗過返轉頭,但為左個女,4年後先離婚,如果你頂5住,可以即刻趕我走,咁我5洗再 ...

有俾錢咪得, 唔駛理他

男爵府

2015PY 發表於 15-4-11 23:55
c6話“我冇你諗得咁開心,因為我仲要返黎,因為我未可以做到完全冇人性,最好你趕我,咁我5洗再咁辛苦” ...

咁辛苦又去搵女人, 錢又冇, 仲要回家, 食屎

男爵府

2024年龍年勳章

小三嘅M巾袋放響c6公事包,帶左返黎屋企

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:小三嘅M巾袋放響c6公事包,帶左返黎屋企

原帖由 2015PY 於 15-04-13 發表
咩嚟?未用過的?
咁嘅嘢點會放公事包?

大宅

我睇晒你老公同你講既說話,你點解可以忍到?
我覺得佢根本係想迫你頂唔順叫佢走,之後佢就有藉口話係你叫佢走,唔係佢唔想要個女,之後佢就可以係個女或其他親朋戚友面前扮可憐屈你,係你趕佢走唔俾機會佢。

男爵府

引用:小三嘅M巾袋放響c6公事包,帶左返黎屋企

原帖由 2015PY 於 15-04-13 發表
人地向你挑戰呀,考慮放返條女裝t-back底底落去回一回佢

洋房

回覆:一個變左心的c6究竟可以有幾恐怖

呢 d 男人真係極品

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

2015PY 發表於 15-4-13 22:11
你仲掂佢D野?當佢透明啦

男爵府

2015PY 發表於 15-4-13 22:11

隻小三想示威, 特登放入件賤精個袋度.
正常男人系唔會走去攪M巾, 因呢味嘢有D邪邪地.......

我唔記得件 賤三 系咪本身有老公未離婚, 定系單身....
但我好肯定 件男賤精 同件 賤三 心地都好差.....

如樓主因為錢銀問題, 唔可以自己搬走, 惟有練到自己鐡石心腸, 對件賤嘢的一切視而不見, 充耳不聞.
到難得有錢收, 就講句多謝佢D錢吧.

男爵府

樓主,點解仲忍到

個賤人講咩都唔重要,根本佢唔想要個家

對自己好一點,離開他吧,要活得比個賤人好,你有好心情,女女一樣可以健康快樂成長

男爵府

安安的地盤 發表於 15-4-14 03:10
人地向你挑戰呀,考慮放返條女裝t-back底底落去回一回佢

比我會放D "叫雞" "尋歡指南" 入去.

如件賤男發現, 就講: 人一世物一世, 玩都要多完化!
成日食同一檔, 終有日都想試下新鮮嘢KA,
一於發大嚟攪, 唔好比邊個大安旨意 奉旨要溝佢GE!!!

男爵府

2024年龍年勳章

C6話“我冇$,呢個月要交第二期稅,數目5係好多,你交開幫我交埋,最多一年,我到時攪掂晒D銀行數,再俾返家用你”

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

2015PY 發表於 15-4-15 20:52
C6話“我冇$,呢個月要交第二期稅,數目5係好多,你交開幫我交埋,最多一年,我到時攪掂晒D銀行數,再俾返 ...
彩佢都儍

大宅

放生自己吧!問心,若你今日才遇到佢,你仲會唔會愛今日的佢,願和佢結婚?
我諗你問呢度十個有十個半都會話執到都喊三聲
女人青春好寶貴,不值得浪費在人渣身上
佢自己出軌仲出得咁理直氣壯,你大條道理“休“咗佢,仲要公告天下。佢就算想回頭,都唔好要。根本人格有問題。除非佢受精神病症影響,但睇落唔似。
如果佢咁想推卸責任在你身上,你要錄哂音,死有對証呀!

翡翠宮

Hurt 自己 hurt 到一個位,你自然會放生自己
You poor soul

大宅

引用:C6話“我冇$,呢個月要交第二期稅,數目5係

原帖由 2015PY 於 15-04-15 發表
C6話“我冇$,呢個月要交第二期稅,數目5係好多,你交開幫我交埋,最多一年,我到時攪掂晒D銀行數,再俾返 ...
咪由得稅局追條百佳囉!

複式洋房

大宅

唔好幫佢交喇,話之佢死

瑪瑙宮

做咩要幫佢交稅? 等佢比稅局追囉.

子爵府

交佢條命

首頁
45678...9

尾頁

跳至