自由講場

跳至

首頁
45678...11

尾頁

禁止訪問

引用:曬命鋪?++\\\'

公爵府

引用:C6話每次帶阿仔返學經過附近報紙檔,個檔主

原帖由 Fancyelf 於 15-05-17 發表
C6話每次帶阿仔返學經過附近報紙檔,個檔主都會特登望住佢同阿仔,面露奇怪面情,有一次個檔主更加叫埋一齊 ...
我女2歲時,一家三口去飲茶,要搭枱。我嗰時個樣算後生(但依家已經殘晒,唔想照鏡),c6又係靚仔樣,佢著住制服,但加埋佢個樣似校服。
跟住同枱的EE就同一齊的小朋友講:你要俾心機讀書呀!唔好好似人咁細細個就生bb呀。。。。。!
平時俾人串條氣會頂住,但嗰次係笑住

子爵府

回覆:外貌打扮年輕父母係咪會比人望多幾眼?

有人話我係老公同我女個阿媽,有人話我係我女個妹

大宅

之前陀大女去藥房買野,比個是頭婆問我有冇18,用鄙視的眼神望住我個肚,個下心情好差,當年已25歲

多左個大眼妹

大宅

引用:其實應該開心既,證明自己keep得好!但最慘

原帖由 happyday5hk 於 15-05-17 發表
其實應該開心既,證明自己keep得好!但最慘有好多人唔知頭唔知路會用:咁細個卑人搞大個肚既眼神望你。:cen ...
贊同

多左個大眼妹

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

引用:我早生,但都合法年齡了,帶住小朋友食野,

原帖由 bb1901 於 15-05-17 發表
我早生,但都合法年齡了,帶住小朋友食野,幾個8婆隔離檯,一見到我地就停左本身既對話先,望望我地,跟著 ...
咁衰架

禁止訪問

大宅

引用:曬命鋪?++\\\'

原帖由 Sumyeema1 於 15-05-17 發表
曬命鋪? '
你睇下咁多jm留言都話有尷尬同唔開心經歷,就知唔係曬命啦

大宅

引用:打扮宜適齡 +

原帖由 Superman-GF 於 15-05-17 發表
打扮宜適齡
我明白,我地唔係特登扮young,但我同c6都只係30頭,好難打扮得太成熟有時著得causal少少已經比人覺得好細個

子爵府

我試過類似 但其實我未結婚的
我有一次同男友兩個人去食自助餐
我個陣着住件連身裙
食自助餐食到好飽
我q住男朋友手個陣摸一摸左個肚
跟住個阿伯指住我
話咁細個就大肚
冇眼睇
我好想講我食得太飽咋 我唔係有左

Fancyelf    發表於 15-5-17 16:30

禁止訪問

大宅

引用:打扮宜適齡 +

原帖由 Superman-GF 於 15-05-17 發表
打扮宜適齡
Btw,我見你有開post教人著衫心得,我都想請教下你,我得154cm高,都算瘦,所以我通常都揀d短身同款式簡單嘅衫著,裙or連身裙都唔會長過膝,係咪因為咁容易令人覺得細個呢? 有咩類形嘅衫啱我年齡呢?(33歲)我個人平時打扮比較girly嘅

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 MrsSingSing 於 15-05-17 發

我只能夠話針唔係拮入你肉你唔知痛
針唔拮到肉??
我同你一樣,但我沾沾自起
明顯人地係讚美你後生,點會理解成有貶意

侯爵府

陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:原帖由 chelchel0126 於 15-05-17 發

我當然都希望自己青春常駐啦

有時對住d專家真係唔知好嬲定好笑!
一笑置之,旁人眼光理得幾多,管得幾多,費時搞到自己唔開心啦

禁止訪問

大宅

引用:Quote:原帖由+Fancyelf+於+15-05-17+發表我

原帖由 MrsSingSing 於 15-05-17 發表
針唔拮到肉??
我同你一樣,但我沾沾自起,
我當然唔係浄係指健康院姑娘果件事,有時出街都會比人不有善咁眼望望,同埋遇到果d教仔專家

我又冇試過好似其他jm咁比人出聲話嘅,不過淨係不善意對待都令人好唔舒服

大宅

引用:Quote:原帖由+Fancyelf+於+15-05-17+發表我

原帖由 MrsSingSing 於 15-05-17 發表
針唔拮到肉??
我同你一樣,但我沾沾自起,
你應該係靚媽所以成日比人讚呢?

珍珠宮

有次好好笑我同c6撘地鐵,咁我巳經8個月個肚已經大到好誇張,有個女人拖住個16、17歲仔同老公衡門

8個月可想而知係行得好慢,仲要我細粒同瘦後面睇完全吾似大肚,個女人指住我鬧話我阻住佢,我c6已經扯火鬧返佢轉頭

點知佢爆左句d90後搞大個肚吾檢點,我當場大笑出黎,回左佢一句,你隨便閙,人地叫我後生靚女我吾信,你講我一定信,仲同老公講賺左,我成30歲仲有人讚我90後開心

係佢仔提佢先醒水,開心死我大肚已經冇化妝,又肥又殘,居然有人讚90後

子爵府

啱啱先遇到,我都二十到尾,頭先同個女去買餸,俾完錢,個阿姐問我女,呢個係唔係你媽咪平時出街都係,如果同埋哥哥出街仲多人望住

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 15週年勳章

我高167cm, 大仔13歲160cm, 拖住佢出街d人都上下打量,咩事呀。。。。唔好笑我,我其實好enjoy亞仔仲肯拖住我行街,可能好快就唔肯比我拖啦

首頁
45678...11

尾頁

跳至