夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

I think at this stage, your c6 continually go out to hiking is a bit inconsiderate to u. As he knows u r bothered by this, if he is sincere to change, he should have some actions to stop putting himself in a situation that causes u more worries n concerns. So i don't think he is sincere to change, n it is reasonable for u to be alarm.

複式洋房

回覆 chocolate9592 的帖子

完全接受唔到

男爵府

chocolate9592 發表於 15-6-12 16:40
就係我自己都亂到七彩,都唔知自己想點
其實冇乜點,就算只係曖昧,點會玩到老婆情緒崩潰都繼續
坦白講句,我唔覺呢個男人愛你,或識點愛你,或者其實佢自己都摸索緊

珍珠宮

開心吸收勳章

chocolate9592 發表於 15-6-12 17:29
就係想唔執著,所以想聽下大家點睇,係咪我應該接受

執唔執著係要視乎妳本身嘅歷練同人生經驗,唔係咁易做到的!所以我同妳講咗,接受唔到就唔好勉強自己接受,咁妳內心會舒服一啲,兩公婆冇乜唔可以講吖,唔鍾意咪直接講囉,咁到時你哋會更清楚大家嘅問題,同埋大家適唔適合對方!

百花叢裡過,片葉不沾身。

珍珠宮

引用:Quote:chocolate9592 發表於 15-6-12 17:26

原帖由 Nancy20090615 於 15-06-12 發表
您有呢個睇法唯有您自己放開些.
努力中

珍珠宮

引用:I think at this stage, your c6 continual

原帖由 mother2be 於 15-06-12 發表
I think at this stage, your c6 continually go out to hiking is a bit inconsiderate to u. As he knows ...
多謝你,社工都有差不多既分析

珍珠宮

引用:Quote:chocolate9592 發表於 15-6-12 16:40

原帖由 kkkk9527 於 15-06-12 發表
其實冇乜點,就算只係曖昧,點會玩到老婆情緒崩潰都繼續
坦白講句,我唔覺呢個男人愛你,或識點愛你,或者 ...
社工今日都有提到類似既野,所以會再約見佢

珍珠宮

引用:Quote:chocolate9592 發表於 15-6-12 17:29

原帖由 wing1388 於 15-06-12 發表
執唔執著係要視乎妳本身嘅歷練同人生經驗,唔係咁易做到的!所以我同妳講咗,接受唔到就唔好勉強自己接受 ...
係既,明白

伯爵府

引用:Quote:原帖由+mybabylove+於+15-06-12+發表

原帖由 chocolate9592 於 15-06-12 發表
c6話而家社會唔同我以前做野個陣喎
啱,有好多野都會唔同、亦會變,就好似你以前係人地個女,同佢冇關係,依家係佢老婆!

以前D女仔有咁開放咩?有咁多小三搶人老公咩?如果佢話變,你都會變,變得比以前更有優勢,有時間就keep fit、扮靚、令自己既市場地位提升,再同佢講句「我阻止唔到人地同你老婆攪曖昧架喎,難道你唔信我?」

珍珠宮

回覆:想問大家既睇法

子爵府

善宜 發表於 15-6-12 14:07
唔接受,有火種就要撲熄,等釀成火災時,睇你點算
好好既比如!

複式洋房

引用:Quote:原帖由 eggpudding 於 15-06-12 發表

原帖由 chocolate9592 於 15-06-12 發表
係有改變到,個人顧家左,但係女同事夜晚一個公事電話出賣左佢,因為佢接電話前望一望我,然後愈講愈細聲

...
同我老公一毛一樣。只係望一望就知佢講緊大話。

公爵府

2024年龍年勳章

上司下屬關係

琥珀宮

引用:曖昧只是偷情的開始

原帖由 善宜 於 15-06-12 發表
曖昧只是偷情的開始

複式洋房

我早1個月見佢半夜係度wp個八婆。平時個鐘數佢一定訓左。我覺得有問題,我要攞電話佢死都吾比。我要睇佢同邊個咁夜傾計。初初佢點都吾比。我話你吾比我就湊埋2個仔走。佢先比我睇。又係同條8婆講好掛住佢呀。話吾傾呀。錫尼錫去呀。我睇完就話要離婚。吾再同佢一齊。尼次我地玩完。我叫佢汁野走。去姑拉度,吾好再返尼。好嬲好嬲。未試過嬲得咁犀利。原本我想爆比佢班同學gp嘅人知。點知比佢搶左我電話del埋張佢叫個女人做老婆嘅圖。嬲到我立刻半夜出左去。仔都吾理。佢2日無返工。我無比佢搵到。之后佢先話同尼個女人斷。1個月啦。我無睇過佢再同個8婆傾計。我知佢地係返工時有wp傾過。一返到尼就咩都del哂。見過佢地有講過電話。我而家要立定d錢。搵定工。留定后路。

我老公個8婆係無見十幾年嘅中學同學。一次同學聚會就痴埋左,初初係只係普通吹水。不過我覺得個女人有問題。我直覺好憎個女人。未有事時已經鬧左好多次。到佢1年后叫個8婆做老婆。重話係玩下之麻。叫下姐。好過份。

大宅

引用:我早1個月見佢半夜係度wp個八婆。平時個鐘

原帖由 八妹仔2014 於 15-06-12 發表
我早1個月見佢半夜係度wp個八婆。平時個鐘數佢一定訓左。我覺得有問題,我要攞電話佢死都吾比。我要睇佢同 ...
真係好過份,唔通男人真係咁鍾意同其他女人whatsapp 傾計?我本身唔介意佢有異性朋友,畢竟這世界唔係男就係女,但只怕越傾越多、越傾越有感情!進取的女人真係周街都係。

複式洋房

引用:Quote:原帖由 八妹仔2014 於 15-06-12 發表

原帖由 Heidi419 於 15-06-12 發表
真係好過份,唔通男人真係咁鍾意同其他女人whatsapp 傾計?我本身唔介意佢有異性朋友,畢竟這世界唔係男就 ...
我本身都無理佢同咩人吹水,佢地一見返就日日都傾2.3個鐘呀。係返到屋企都咁傾。我初初只係覺得啱啱撞返多野講姐。講足2.3個月呀。點會同個無好感嘅人不停吹水呀,點知個8婆同c6講股票經。正一開正佢個飯。傾到咩都吾理。老婆,仔都吾理。好過份。

複式洋房

老公關心老婆係應該嘅!

珍珠宮

人在心不在,個人向身邊系冇意思嘅,我覺得佢已經變左心,睇吓你點睇

瑪瑙宮

anna59 發表於 15-6-13 00:02

人在心不在,個人向身邊系冇意思嘅,我覺得佢已經變左心,睇吓你點睇 ...

尤其是佢答樓主都可以識其他男人, 倒轉為自己搵其他女人開路, 好衰.

我 ex 有次唔交帶,電話唔聽好夜先返 (佢以前一定交帶一定聽電話), 我問佢我係咪都可以咁, 佢話係呀, 我話您梗係話係喇, 答唔係您咪自打咀巴. 佢即刻無聲出.

首頁

尾頁

跳至