自由講場

跳至

首頁
45678...21

尾頁

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:真相....比你地搵到咁又點丫

聽完火都黎

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 咖央 於 15-07-03 發表咁有啲

原帖由 koala904 於 15-07-03 發表
佢老婆其實知唔知佢老公可能係兇手
咁呢件事發生前幾乎個個都覺得佢好好,除了舊生無人知件事

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 emmiedustie 於 15-07-03 發

大宅

回覆:koala904 的帖子

佢親口講?!
真係火都黎,你自己都係傷者之一,點解真相唔重要呀!呢單案講緊幾多條無辜人命傷亡,幾多個家庭一世陰影,仲有個自殺既消防員呀

唔重要!!還原事件真相,係對所有傷亡家庭的一個尊重同公道!你無係山上食就一五一十澄清,有做既話一定唔可以消遙法外!咁多年高調宣稱自己係受害者,一句道歉內疚都無呀,對得住所有同學仔同老師咩?

就算佢無直接引起山火,講得出呢句說話真係好過份,睇得出佢唔方好人。touch wood講句如果佢真係有嫌疑,而我仔又係涉案人,我實告到佢甩褲!

mmpo    發表於 15-7-3 22:49

伯爵府

引用:Quote:原帖由 Edelweiss88 於 15-07-03 發

原帖由 MsBusy 於 15-07-03 發表
蘋果,壹錘定音( 張潤衡),今日6pm出左訪問,問及8仙嶺事件,佢回應“真相比你地搵到又點”

...
咁都講得出?

男爵府

回覆:真相....比你地搵到咁又點丫?!

無恥!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

做戲子....公關呢家嘢認真唔慳得
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

公爵府

引用:我聽完果個訪問 火都黎成段訪問 勁多矛盾話

原帖由 emma0915 於 15-07-03 發表
我聽完果個訪問 火都黎
成段訪問 勁多矛盾
話自已去完迎新營俾成班人杯葛 但又會同人地夾錢買一包煙
其它野就爭住講,嗰part真系勁閃縮,由其話一齊对質嗰度,你話唔関佢事真系揾鬼信

大宅

引用:最正都係呢句+「我唔去+由佢地自生自滅」 +

原帖由 dennis_lkw 於 15-07-03 發表
最正都係呢句 「我唔去 由佢地自生自滅」
以前覺得佢可憐到知道讀到書結婚都好好啦,點知依家變成咁,真係自己一手造成,冇得怨人

伯爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

張生

男爵府

睇完真係覺得佢好討厭,不可一世

水晶宮

引用:Quote:chloebie 發表於 15-7-3 21:08 https

原帖由 loolooloo 於 15-07-03 發表
Thank you
睇到冇心情聽呢位小朋友廢up.

佢訪問啲態度直情係小朋友駁阿媽阿爸咀。

成日話係佢阿媽係咁嗌佢番嚟幫手,乜都話係阿媽,佢二世祖完未呀?卅幾碎人,自己冇主見架咩?

莫講話對簽態度差,佢連最基本點同人傾偈都唔識,人地李小姐都未講完,佢就係咁打斷人地講野,係咁「我咪話…咩LAW!!!」(高8度),真係訪問佢,同佢講句野,仲橙過幫人地阿媽湊仔。

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 熱血勳章

係時候還架啦

水晶宮

引用:Quote:原帖由 咖央 於 15-07-03 發表咁有啲

原帖由 koala904 於 15-07-03 發表
佢老婆其實知唔知佢老公可能係兇手
可能在於佢太太,佢太太自覺最了解呢個「身心受傷」既大男人,有好多女士確係好唔理智地自我沉醉呢種所謂既浪漫。我會咁覺得。

珍珠宮

好媽媽勳章

好坦白講..........好坦白講..........好坦白講..........好坦白講..........好坦白講..........好坦白講..........好坦白講..........好坦白講..........好坦白講..........好坦白講..........好坦白講..........好坦白講..........好坦白講..........好坦白講..........好坦白講..........

maymay88    發表於 15-7-5 04:09
Lmlol    發表於 15-7-4 02:07
sunev    發表於 15-7-4 00:56
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

男爵府

引用:好坦白講..........好坦白講..........好坦

原帖由 sumlam 於 15-07-03 發表
好坦白講..........好坦白講..........好坦白講..........好坦白講..........好坦白講..........好坦白講.. ...
邊有咁少

sunev    發表於 15-7-4 00:55

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

男爵府

引用:好坦白講..........好坦白講..........好坦

原帖由 sumlam 於 15-07-03 發表
好坦白講..........好坦白講..........好坦白講..........好坦白講..........好坦白講..........好坦白講.. ...
好心虛

男爵府

dennis_lkw 發表於 15-7-3 21:26
最正都係呢句 「我唔去 由佢地自生自滅」
就算人地自生自滅都唔關佢事啦!淨聽呢句火都黎

大宅

首頁
45678...21

尾頁

跳至