親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

C6打左電話去,聽到話要係電話比信用卡資料,死都唔肯,話寧願貴D上網過數安全D,佢話電話涉露信用卡資料最危險喎

大宅

好媽媽勳章

回覆:Bangkok kidzania

airasia星期一到五就半價,星期六日就七五折。online買八折。

入去可以影相,但是唔會影得好,因為隔住玻璃會反光。買相有上限價,可以一個價買六個print和全部相的cd,你可以和職員deal。因為無price list的。

禁止訪問

男爵府

天賜小公主 發表於 15-7-27 14:38
回覆 abinayams 的帖子

我都係今早打去買票 (2大2小,1680 B)。但我有比 credit card 資料佢。我估安全掛 ...
講真即場比Cash 最安全.

複式洋房

回覆:marcus_bb 的帖子

唔知可以買cd, 無同我講

大宅

三歳啱唔啱玩?

大宅

星期六、日去會唔會好多人?星期一至五會唔會少啲人呢?

另外,請問如果買兩大一細嘅飛,官網定打電話去平啲 (因為打電話個優惠好似只有 “一大一小” 而無 “兩大一小” 嘅選擇)?

謝謝

大宅

引用:airasia星期一到五就半價,星期六日就七五

原帖由 marcus_bb 於 15-07-27 發表
airasia星期一到五就半價,星期六日就七五折。online買八折。

入去可以影相,但是唔會影得好,因為隔住玻 ...
今日職員答我B4xx一張相,好貴,所以無買!

男爵府

買相一張450B, 我地買8張連CD, 講完價2750B.

男爵府

現在做緊promotion, until Dec 2015. Weekday 12:30pm 後入場7折。如果一早入, 其實可以先用 passport 響Paragon 個CS counter 拎tourist discount card, 就有85折。

10am 入無人, 11am 開始本地學生仔勁排。但到2pm佢地會突然走晒。

男爵府

睛靈勳章

請問Kidzania係邊個商場入面?我想搵間近d酒店

男爵府

引用:請問Kidzania係邊個商場入面

原帖由 smallyan 於 15-08-07 發表
請問Kidzania係邊個商場入面?我想搵間近d酒店
Siam Paragon 5/F

別墅

請問家長可以中途離場嗎?(出去食嘢)
係咪認手帶架?

子爵府

引用:除了網上買票有8折外, 請問哪裏買票會再平

原帖由 天賜小公主 於 15-07-07 發表
除了網上買票有8折外, 請問哪裏買票會再平啲? 因不是座 AirAisa, 所以冇半價.

Thanks
星期日去係咪會好多人?

伯爵府

我地尋日去完,10至5,玩足7個鐘,亞女做左13份工。
我覺得佢同好多大機構合作,硬件靚過Babyboss好多,亞女話消防車同飛機都好坐D,而且一放人出下批可即刻入,輪候時間短好多,不過無椅坐住排就無咁user friendly,我都見有個4歳妹妹唔識向前行,就比排第9個(本來無得入)既插左隊。而且呢度D制服好求其,無咁靚,工作人員對小朋友無乜笑容,babyboss既職員親切同投入好多。課程亦無咁有互動性,babyboss既家長可扮飛機乘客,按摩店顧客,呢度家長完全無得參與。亞女話係kidzania悶D,獸醫淨係聽完講解就影相,育嬰護士學抱下BB就影相,babyboss會教沖涼換片餵奶,呢度機師只係按下控制桿又影相,babyboss會講方向天氣,控制儀器會教得複雜好多,消防員呢度問幾個簡單問題就救火,babyboss會逐個小朋友sir下雲梯,呢度每個job時間短D,約10分鐘左右,只顧不停影相賺錢

男爵府

BK Milk勳章

penp0319 發表於 15-7-28 00:38
三歳啱唔啱玩?
我個女兩歲半,買左Toddler ticket(價錢同大人一樣,平過Kids ticket), 但限住玩某幾個活動
我地1:00 先入場,預左玩得唔多,到最後佢玩左4 個活動(因為有一個活動要玩50 分鐘), 我個人認為已經足夠,其實仲可以玩多一至兩個,不過佢自己話攰(冇瞓晏覺), 所以唔再玩

我覺得兩歲幾都玩到,我個女話好開心(佢之前喺第二度都玩過), 不過唔好expect 佢真係明晒做緊d 乜野

男爵府

引用:請問家長可以中途離場嗎?(出去食嘢)係咪認

原帖由 rvin920 於 15-08-07 發表
請問家長可以中途離場嗎?(出去食嘢)
係咪認手帶架?
某個歲數下,最少一個家長陪同。如果兩個大人入,可以輪流出去,但只可出去一次。

男爵府

引用:我地尋日去完,10至5,玩足7個鐘,亞女做左

原帖由 abinayams 於 15-08-07 發表
我地尋日去完,10至5,玩足7個鐘,亞女做左13份工。
我覺得佢同好多大機構合作,硬件靚過Babyboss好多,亞 ...
分析得好好! 我地無去過babyboss所以無得比較,小朋友都玩得好開心。

請問babyboss 係台灣?

別墅

引用:Quote:原帖由 rvin920 於 15-08-07 發表請

原帖由 Sugarbabegirl 於 15-08-08 發表
某個歲數下,最少一個家長陪同。如果兩個大人入,可以輪流出去,但只可出去一次。

...
唔該晒你

伯爵府

回覆 Sugarbabegirl 的帖子

是呀,可能kidzania係日本同韓國既又唔同卦,亞女今次賺到的銭唔夠買野,都要再去一次kidzania 玩多次先得。Kidzania有個概念幾好,肯讀大學,出黎之後每個職業可多賺2蚊,好多小朋友都唔肯入,因只是坐定定聽書,我亞女都唔肯,幾似社會實際情況,多張証書真係人工都高D

首頁

尾頁

跳至