自由講場

跳至

首頁
45678...15

尾頁

水晶宮

唔好呀..我個女同學未畢業俾人搞大肚.奉子成婚.後來都係離婚.帶住細路苦過苦瓜

大宅

引用:夠16歲, 冇衰11, 點報警

原帖由 超級特務 於 15-07-22 發表
夠16歲, 冇衰11, 點報警?
我會瞓喺佢地中間
衰十一係“與未成年少女發生性行為”

複式洋房

我會瞓喺佢地中間

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

回覆:阿囡帶男朋友返來瞓覺,我應該點做?

你比佢訓埋一齊?
如果我仔女真係帶異性朋友返屋企,我會唔比佢地關房門,唔比係度過夜,話唔方便囉

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

一定要慢慢同佢傾 一定5可以決絕 5可以惡。。。
最驚佢離家出走 跟人出去住。

Cheer up! Enjoy every Little Thing in LIFE

大宅

個女咁大, 好難管架喇.

不如同佢講, 唔好咁早同人咩咩啦.

珍珠宮

問清楚D先,冷靜

水晶宮

不過失身係遲早..你唔俾佢係你屋企會唔會係男方屋企.好好同個女溝通下

複式洋房

引用:Quote:原帖由 超級特務 於 15-07-22 發表夠

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

同佢表明, 自己不喜歡, 可以嗎? 希望女女會自己錯誤

伯爵府

教佢避孕,呢個年代都幾難拍拖無性關係,唔好估估下,總之唔大肚就好
優悠在澳洲

男爵府

大力大力 發表於 15-7-22 16:50
其實要末雨綢繆,ㄧ早從小就洗腦,唔准甘早拍拖,唔可以去男友家過夜,更不可以帶男友回家過夜~

...
好難啫,相信大部分父母都一定有講,講到口臭添啦,問題仔女聽唔聽系一回事。仔女乖就話聽,好多反叛既,系要同父母作對既,真係講到嘴爛都唔聽,冇符wor.教仔女真係EQ低d都唔得

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

表示出歡迎同熱情,然後叫你c6同佢“媽”鋪,佢冇癮就唔會再黎。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由 大力大力 於 15-07-22 發表其

原帖由 LEE-Baby 於 15-07-22 發表
有效嗎
阿仔18歲都從末拍拖,佢同級同學都係得幾個拍,學校發現男女同學拍拖要見雙方家長~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

我會瞓喺佢地中間

侯爵府

同女溝通

大宅

嘗試喺亞女角度去諗....

可能亞女同個男仔都冇聯想過發生性關係, 所以亞女先帶左個男仔返屋企.

有可能導至發生性關係, 只係我地成年人想像到既事情. 當時人未必有呢個intention.

子爵府

咁細個帶男仔返屋企訓

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:教佢避孕,呢個年代都幾難拍拖無性關係,唔

原帖由 jump.jump 於 15-07-22 發表
教佢避孕,呢個年代都幾難拍拖無性關係,唔好估估下,總之唔大肚就好
教佢避孕,即讚成佢拍拖~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

回覆:szeyee1999 的帖子

請個男仔走。

首頁
45678...15

尾頁

跳至