自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

引用:電話入面有好多juno舊歌,是誰後備都好好聽

原帖由 雪晴晴 於 15-07-23 發表
電話入面有好多juno舊歌,是誰後備都好好聽
我都like是誰後備
仲有放棄愛情

放棄愛情不太晚 獨處深宵街頭 開心可以扮

mangomm    發表於 15-7-24 09:13

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

回覆:點解juno 最近首歌咁hit

想問為咩依三隻歌會浮上水面?

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

侯爵府

引用:一定要三首一齊聽,非常到肉 +

原帖由 vivianlee0403 於 15-07-23 發表
一定要三首一齊聽,非常到肉
仲有第四首未出!

不過都係耿耿於懷最正

l.emily    發表於 15-7-23 21:26

伯爵府

引用:Quote:原帖由 cffw 於 15-07-23 發表Agree

原帖由 ricecooking 於 15-07-23 發表
Totally agree, 聽黎聽去都係第一首最好聽,曲詞俱佳,詞單而言深
agree
簡而精

大宅

回覆:點解juno 最近首歌咁hit?

我覺得依首好聽d
http://youtu.be/5TVLXDWLQZA

侯爵府

育兒性格勳章

多得有好多人洗板推歌

wcpcelia    發表於 15-7-24 09:10

男爵府

BK Milk勳章

真係唔錯

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

手機立即下載返耿耿於懷聽,真係好正,當年少女聽無感覺,現在聽返好感慨

大宅

回覆:幸福豬師奶 的帖子

好明係廣泛宣傳的效果!

公爵府

引用:Quote:pugbb 發表於 15-7-23 14:30 好歌唔

原帖由 Super-Man 於 15-07-23 發表
其實我手機D 歌全部老餅歌
我都係!

大宅

引用:個種「我對你的痴心一片念念不忘,原來你早

原帖由 mrschocolate 於 15-07-23 發表
個種「我對你的痴心一片念念不忘,原來你早就當我係nothing」的感觸,觸動到有同類經歷的人掛。

論旋律演 ...
那些人為之獨L 呀

寶石宮

2024年龍年勳章

引用:一首係十年前既好歌,到E+都好好聽,續集

原帖由 pugbb 於 15-07-23 發表
一首係十年前既好歌,到E+都好好聽,續集同結局串埋個故事夠gimmick

論好聽,我覺得:耿耿於懷> ...

幸福可以好簡單

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實念念不忘同羅生門既旋律一般,不過三首歌詞的確真係好好,意境一流

Juno 我都係最鐘意濛

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:個種「我對你的痴心一片念念不忘,原來你早

原帖由 mrschocolate 於 15-07-23 發表
個種「我對你的痴心一片念念不忘,原來你早就當我係nothing」的感觸,觸動到有同類經歷的人掛。

論旋律演 ...
但又有人唔同解讀,話耿耿於懷,又點,
一直個男仔都唔了解女仔
根本唔鍾意hello kitty 又相約地點係冰島定福島、大家都唔知,
所以咪叫做羅生門

日本の平安を祈ります

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:電話入面有好多juno舊歌,是誰後備都好好聽

原帖由 雪晴晴 於 15-07-23 發表
電話入面有好多juno舊歌,是誰後備都好好聽
呢首我大愛

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:Quote:原帖由 雪晴晴 於 15-07-23 發表電話

原帖由 柔伊 於 15-07-23 發表
我都like是誰後備
仲有放棄愛情
總之呢隻碟不能錯過

大宅

無念、成魔之路都好正

男爵府

我認為念念不忘同羅生門都屬於80後的! 聽完好有feel 呀!

伯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Hit因為好聽,就是那樣簡单

首頁

尾頁

跳至