自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

BK Milk勳章

回覆:我趕我99走... 自己都覺得好激 (比我呻下, 我快痴線)

複式洋房

回覆:我趕我99走... 自己都覺得好激 (比我呻下, 我快痴線)

你99癲狂症好嚴重

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

複式洋房

你99真係一個極品

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

99 未食藥 ?

mom06    發表於 15-8-10 21:02
愛 我 就 別 傷 害 我

大宅

回覆:媽媽貓 的帖子

你奶奶唔係人咁品

複式洋房

傻99同佢鬧交要錄音 ,
佢已經失了理智,
相信佢作故事能力好強,
妳同BB入房 , 父母都入房鎖門啦
由得佢係廳等你老公帶佢走啦

男爵府

別墅

別墅

(四)

同C6收咗線, C6打比我99, 我99好激動, 話我C6幫外人, 所以我當時估係C6叫我99快D走

99 CUT 佢線, 又再轉移係我地身上, 我再同我99講, 快D走, 唔係我報警

我99都係賴死唔走, 我想報警, 但我爸爸阻止, 佢叫我唔好去到咁盡 (但我媽咪好想我報) 之後我叫我爸媽抱埋阿B入房休息, 唔好理佢

我尤得佢係度鬧, 完全無視佢等我C6返來, 等待呢一個過程, 真係如十年.... 我都唔知我點忍....

C6返到來, 我99即時喊晒, 話我夾埋我父母來蝦佢, 趕佢走, 佢話係想來探病 (我O咗咀)

我C6叫99冷靜D, 我99問我C6做咩要接我爸媽來住, 話會比人講閒話, 我C6話, 講咩閒話? 邊個講閒話? 以家係外父有重病, 佢地屋企唔方便住先搬過來, 之前阿妹兩公婆未有地方租到, 都搬咗來住咗三個月, 點解老婆屋企人來住唔得?

我99話, 咁點同, 個個係你阿妹來架, 我C6即爆佢, 咁外父外母都係我老婆個爸爸媽媽, 第時你有事, 你個女唔理你得唔得丫? 係咪又要怕比人講閒話呀?

我99無聲出, DIED AIR咗一陣, 佢話, 如果我爸媽係度住要收佢地租...

我呢刻已經忍無可忍 (其實我估我爸媽係房係聽到我講咩), 我同99講: 收租, 你要我同我父母收租, 間屋係我買 (99即反駁話C6供樓), 我話, 咁又點, 第一間屋唔係你嘅, 我比邊個住絕對唔關你事, 同時間, 我可以唔比其他外人入來..

我話, 我真係忍夠你, 開口埋口話我D屋企人係外人, 咁對於我來講, 你都係外人, 我唔該你, 立刻離開呢度, 我以後都唔想再見到你, 亦都唔想因為你呢D咁嘅不知所謂嘅思想影響我個女, 你想D女唔理你, 但我唔係咁諗, 唔該你快D扯, 快D"欄"

C6見我好激動, 即時猛99走, 99死都唔走, C6發晒脾氣, 叫佢走, 話佢係咪痴咗線, 做咩無喇喇要走上來鬧人, 叫佢唔好再上來, 之後拉埋99一齊走...

個一刻, 我真係心都涼晒

C6同99走咗之後, 我爸媽出咗房, 我爸爸問我住係度係咪會好影響到同親家嘅關係, 我同我爸爸講, 佢根本無當我地係自己人, 我叫佢唔好擔心, 住係呢度, 比我方便D照顧

我媽咪都話, 我99好過份, 咁嘅說話都講得出, 但佢話, 結婚前見家長, 都唔覺99係咁嘅人, 我都話, 係囉, 之前對我都仲好好, 但BB一出世就咁囉... 我都唔知點解, 好奇怪....

待續.....

男爵府

支持jm你要換鎖,你99好喪心病狂啊

arry    發表於 15-8-10 06:41

子爵府

嘩,你99幾爆下, 佢唔尊重人先! 仲衰過外人, 俾我忍唔住爆返佢啦! 你爸爸同佢講野都好客氣架啦!你同你亞媽油呀…等你

Jolin_Yuen    發表於 15-8-10 14:10

珍珠宮

好媽媽勳章 BK Milk勳章

引用:(四)同C6收咗線, C6打比我99, 我99好激動,

原帖由 媽媽貓 於 15-08-10 發表
(四)

同C6收咗線, C6打比我99, 我99好激動, 話我C6幫外人, 所以我當時估係C6叫我99快D走
比我真係等唔到,收線即入廚房拎掃把掃佢走

唔好點評我,電話睇唔到點評

水晶宮

你99好過分!

禁止訪問

畀面勳章

伯爵府

留毛

大宅

水晶宮

畀面勳章

掉晒佢D嘢出門口 跟手關門啦!睇都火滾

男爵府

你99真係九唔搭八

男爵府

妳奶奶真係好恐怖

首頁

尾頁

跳至