自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

回覆:5歲乖孫手瘀腫 外婆報警拉嫲嫲

咁絕

寶石宮

引用:小朋友一直被打,而阿媽忍氣吞聲好耐,今次

原帖由 taddy58 於 15-10-29 發表
小朋友一直被打,而阿媽忍氣吞聲好耐,今次打到有瘀痕,婆婆一怒之下報警,點講打小朋友者唔岩,親戚都咁話 ...
你識事主?

珍珠宮

外婆心諗: 搵左好耐, 終於有位入佢

翡翠宮

好媽媽勳章

taddy58 發表於 15-10-29 10:26
小朋友一直被打,而阿媽忍氣吞聲好耐,今次打到有瘀痕,婆婆一怒之下報警,點講打小朋友者唔岩,親戚都咁話 ...
樓主個POST 無寫『小朋友一直被打, 阿媽忍左好耐』喎..... 其他報紙講?? 定你識O架???

水晶宮

兩親家係唔係唔岩

不過如果真係阿嫲打到個孫好傷,外婆報警係正確!

珍珠宮

taddy58 發表於 15-10-29 11:01
上一輩喜歡用拳頭解決問題,打左先講,打後又屈小朋友過度活躍行為問題,肯傾得掂婆婆就唔洗去到報警!點解 ...
哩位JM好似知道內情咁既

公爵府

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

jolo 發表於 15-10-29 11:31
樓主個POST 無寫『小朋友一直被打, 阿媽忍左好耐』喎..... 其他報紙講?? 定你識O架??? ...
係喎, 有2個留言都似係知唔少!!!!

侯爵府

打開有鋪引,也會不自覺把壓力發洩小朋友身上。好似我老公甘細細個俾老爺打到留下疤痕,我老爺做三行地盤,將來佢打我個仔女我都會報警。家家有本……
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

首頁

尾頁

跳至