媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 1103媽咪會 (Part 7)

[size=medium]o矣.....!! 今日落雨"施濕", 冇訂好去, 呆守大本營,點知人影都唔多隻添..............:-( :-( :-(

男爵府

cherrylung,

冇去街?我係到喎!
想唔想睇,"希希騎呢照相館"?

男爵府

VVBABY~
我去完街番黎喇!! 我又要睇"希希騎le照相館". 得唔得呀??

cherrylung~~
我收到你個e-mail喇!! 我都有去過baby-hk, 但係唔識用, 所以用唔到. 我都知image個個成日都睇唔到, 激死~

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

[size=large]頌恩 明傑 栢妍 皓童 生日快樂, 快高長大!

男爵府

[size=large]"希希騎呢照相館"
............制作中............
將於稍後時間播出,敬請留意!

男爵府

[size=large]祝頌恩 明傑 栢妍 皓童 ~ 生日快樂!愈大愈靚仔靚女, 聽聽話話, 孝順爸爸媽媽[/quote]

大宅

Dear all,

我都無出街, 成日係屋企"au", 仲自己煲了粥仔俾亨亨lunch, 但佢唔領情, 食得好少. 一陣會過奶奶家較低亨亨張bb床, 順便出去食埋晚飯.

大宅

ckbbq,

c9之夜入場費巳過數你 hsbc account, please check!

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

poonhui ,
朗朗都是! 我今日在吉之島買佐日本南瓜煲粥仔俾他食,但他都只是食佐十幾下, 就唔食la.同cherrylung泳恩真係無得比,又唔食糊仔,(試過3隻唔同牌子都唔食)
poonhui 寫道:
Dear all,

我都無出街, 成日係屋企"au", 仲自己煲了粥仔倖亨亨lunch, 但佢唔領情, 食得好少. 一陣會過奶奶家較低亨亨張bb床, 順便出去食埋晚飯.

男爵府

VVbaby 寫道:
cherrylung,

冇去街?我係到喎!
想唔想睇,"希希騎呢照相館"?

[size=medium]That's Good!!!!!!!!

頭先o岩o岩行o左去整"下午茶",而家又要整糊仔比我老細食lu, 一陣番

[size=medium]妙兒

Hee Hee!! 泳欣好似佢老豆咁為食囉,所以先有殺錯冇放過呢!! :-P

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

cherrylung,
但我同老公都幾為食架.所以我都幾肥家.

cherrylung 寫道:

Hee Hee!! 泳欣好似佢老豆咁為食囉,所以先有殺錯冇放過呢!! :-P

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

babyhome
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

男爵府

[size=medium]冰極

BB張相好型呀! 好游水feel 呀!!

你post babyhome出o黎係唔係試機?? 因為入到去都係得舊相呢??

男爵府

[size=large]CriCri, Babysing, VVbaby

[size=medium]2004-07-03 茶聚片段

相片拍攝時用300萬象素,不過要post出o黎改o左做640x480, 原裝相片會再send比你o地,不過我而家都煩緊,因為每張相片都好大MB數呢!? 我諗要分段send比你o地! :-P

[size=medium]泳欣 : Issac點解你隻鞋咁實o既,扯極都扯唔甩,我已經運緊氣呢!

[size=medium]Issac : 哈哈哈! 我對腳仔咁肥美,邊有虛位呀!!

[size=medium]Issac : o夷! 泳欣,你睇o下希希豬做緊乜!?

[size=medium]Ohhhhh! 鹿山之.....,

大宅

DearAll~
Hihi我又黎啦!
我今日原本係搬野既…點知…唉…唔好提啦>_<!

Vvbaby~
我又想睇 "希希騎呢照相館"呀…記得通知我呀…我唔想"走雞"呀!

冰極~
俊曦張相好型…好man(嘩…有肌肉o架)…不過有d似係"芬蘭浴"度岩岩浸完上水映既feel呀…嘻嘻!(唔好嬲呀...講笑o乍^_^)

Cherrylung & vvbaby~
2004-07-03茶聚既相好"正"呀…不過估唔到"希希豬"豪放左甘多o者!

男爵府

CHERRYLUNG~
你D相好得呀~下次希希豬一定會小心D, 唔會再比你影到相O家喇!!

BABY111~
仲咩唔好提呀?? 因為RAIN所以搬唔到 OR ??

別墅

cherrylung 寫道:
[size=medium]MrsTing

豹豹媽媽send 咗e-mail比我o地,你收唔收到呢??

佢attach咗3張相o係封e-mail度呢,只要click attachment,就會彈張相出o黎lu :-P

i haven't received also. i want to see. can you forward to me?

別墅

Dear yuling

[size=xx-large]HAPPY BELATED BIRTHDAY

男爵府

wahcarol~~
只要你去豹豹個網頁度, 你都可以睇到o家!!

首頁

尾頁

跳至