夫婦情感

跳至

首頁
45678...9

尾頁

大宅

回覆:我未結婚,但係希望得到大家意見

正常人都會叫你分手,但都明分手你會好吾捨得
或者你騎牛揾馬,比佢知道被騙既感

但你而家呢個男朋友一定吾可以係結婚對象,佢梗本係賤人一個,你吾好放咁多感情好d啦

別墅

引用:Quote:原帖由+laughoutloud+於+15-11-25+發

原帖由 pandamofu 於 15-11-25 發表
我都曾經有個男朋友,一齊六年,佢不斷偷食,偷食完每次都揾返我,我每次都心軟!直到最後果次佢冇再找我,好感恩 ...
同你所經歷的一樣,仲記得佢最後偷食無再番黎,喊到我要生要死仲要食藥(攪到有精神病得番70幾80磅)

而家肥肥白白,十分感激佢放手
往後gathering 有佢都吾想見
吾係驚亦吾係吾敢面對

係我覺得gathering 要食野
佢好影響我胃口

多謝佢,我先遇到而家咁好既另一半
我係值得被疼愛ge

別墅

一齊住都吾好再同佢有任何行為啦
諗起佢都想嘔啊
可以直程吾好一齊住

吾一齊住之後你就發玩勁快忘記左佢

公爵府

老實講, 您男人真係賤人中的賤人, 搵食行遠d啦. 仲要自己條女去toilet, 前後識人唔夠兩粒鐘. 您男人一定一定一定會再有下一次, 唔洗保証.

您想再比人傷害多十次八次就繼續啦, 呢d情況下分手, 個女既通常好快會搵到個鍚自己更多的人.

自己想啦, 要分手, 一秒就可以, 只係想定唔想.

公爵府

回覆:nanaaixi 的帖子

係囉,趁而家仲後生,放手喇

大宅

一次不忠 百次不用
除非佢用行動證明決心改過
但你亦要花時間去驗證
要衡量下值唔值得
Good Luck

大宅

引用:Quote:原帖由 laughoutloud 於 15-11-25 發

原帖由 nanaaixi 於 15-11-25 發表
你輸咗咩?輸咗件垃圾俾人,你應該慶幸。而且一個女人既價值唔應該由男人既選擇去體現出黎。佢揀你朋友,唔 ...

大宅

唔好怪自己好心...呢件事睇到佢地人格
男友根本唔夠愛你
未結婚無負擔, 唔解仲要一齊呢

別墅

分手,next

伯爵府

2018復活節勳章

樓主, 分手吧.
不值得你再同佢地一齊糾纏下去.

因為更好更愛你既會好快到!!!

大宅

引用:Quote:原帖由 pandamofu 於 15-11-25 發表

原帖由 蘋果Mui 於 15-11-25 發表
同你所經歷的一樣,仲記得佢最後偷食無再番黎,喊到我要生要死仲要食藥(攪到有精神病得番70幾80磅)

而家 ...
而家諗返起以前真係好on居,就正如樓主而家既情況,身邊朋友勸極都唔聽!如果樓主懂得放手,將來一定會好似我地咁幸福架!祝福佢快d離開個賤男,一定找到個更好的

水晶宮

you are hurting other people who really care about you.

Maybe you like the feeling of being tortured by your BF.

don't be stupid la....wake up !

別墅

睇完你既故事,真係睇到好嬲
女朋友既姐妹都唔放過,死賤男。
果個狐狸精,連自己好姊妹既男朋友都搶
又係死賤精。 咁既朋友根本唔可以來往
咁既男朋友 ,唔要都罷。
好彩未同佢結婚姐,結左婚咁就成世啦
搵個傷害你既男人,不如搵個愛你,識得尊重你既男人
我同c6係網絡認識,第一日見面,第二日就同居,第三日就拍拖,冇分開過,個個見過我c6都覺得佢好錫我,同居左4年結婚。

水晶宮

L瞞住你搵S, 唔代表你差過S, 只係L貪新鮮, 唔太差就手就食咗先算, 呢D男人正垃圾, 早走早著, 留戀佢你就真係輸.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

辛苦都要放手,唔係之後仲辛苦

子爵府

睇到都覺得好hurt, 如果你唔想輸的心態唔放手其實都可以, 但唔好再放心機時間係呢個賤人身上, 你可以唔同佢分手拖字訣, 等你bf同你朋友都無得一齊, 趁呢段時間你咪騎牛搵馬, 搵到個新就一腳踏兩船等你bf試下比人背叛既滋味, 都咁上下先狠狠飛佢.

但呢個男人一定唔要得, 你朋友都係, 呢兩個人要永遠同佢斷絕來往, 你先可以重新做人唔活係佢地陰影下

大宅

育兒性格勳章

唔好浪費時間,二個都唔好再見

大宅

結左婚再背叛你點算 仲難搞 仲辛苦

子爵府

想生BB熱投

要感恩能夠在踏入婚姻前,俾你見到佢本性,雖有短暫難過,但好過陪上自己一生。

子爵府

畀面勳章

相信冇女人會叫你繼續浪費時間同青春系這個男人身上,
其實你心裹亦清楚明白個答案是什麼,只是你肯不肯去面對,
最痛苦的事佢地已對你做咗,放棄件垃圾會更痛苦的嗎?

首頁
45678...9

尾頁

跳至