自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

回覆:good_pig 的帖子

唔識欣賞,覺得佢同幾十蚊嘅手錬冇乜分別

子爵府

回覆:都寫得幾好笑....Pandora 愛好者勿插

我自已有買 pandora, 老公同親戚都有送,我覺得好靚,d charms 又有唔同主題,自己可以自由配搭好多牌子野成本價都係好平,就算出街食個沙嗲牛麵都 mark up 曬 la, 搵黎講,人人捨得洗錢係唔同地方姐,正如塔斯車里子咁貴都有人買覺得值一樣

kristyan    發表於 16-1-20 13:16

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 good_pig 於 16-01-19 發表所

原帖由 milk323 於 16-01-20 發表
幾蚊變幾十咪少野囉。啲名牌skin care 先勁,一支toner 成分主要係水(啲有效成分都係好平既野,賣你幾百蚊 ...
都係架,無形既成本都係成本

公爵府

我都曾經有啲興趣,揀有意思嘅charms,幾百幾百咁買,都ok喎,c6話買俾我 (男人最怕買錯,女人開聲講鍾意咩最好),我地有好認真咁入鋪頭想買的,但睇完真身就興趣大減,一嚟穿一條可能講緊六七千,甚至更多,二嚟我覺得近睇手工好似冇想像中咁好…… 最後好快行出鋪,然後c6話,買呢啲不如買金鈪,我唔掂都可以賣咗佢嚟接濟我 自此走上儲金金的不歸路 不過,鍾意、買得起,咪得咯,鍾意就值!好似我養女,又花時間心機精神,勞心勞力勞氣,計成本直頭蝕到入肉,但我好鍾意佢地,覺得好值!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

其實得一個款~

笑左~!

子爵府

貴唔緊要,但真心唔覺得靚,覺得好似深記珠仔貨一樣咁cheap。

水晶宮

畀面勳章

尋日一路睇一路笑

珍珠宮

引用:本人對邊個買Pandora就冇乜感覺, 因為我都

原帖由 good_pig 於 16-01-19 發表
本人對邊個買Pandora就冇乜感覺, 因為我都唔戴首飾
Pandora 賣珠比懶人刊登於 2016-01-18By 辣椒All, 人生 ...
請問什麼是
蟹樹?

大宅

久違了的econ用語,好有親切感

大宅

Queenie_0012 發表於 16-1-20 08:07
其實得一個款~

笑左~!

係。粒珠咁細100個主題對我嚟講都係一個款。冇分別

水晶宮

其實呢d cheap cheap珠鍊泰國造,我喺泰國d檔仔都買過幾條,~hk$40一條咁上下,品質款式和包裝同專門店一模一樣!! 但買左又覺得唔靚又周街都係,冇戴過拎來擺

水晶宮

我直頭唔識呢個牌子,有朋友笑我,有日我經過尖咀店特登入去望,原來韓國手連係抄佢,但我睇左店內的東西都唔覺得吸引,麻麻地。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 good_pig 於 16-01-19 發表本

原帖由 SS0303 於 16-01-20 發表
請問什麼是
蟹樹?
crabtree handcream

公爵府

引用:唔明點解耐不耐就有人出post+\\\'討論\\\'呢個

原帖由 mmabc 於 16-01-20 發表
唔明點解耐不耐就有人出post '討論'呢個牌子?講真大把brand 物非所值,又唔係得佢一個,買嘅開心就得啦& ...
所以我成日懷疑有打手,就快情人節,要開工了

伯爵府

我反而覺得係咪賣得太平, 400 蚊粒, 大部份人買得起, 而多數係25-35 yrs OL 姐姐仔買, 呢類女仔又最易令其他女人們討厭, 所以就討論埋個品牌,

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

5好, 又5係特別靚, 穿滿一條分分鐘要過萬, 我不如買條鑽石鏈好過啦~

寶石宮

引用:5好, 又5係特別靚, 穿滿一條分分鐘要過萬,

原帖由 uhtcl2006 於 16-01-20 發表
5好, 又5係特別靚, 穿滿一條分分鐘要過萬, 我不如買條鑽石鏈好過啦~
其實鑽石都係marketing成功

寶石宮

引用:我反而覺得係咪賣得太平, 400 蚊粒, 大部份

原帖由 TRUBIMA 於 16-01-20 發表
我反而覺得係咪賣得太平, 400 蚊粒, 大部份人買得起, 而多數係25-35 yrs OL 姐姐仔買, 呢類女仔又最易令其 ...
可以負擔,又唔係太貴,都受ol歡迎

男爵府

姊妹個男朋友次次都係送LEE D比佢, 因為佢男朋友太懶,唔想諗買乜.
我就覺唔值, 串野又亂, 整串魚蛋好過.

男爵府

我行過入店一次,從始不用再看,d手功好麻麻,買銀器還是喜歡T記的

首頁

尾頁

跳至