自由講場

跳至

首頁
45678...10

尾頁

珍珠宮

我返工NG可以靚過老姑婆上司,否則大災難

子爵府

cutie777 發表於 16-5-12 15:04
我會日日都著到靚靚咁返工!人會開心啲!但係我想問吓唔打扮嘅JM 係咪會儲好多錢架?
...

點靚法呢?
有可能⋯又可能人地唔扮靚但d錢用係其他地方呢⋯
I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

子爵府

Angel_Rose 發表於 16-5-12 15:05
我返工NG可以靚過老姑婆上司,否則大災難

我朋友都係
化妝既話佢上司會唔鍾意、黑面加唔同佢講野
朋友怕左,依家素顏返工
同上司有傾有講⋯

wcpcelia    發表於 16-5-15 11:23
I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

翡翠宮

2018復活節勳章

夏天都係師奶款式

珍珠宮

2018復活節勳章

me-ism 發表於 16-5-12 15:04
多女人既地方實會有呢d情況發生

但其實係超普通嘅op咋,上身好密實,下身都唔係好短
我真是唔明,女人幾多歲都要扮吓靚,有咩咁出奇

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

如果平時HEA開,但有一日半日想著靚少少或者唔同左,就成日比人問:嘩!今日有咩事呀,約左人呀?問得多好煩,所以都係唔想著咁靚

子爵府

nainaitze 發表於 16-5-12 15:10
但其實係超普通嘅op咋,上身好密實,下身都唔係好短
我真是唔明,女人幾多歲都要扮吓靚,有咩咁出 ...

女人妒忌心重

大宅

cutie777 發表於 16-5-12 15:04
我會日日都著到靚靚咁返工!人會開心啲!但係我想問吓唔打扮嘅JM 係咪會儲好多錢架?
...

我都覺打扮得靚會好開心 以前公司好多岩傾既同事 我地一齊研究買咩衫 去邊買 所以以前我好捨得買衫 宜家呢份工個個都唔岩傾 又做到好頹 我連妝都無化 勁大分別不過咁樣慳好多 化妝品都唔洗買 但唔係一件好事 日日返工 放工 無了

子爵府

theclacheng 發表於 16-5-12 15:12
如果平時HEA開,但有一日半日想著靚少少或者唔同左,就成日比人問:嘩!今日有咩事呀,約左人呀?問得多好煩,所以 ...

呢類人每間公司實有件

大宅

ensureyip 發表於 16-5-12 11:58
唔需要,著靚公司都冇人欣賞

公爵府

回覆:me-ism 的帖子

基本上都會著靚,除非趕時間出門口

翡翠宮

me-ism 發表於 16-5-12 12:54
咁煩既
即係要你同佢地一樣咁

咁又唔係,只係佢地覺得,突然一日咁靚一定有咩特別原因或去飲,如果唔係洗咩著咁靚?! (咁囉...)

翡翠宮

nainaitze 發表於 16-5-12 14:57
我都好怕呢啲人

咁佢地都又冇咩嘅,只係8婆仔咁埋黎8下你今日做咩著咁靚姐......

公爵府

bertcat123 發表於 16-5-12 12:22
1. 韓仔恤衫/上衣+ 半截裙 + 高跟/紳士鞋/斯文平底鞋2. 連身裙 + 外套
3. 有時著長褲 / 及膝裙褲
4. 著裙 ...

有冇相睇下?
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

公爵府

theclacheng 發表於 16-5-12 15:12
如果平時HEA開,但有一日半日想著靚少少或者唔同左,就成日比人問:嘩!今日有咩事呀,約左人呀?問得多好煩,所以 ...

以为你去見工
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

一般都會44正正咁啦,但都會著Skinny jeans or boyfriend jeans 襯尖頭鞋
每日望住佢哋就充滿力量啦!

大宅

我自己好中意連身裙,斯文靚靚無得輸呀~
又方便,一穿就搞點,不用花時間慢慢襯

公司穿高跟鞋(我係高爭控),不過放工要平底,要去接仔返屋企

公爵府

回覆樓主:

靚但唔行

水晶宮

回覆樓主:

出街的衫就是返工的衫了

wcpcelia    發表於 16-6-1 14:10

大宅

引用:Quote:Janicefin+發表於+16-5-12+13:22+都

原帖由 me-ism 於 16-05-12 發表
生得靚又著得靚係外資公司無得輸

首頁
45678...10

尾頁

跳至