親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我搭過又唔係咁差喎。。。

子爵府

Kittymummy 發表於 17-7-9 11:23
咁岩既?嘩哈哈,好似bk 團咁.
我吾敢叫車落pattaya , 因為深夜我怕車手吾夠訓。所以我會住機場 ...

太夜啦搵間酒店附近住一晚第二朝先入芭提亞好 你哋幾多號返嚟呀 去程畫咗位未呀 我哋聽日係咪可以 online check in呀

水晶宮

yp26 發表於 17-7-11 19:15
太夜啦搵間酒店附近住一晚第二朝先入芭提亞好 你哋幾多號返嚟呀 去程畫咗位未呀 我哋聽日係咪可以 online ...
係呀, 安全起見. 第2朝先落pattaya. 我7/18返. 一早已經簡左位, 岩岩仲做埋online check in 了... 呵呵.

子爵府

Kittymummy 發表於 17-7-13 09:35
係呀, 安全起見. 第2朝先落pattaya. 我7/18返. 一早已經簡左位, 岩岩仲做埋online check in 了... 呵呵. ...

我都係13號去18號返黎咁啱嘅 我琴日都做到online check in 但回程未做 好似話要30個鐘頭前先可以做

別墅

我用官網同ctrip 訂同一日個價差一倍?但ctrip 寫明無行李,但都唔會差咁多呀?

水晶宮

小志姑娘 發表於 17-7-14 07:36
我用官網同ctrip 訂同一日個價差一倍?但ctrip 寫明無行李,但都唔會差咁多呀? ...

平果隻class晨早賣晒。
我其他朋友當時想join 埋我地,但KQ要3千幾。所以佢轉買RJ, $18xx. 時間同KQ差不多。
Ctrip 呢埋係團體票。

首頁

尾頁

跳至