自由講場

跳至

首頁
45678...15

尾頁

複式洋房

MrsSingSing 發表於 17-1-29 21:26
我諗到個屎橋,你話啲公仔養咗鬼仔,你每日供奉佢地,唔俾得人掂所以要鎖住,冇同爸爸講所以佢唔知。依家當 ...

我都有咁嘅諗法

伯爵府

stagea 發表於 17-1-29 21:31
明顯係你爸開櫃俾親戚...先去拎番公仔, 容後才同你爸算賬

我都覺得係樓主阿爸開櫃拎俾人的

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

yurijm 發表於 17-1-29 20:51
補充 :
我爸話唔記得自己有冇幫個玻璃櫃上鎖
我已經嬲到發脾氣

嬲都解決唔到,一定要去問

禁止訪問

回覆:yurijm 的帖子

大宅

我會今日上過黎既親戚都打電話去問,等件事通天,之後就話啲公仔係比第二個世界的小朋友玩的,現在家裡冇得玩,要去搵公仔....

公爵府

Jm, 你攞吾攞得返都上來報告下。自己自身安全緊要。小心d......

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

yurijm 發表於 17-1-29 21:11
我唔等兩日了
以我姑姐性格
唔用佢錢既野就當垃圾

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

打電話問佢攞番,唔係就報警,唔可以 縱容D人咁大膽不問自取
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

子爵府

回覆樓主:

點講樓主爸爸都脫不了關係,佢冇可能唔知。

翡翠宮

MrsSingSing 發表於 17-1-29 21:26
我諗到個屎橋,你話啲公仔養咗鬼仔,你每日供奉佢地,唔俾得人掂所以要鎖住,冇同爸爸講所以佢唔知。依家當 ...

哩招勁

子爵府

Bibibut 發表於 17-1-29 21:50
Jm, 你攞吾攞得返都上來報告下。自己自身安全緊要。小心d......
應該唔會因為公仔出意外掛最多灘牌~_~

不問自取好PK
家長都唔理?

珍珠宮

回覆:(長文慎入)我好想報警,求開解

我都會要求對方還,不過就會買番幾隻其他嘅公仔,佢要唔要都好,總之要番原先戈幾隻~

子爵府

MrsBlueBlue 發表於 17-1-29 21:53
應該唔會因為公仔出意外掛最多灘牌~_~

不問自取好PK

家長係幫兇,促成此事

公爵府

Whatsapp問佢地拎返啦!話有紀念價值

伯爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

不問自取!唔要得喎!

子爵府

月牙兒♡ 發表於 17-1-29 21:56
家長係幫兇,促成此事
上樑不正下樑歪
苦等樓主報告中(。-_-。)

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

聽到都嬲
我係你會打電話問佢攞返

大宅

到底樓主攞返公仔未?心愛的物件被偷真係好激氣的,俾我會爆左阿爸一鑊先,一定係佢開櫃俾人攞

公爵府

別墅

引用:唔知大家仲記唔記得我?我之前開post講有親

原帖由 yurijm 於 17-01-29 發表
唔知大家仲記唔記得我?
我之前開post講有親戚想要我珍藏既公仔,終於出事了: ...
佢地咁絕,不如你講個「真相」比佢知,係你一個去咗既朋友既遺物,交比你保管的。

首頁
45678...15

尾頁

跳至