自由講場

跳至

首頁
45678...15

尾頁

男爵府

Tingche 發表於 17-3-9 02:42
係舊同事,女方有男朋友。佢話唔想呃我,所以坦白同我講。

佢話佢地冇做茍且之事,暫時係大家瞹眛有好感的 ...

自己有老婆,咁容易鐘意別人仲要問你點,俾返個波你好賤格

伯爵府

首先樓主要冷靜,因為這段進退兩難的局面很是消磨你的意志,打擊你的自尊心。

我覺得你c6正在試你底線,樓主你自己會比機會你c6嗎?

水晶宮

呢d唔係坦白,係想你個衰人做開聲果個。

珍珠宮

x00_00x 發表於 17-3-9 08:22
咁你攤牌後,最後係點?一齊返定分開咗呀?
呢啲女人真係賤,自己都係女人,自己都有男朋友....點解要搞人地 ...

我未試過咁既情況。不過我同老公講過,如果佢對我不忠,我一定唔會比好日子佢過。

金仔媽媽    發表於 17-3-9 10:54

珍珠宮

試你底線,
都暗示你聽, 你地感情出問題,
佢想同第2個一齊.

大宅

講真,佢肯同你講真係好好,大部分背住老婆滾完老婆都唔知,仲要老婆自己覺得好幸福
佢係知道自己唔岩先同你講,想你幫佢,拉佢返你身邊
大部分出軌行為都係婚姻有問題冇正視而出現,建議你心平氣和同先生傾下。唔好郁下叫離婚,男人都用下半身思考,衝動,除非你唔再婚,基本上所有的男人都會出現呢類出軌問題

raintingbow    發表於 17-3-9 17:13

男爵府

回覆樓主:

樓主,請問你答左你c6未?
比我就一定唔會答佢,更加不會比反應佢!之後日日都會比以往扮靚d返工,出街更加噴埋香水(但同c6出街就求求其其!)!佢問咩都不需要回答,只需保持微笑及自我快樂的心情做回自己!激死佢!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

識人試過。同樣情況。咁岩業主話收樓自住,各自搬。
分開左,大家又有d唔捨得。我識果個女嘅亦有審視兩人中間問題出左o係邊。自己係咪對佢太惡、有時令對方難受左。
傾完結果,係兩人之間無衝擊,返工、放工,而婚後女嘅對男家人有意見亦影響到關係。(其實男家人ok,係文化衝擊啫)
分開左幾個月,結婚週年決定復合,養隻狗仔,等兩個人有共同興趣話題。而家多年後仔都生左兩個。我都有時常提醒個女嘅,要記得同欣賞老公/夫家對你嘅好。
祝你順利解決到問題啦

大宅

bongbongpatty 發表於 17-3-9 07:44
如果無小朋友我會放手
呢d感覺係會重覆又重覆既
有老婆自己應該會識得調節

同你一樣選擇

複式洋房

Tingche 發表於 17-3-9 02:49
結左婚2年幾,一齊左4年。我地一直好愛對方,佢亦對我好好,冇乜話過熱戀期就淡果隻,所以有呢件事,對我 ...

如果你仍然很愛佢,你一定加油!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

好多人覺得結婚就有老婆有頭家,男人應該點點點,其實唔係架!男人都要適應自己有頭家嘅感覺。
如果樓主對老公仲有愛,兩個人坐低傾傾啦,唔好咁易放棄

男爵府

無小朋友既, 我覺得分居冷靜下, 唔得就離婚.
男人有一次, 好易有第2次.

大宅

好好反省下,睇你地兩個邊度出現問題,然後追返老公,踢走你那個所謂朋友,如果最后系你老公執迷不悟,果斷離婚,因為系D話,絕不會允許背叛D

伯爵府

回覆樓主:

接受唔到,就算今次留得低,對多幾年悶,可能會出埋軌,唔敢再同你講。。。其實一紙婚書,又無小朋友,係呢個時代都係如無物。。。。。。

翡翠宮

2018復活節勳章

唔識比意見,祝福你,加油!

水晶宮

坦白講,如果樓主好愛好愛佢老公,想問點樣攞番個老公,我唔識比意見,因為個男人咁樣講嘢,並唔似真心求助。

但如果樓主唔係好愛,咁要自己計畫吓。結婚2年就搞呢d,呢種男人養唔熟,一輩子真係太長!

侯爵府

好媽媽勳章

樓主將會點做

伯爵府

醒目開學勳章

想點?想點到你決定咩?佢想點?冇小朋友就算啦...當自己唔好彩,早走早着.... 結咗婚兩年咋,應該仲係好蜜月架!你留得住佢個人都留唔住佢個心,不如趁自己仲後生出去再搵一個真心對你好嘅人!(emoji)(emoji)(emoji)

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

你老公太坦白, 只係曖昧, 唔需要同你講。
除非佢想攤牌.....
叫佢自己諗清楚, 做人冇得一想二
你若盛開, 蝴蝶便來!

水晶宮

回覆樓主:

問返佢想點? 同你可以點?
佢咁不負責任拋個波俾你, 唔通佢咁講想你好似朋友咁幫佢分析?
又或者你叫佢諗都唔好再諗, 佢係唔係真係會唔諗先?!

首頁
45678...15

尾頁

跳至