夫婦情感

跳至

首頁
45678...12

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章

cathyhung620 發表於 17-6-23 16:04
呢個就係我早前講 Timing 的問題, 佢拖我時, 我未ready, 所以甩開佢隻手, 我認我係由欣賞和仰慕佢開始, 至 ...

既然彼此有好感,又冇家庭負累的話,大家都有過經歷,做咩仲玩埋呢啲「捉迷藏」遊戲呢?好明顯之前俾妳嗰一下揈開佢嚇窒咗啦,咁下次妳出街主動拖返佢,然後對佢笑一笑囉!
百花叢裡過,片葉不沾身。

男爵府

Nancy20090615 發表於 17-6-23 15:59
加油, 加油

你今次一出擊就重搥, 唔好陰滋陰滋, 係就係, 唔係就唔係, 唔係就 next 算.
我驚太重搥會唔會嚇襯佢呢?

水晶宮

cathyhung620 發表於 17-6-23 16:18
其實我只係enjoy短時間的曖昧期, 我好唔鍾意呢種估估吓的感覺. 可唔可以不論開心同唔開心都分享呀? 因為感 ...

當然任何野都歡迎分享啦, 我認我八架。。。

男爵府

tammy2008 發表於 17-6-23 16:21
當然任何野都歡迎分享啦, 我認我八架。。。
其實係BK分享真係可以無負責, 謝謝你.

水晶宮

cathyhung620 發表於 17-6-23 16:20

古代人都無你咁守舊啦, 去馬啦!

俾 d 希望我呢啲同是18+22既知道, 原來我哋都仲有 market

瑪瑙宮

cathyhung620 發表於 17-6-23 16:20
男人黎喎, 唔係男仔喎.

cathyhung620    發表於 17-6-23 16:34

男爵府

wing1388 發表於 17-6-23 16:20
既然彼此有好感,又冇家庭負累的話,大家都有過經歷,做咩仲玩埋呢啲「捉迷藏」遊戲呢?好明顯之前俾妳嗰 ...
如果俾佢甩番我, 咁我點呢? 到時真係要以笑遮醜. 真係 timing問題.

珍珠宮

開心吸收勳章

cathyhung620 發表於 17-6-23 16:28
如果俾佢甩番我, 咁我點呢? 到時真係要以笑遮醜. 真係 timing問題.

咁妳之前揈開人又點呢?咪當一人一次打和囉,而且我相信佢唔會咁冇風度囉!都帶得妳見佢啲親朋戚友,妳仲走去計較呢啲邊個揈邊個隻手?會唔會小朋友咗啲啲呢?

男爵府

tammy2008 發表於 17-6-23 16:26
古代人都無你咁守舊啦, 去馬啦!

俾 d 希望我呢啲同是18+22既知道, 原來我哋都仲有 market ...
我認我思想真係好守舊架! 其實我地嘅 market可能好大......

瑪瑙宮

cathyhung620 發表於 17-6-23 16:28
咁攪笑 ge , 甩咪甩囉, 無乜野

水晶宮

所以用 whatsapp 試探去約佢睇戲係唔錯既。。

首先話最近覺得好悶, 某套戲自己想睇但阿囡/囝唔會陪你睇, 睇吓佢有冇反應先

再之後睇吓佢會唔會都洗開自己個小朋友同你兩個人睇。。。。

當然事前你都要知道佢有冇人可以幫手睇小朋友, 同埋唔好選太夜或星期日。。。

星期五或六夜好似好一點。。

男爵府

wing1388 發表於 17-6-23 16:33
咁妳之前揈開人又點呢?咪當一人一次打和囉,而且我相信佢唔會咁冇風度囉!都帶得妳見佢啲親朋戚友,妳仲 ...
話晒我都係女仔, 唔係...... 係女人先岩, 面皮係薄啲架啦, 其實點解男人俾人甩過一次, 唔可以再嘗試多次呢?!

水晶宮

cathyhung620 發表於 17-6-23 16:34
我認我思想真係好守舊架! 其實我地嘅 market可能好大......

唔係囉聽講廿幾至六十幾既男人都係鐘意搵廿幾既女仔囉。。。

所以 jm 你真係要好好把握呀

水晶宮

cathyhung620 發表於 17-6-23 16:37
話晒我都係女仔, 唔係...... 係女人先岩, 面皮係薄啲架啦, 其實點解男人俾人甩過一次, 唔可以再嘗試多次呢? ...

男人尊重你呀。。而且男人都怕 hurt 怕面幪架嘛

珍珠宮

開心吸收勳章

cathyhung620 發表於 17-6-23 16:37
話晒我都係女仔, 唔係...... 係女人先岩, 面皮係薄啲架啦, 其實點解男人俾人甩過一次, 唔可以再嘗試多次呢? ...

咁男人都要面嘅!不過佢呢個情況似係俾妳嚇怕佢囉!

如果妳想佢再嚟多次唔係唔得,不過妳要明示暗示做齊先得囉!蘇州過後冇艇搭,妳懂的。妳覺得面子緊要的話,咁其實呢個POST再講落去都冇乜意思啦!因為之前拒絕嘅係妳,而家又想人再嚟多次?世界著數事唔係冇,但未必次次發生在妳身上呢!萬一一個唔覺意呢個時候殺出個程咬金,仲要一個唔覺意同佢擦出愛火花,咁到時妳真係紅顏知己又唔係,情人更加冇得俾妳做,自己諗啦!

男爵府

tammy2008 發表於 17-6-23 16:39
唔係囉聽講廿幾至六十幾既男人都係鐘意搵廿幾既女仔囉。。。

所以 jm 你真係要好好把握呀
應該係廿幾至八十幾都鍾意搵廿幾歲既女仔.

大宅

過咗去就算啦. 揾晚同佢食飯, 食完飯去行下, 行行下話忽然好想有人拖住手行, 問佢可唔可以幫下你. 又或者老討啲可唔可以借個心口比你唉一唉.

男爵府

wing1388 發表於 17-6-23 16:43
咁男人都要面嘅!不過佢呢個情況似係俾妳嚇怕佢囉!

如果妳想佢再嚟多次唔係唔得,不過妳要明示暗示做齊 ...
我明既......感情事係無得計較, 亦算唔到, 可能曾經經歷過婚姻失敗, 我相信緣份的.

珍珠宮

開心吸收勳章

cathyhung620 發表於 17-6-23 17:21
我明既......感情事係無得計較, 亦算唔到, 可能曾經經歷過婚姻失敗, 我相信緣份的.
...

既然信緣份,咁照做返日常嘅事啦,係妳嘅走唔甩的!

cathyhung620    發表於 17-6-23 23:48

男爵府

2024年龍年勳章

千萬唔好明示 !
千萬唔好明示 !
千萬唔好明示 !
千萬唔好明示 !
千萬唔好明示 !
千萬唔好明示 !

呢D野真係, 唔好亂黎. 暗示可以, 暗示到好出面都可以, 一定千萬唔好明示 !
除非你預無左呢個朋友啦 ! 表白完, 佢地唔受, 100%係做唔返朋友

咩叫暗示, 單獨約會, 頻密的, 頭一兩次可你約, 之後睇下佢會唔會KEEP住咁密約你
1. 衣著可以著多D大領口, 唔好太低胸, 大圓領, 但隱約見到D事業線頭哥D, 著可愛D, 唔好太C9
2. 約會時多D身體接觸, 呢樣野唔止女性敏感, 男性都好敏感. eg 自拍時搭膊頭, 幫佢抹下汗,交換下野飲, 叫佢去邊邊道時拉佢手臂去扮行快D拖佢走, ....
3. 進階版, 睇你夠唔夠膽, 去飲下啤酒, 扮醉, 捱係佢膊頭. 當然你要做到飲啤酒好平常, 唔係十年都唔飲一次, 司馬昭之心咁. 如果第一次佢無乜反感, 你睇下到星期五HAPPY FRIDAY又約佢去飲, 睇佢肯唔肯去, 肯去都羸一半. 扮傾計好想搵個伴, 點解搵極搵唔到, 好傷心, 今次又扮醉攬住佢. (記住去到擁抱好啦, 唔好做到自動送上門呀! 再多就唔矜貴)
4. 如果到咁, 佢都係無反應, 你都係放棄佢, 重新出發, 搵過個啦 !

男人真係有心追你, 你俾位佢,佢一定知, 佢會表白架. 如果佢無心, 你表白左, 只會令大家更遠.
如果暗示, 可以賴飲醉左, 唔好意思呀. 所以飲醉左, 可以大贍D, 睇下佢會唔會攬返你呀. 當然去飲酒之前最少頻密約會三次以上, 覺得有D曖昧先好去飲酒.

首頁
45678...12

尾頁

跳至